Aktív témák
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #21450 üzenetére
ha netán megpróbálnák elvenni tőlem a Ciscot, levágnám a kezüket.
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #21450 üzenetére
Igen nem akartam technokolt ezé mondtam le a wifit!A cisco azé stabilabb!
-
-
albiosz
őstag
Trio M tegnapi bekötés. Elég érdekes, hogy a 120/10 (amit az első 3 hóra ígérnek) messze nincs meg, de még 60/6-ből a letöltés se, sőt a garantált 20/3 se.
Fura, mert Invitelnél a letöltés mindig megvolt, sőt még több is, feltöltéssel voltak gondok.Van értelme reklamálni?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #21458 üzenetére
Most biztos újat mondtál neki!
-
kabelmania27
félisten
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #21460 üzenetére
Firmware Build Time: Apr 26 14:36:08 2012
-
vargalex
félisten
válasz kabelmania27 #21460 üzenetére
Nálam az EPC3208-on igen:
Firmware Build Time: Jun 11 11:11:07 2013
Alex
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #21462 üzenetére
Ismerősnél 3212-ön Firmware Build Time: Jun 11 11:11:07 2013
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #21464 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
Kezd a t*köm tele lenni ezzel a hitvány szolgáltatóval... DS/US világít, az Online led csak villog..
Katt!Mod.: már megvan a hiba :S
FB: "Kedves Előfizetőink!Jelenleg nem működnek a szolgáltatásaink, ha áramszünet vagy áramtalanítás után újraindítjátok a modemet. A probléma okát jelenleg kutatjuk, azonnal tájékoztatunk mindenkit, amit többet tudunk arról, hogy ezt a hibát mikorra tudjuk elhárítani. Köszönjük a türelmeteket!"
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Grawens #21466 üzenetére
A modem nem tud csatlakozni, esetleg nem kap megfelelő feszültséget. Nálam is volt ilyen, megoldás volt a hozzáillő táp. Nem azt kaptam eredetileg hanem kisebbet. Ha villog és nem tud csatlakozni, akkor mindenképp jelentsd a hibát, nem biztos, hogy a vonalban van a hiba hanem a modemben. Menjen ki egy technikus egy másik modemmel és próbálja ki, ha az csatlakozik és minden rendben működik akkor a modem volt a hibás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jerry311
nagyúr
Ha nem online, de csak ujrainditas utan jon elo a hiba, akkor az szerintem provisioning lesz vagy esetleg DHCP.
-
ldave
félisten
Egy jópár éves (5+) upc modemet használunk otthon és nemrég egy ismerőnél láttam, hogy már wifi-vel felszerelt modemeket adnak az előfizetéshez. Lehet olyat kérni vagy csak akkor cserélnek, ha a mostani tönkremegy?
A Slime draws near! Command?
-
MODERÁTOR
-
DiVaD
senior tag
válasz Intruder2k5 #21471 üzenetére
2900Ft pontosan, most volt egy STB csere nálam.
Más:
Szerintetek, mennyi esély van rá, hogy régi előfizetőként megkapjam a Trio M csomagot 6490Ft-ért? Írtam nekik, hogy bár kiváló a szolgáltatás, de ennyit nem szeretnék a jövőben kifizetni és egy másik szolgáltatótól kaptam egy 5950Ft-os ajánlatot a három dologra, annyi, hogy ott 30Mbit az internet, de az is bőven elegendő lenne nekem.
Vagy konkrétan lesz.rják és mennek a "másikhoz" ha ennyiért akarok csomagot régiként? -
MODERÁTOR
Na megoldódott a "Request timeout." problémám (többen tudjátok). Rossz volt a router!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Az upc-től kapott routerhez hozzá lehet férni valahogy? Gondolok én itt az admin beállításokra. (192.168.0.1) . Itt ugye felhasználót kér, meg jelszót, de a UPC-től nem kaptunk semmi ide vonatkozó kódot.
Csak mert jó lenne beállítani a port forwardolást, másképp nem megy a warcraft neten.Technicolor tc7200-as router egyébként, ha számít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
válasz dangerzone #21476 üzenetére
Hy!
Így nem sikerül?
-
MODERÁTOR
válasz dangerzone #21476 üzenetére
admin / admin
-
donmackó
addikt
-
HofiZoli
senior tag
UPC Facebook oldala:
UPC Magyarország
Kedves Ügyfeleink!A közelmúltban néhány alkalommal átmenetileg előfordultak akadozások internet-szolgáltatásunkban. Ezek a hibák nem minden esetben a mi hálózatunkban keletkeztek, mégis nagyon sok ügyfelünknek okoztak kellemetlenséget. Szeretnénk az alábbiakban röviden és remélhetőleg közérthetően tájékoztatást adni a legtöbb ügyfelünket érintő múlt szombati eset okairól, amikor egy összetett műszaki probléma következtében a UPC internet felhasználói számára több órán át nehezen elérhetőnek vagy elérhetetlennek bizonyult a külföldi weboldalak egy része. Noha ez a hiba egy tőlünk független hálózati szolgáltató téves beállításai miatt keletkezett, ennek ellenére szeretnénk minden ügyfelünktől elnézést kérni és egy kis fájdalomdíjat is felajánlani a történtek miatt. Tudatában vagyunk ugyanis, milyen kellemetlenséget okoz az internetezők számára, ha bármilyen okból átmenetileg éppen nem érhetik el a digitális világban azokat a tartalmakat, amelyekhez hozzá szeretnének jutni.
A hibajelenséget az okozta, hogy a DoclerWeb európai gerinchálózatán november 1-jén elvégzett karbantartását követően egy véletlen, téves beállítás miatt a DoclerWeb hálózata a sajátjaként hirdette a UPC Magyarország IP-tartományait (internetes címtartományait) a nagyobb Európai Internet Kicserélő központokon. Ezért - a magyarországiak kivételével - azokból az európai hálózatokból, amelyekkel a UPC nem áll közvetlen peering összeköttetésben, az adatok (weboldalak és webes tartalmak) a DoclerWeb hálózatába irányultak és onnan nem jutottak el a UPC hálózatába, így a UPC ügyfeleinek számítógépére sem. Miután a UPC az amszterdami cégközpontjának szakembereivel közösen megtalálta a hiba okát, megkeresésünkre a DoclerWeb nagyon rövid idő alatt kijavította a beállításokat, így a hálózati forgalom délután 3 órától újra teljes körűen helyreállt.
A két vállalat szakemberei egyeztették eljárásaikat annak érdekében, hogy a jövőben hasonló hiba ne fordulhasson elő.
A UPC és a DoclerWeb a kellemetlenségekért elnézést kér az internetezőktől.A kellemetlenségeket méltányolva felajánljuk internetelőfizető ügyfeleinknek, hogy – amennyiben a digitális televíziós videotárunk is elérhető a számukra – november folyamán 2.000 forint értékhatárig terjedően díjmentesen tekintsenek meg filmeket a upc videotárból! Ennek megfelelően minden internetelőfizetőnk november hónapra vonatkozó számláján összesen legfeljebb 2.000 Ft-ot jóváírunk majd a upc videotár használatából!
Ennek keretében díjmentesen megtekinthető például a mozival egy időben megjelenő A nyár királyai című film, vagy 2 db DVD-megjelenéssel egy időben felkerülő film (pl. a Gyakornokok, Croodék, Az acélember, Szörny Egyetem, vagy a Másnaposok 3.). De akár az időszakos Halloween Night Fest csomagunkban elérhető, Magyarországon a mozikban csak a Halloween Night Festen bemutatott összesen 14 film is fél áron megtekinthető 30 napon keresztül. (A csomag ára 3.990 Ft, aminek a felét jóváírjuk).Bízunk benne, hogy ha nem is mindenki, de internetelőfizetőink többsége talál majd a kedvére való filmet videotárunkban és valamelyest utólag ezzel is enyhíteni tudjuk az internetezés élményében tapasztalt kellemetlenségeket.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #21483 üzenetére
Akkor eddig 3:0.
Mondjuk én nem is férek hozzá...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
UPC bevett szokása ez a digitális tv erőltetése az előfizetőre! Nekem is tökéletes lenne az analóg, de abból sajnos nem lehet a legnagyobb csomagra előfizetni, mert az zárolva van, csak digital gold-al együtt érhető el! Ezen kívül csomagban sem lehet csak analóg tv-re előfizetni, pedig én is többre tartottam volna párszáz HUF mínuszt helyette!
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz vargalex #21490 üzenetére
Sokam pedig fordítva vannak vele, a FB-on keresik először az info-kat.
Videótár kedvezmény: velem már 4:1, semmi pénzért nem válnék meg sem a digitális adástól (sok olyan csatornát nézek mely csak digitálison van), sem a Videótár-tól (HBO MaxPak mellett van az HBO On Deamand ingyenes tartalmakkal).
Szerintem ideje lenne már alaposan csökkenteni az analóg kínálatot a digitális rovására, már öt és fél éve nincs értékesítve a legnagyobb analóg csomag, pont elég idő volt a digitális átállásra (és stílszerűen a földfelszínivel) megkezdeni az analóg csatornák kivezetését. Kezdetnek januártól a legnagyobb csomag csatornáinak (vagy néhány átkerül a kisebbe de arányosan ottani törlése) törlésével kellene kezdeni. Még 1-1,5 év de legkésőbb 2 év múlva már csak az MTVA 4 csatornája, RTL Klub és a TV2 marad meg analógon.
Tavaly év végén úgy volt, hogy a megszűnő Reflektor TV helyére digitálisok kerülnek de mi lett? Jött helyette az RTL II és a Muzsika TV analógon. Nem hogy csökkent volna az analóg csatornák száma, hanem még nőtt is. Sokan sírnak ezért vagy azért a csatornáért de az analógot sem akarják elhagyni, ebben a helyzetben nem lehet igazságot tenni. El kell fogadni, hogy vége van az analóg korszaknak, már csak a digitális továbbításnak van helye. Ha újabb/más csatornákat akarnak akkor sajnos, nem sajnos csak digitálisan lehetséges.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
DiVaD
senior tag
válasz Gubek-Einste #21491 üzenetére
Ez így szép és jó, csak azért én elég kínai váza dolognak tartom, hogy pl. náluk 1 TV az alap digitálisnál. Pedig egy háztartásban kevés helyen van csak 1 TV. Most az egyedülálló háztartásokat leszámítva. És ha mégis akarnád nézni az általad fizetett szolgáltatást, akkor fizessél még.
-
titán
Le kell szokni arról, hogy mindenhol van tévé, még a budiban is. Egy normál családban elég 2-3 tévé, ennél több nem is kell.
Ha már nagyobb lesz a digitális lefedettség akkor lassan meg lehet csinálni, hogy az alacsonyabb csomag csatornái szabadon vehetőek lesznek és akkor már nem kell plusz eszköz díjat fizetni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
vargalex
félisten
A digitális csatornákkal nincs gondom (épp most próbálok váltani MediaCard-ra box-ról, már csak a TV-mtől fugg) . De azért egy szolgáltatónak először a saját oldalán kellene megosztani az infókat.
Alex
-
DiVaD
senior tag
válasz Gubek-Einste #21493 üzenetére
Nem arra értettem, hogy mindenhol van TV. Hanem arra, hogy + pénzt kérnek a 2. STB/mediacard-ért. Míg analógnál van egy elosztó,kábel díj és ennyi.
-
pd
tag
No igen, legyen digitális tévézés, csak ha már kizárólag mediacard vagy mediabox segítségével érhető el, az előfizető használhassa ki az előnyeit, és ne csak a pluszköltségeket meg a rejtett díjakat siessenek felszámítani.
Faék egyszerűségű megoldás, melyet nyilvánvalóan soha életben nem fognak bevezetni: előfizetés csatornánként. Mindegyiknek megvan a díja, csomagokat ugyanúgy lehetne venni, azokra lenne kedvezmény. Nyilván, ha egyesével fizet elő az ember ugyanarra, többe kerülne, csak hát akkor ki fizetne elő a sok szarra, amit így lenyomnak az ember torkán.
Nem nézhetem például a Euronewst vagy a Sportklubot, csak ha megveszem a BabyTV-t meg a LifeNetworkot is. Lehetne még sorolni a ratyibbnál ratyibb adókat, amiket mindenki csak átkapcsol. És nyilván van, akinek a preferenciája meg pont fordított. És senki ne magyarázza már be, hogy nem lehet csatornánként letiltani (HD csatornák, HBO stb. esetében érdekes megoldható).
Plusz tévé, plusz költség. Logikus. (Ez már a 85-ös "Vissza a jövőbe"-ben is csak poénnak volt jó.) Akkor biztos több adatot szív ki a kábelből az előfizető. Érdekes, az internetnél nem baj, hogy egy előfizetést 10 eszközzel is használom egyszerre.
A másik legidegesítőbb: mediaboxon 2013-BAN még mindig NEM LEHET MEGOLDANI, hogy én állíthassam be a csatornasorrendet. Hadd tudjam én, milyen sorrendben akarom. Tudom, ott a mediacard. Amivel nem lehet felvenni/megállítani videótárat használni.
Nos, szerintem ezek a legidegesítőbbek a digitális tévézésben.
Aki még nem ismerné, annak estére egy kis humorbonbon.
Ami sajnos vicces, mert igaz.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Igen, földi analóg megszűnt egy hete, Telekom jövő évtől pár adót kivesz, UPC is csökkenteni fogja előbb-utóbb az analóg adók számát, kell a hely a ds frekiknek.
pd: Előbb-utóbb eljön ez is, kedvenceket be tudsz állítani.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #21499 üzenetére
És akkor csak a kedvencekért fizetek? Nem hát! Ezt a csatornánként választási lehetőséget már én is régen felvetettem itt (is)! Szóval ez is, mint általában minden más, csak a lehúzásról szól, és nem a fejlődésről! Nehogy már az előfizető egy díjért több tv-n nézze a sok szart...
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest