Aktív témák
-
blakey
titán
válasz vargalex #17100 üzenetére
OKÉ, csak ami jár, az jár elv alapján
(#17102) Intruder2k
Jól van na, nem kell leordítani a fejemet.
Mint írtam, az új 3925-ös nagyon jól teljesít, eddig. Szélsőségek nálam nincsenek, így ez engem nem érint.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
válasz blakey #17097 üzenetére
Reklamálni? Amikor én váltottam csomagot, nekem is akartak adni EPC3925-öt, de mondtam, ha lecserélik a jó kis 3208-amat, akkor vissza az egész hűség, meg szerződés, és megyek máshova! Így aztán maradt! Mellesleg tapasztalatok szerint a 3208-as modem jelszintek tekintetében is jobban bírja a szélsőségeket, mint a 3925! Ahol utóbbit már ledobálja a hálózat, ott az előbbi sok esetben még kifogástalanul működik!
-
Kroni1
veterán
válasz blakey #17099 üzenetére
Akkor csak nem olyan rossza az a cucc..
vargalex: akkor reklamálj, és ha kapsz egy ilyen kombót nekem adod használni, én meg cserébe neked egy sima modemet meg egy tálca sört! (Csak viccből írom, gondolom nem is működne a csere, mert regisztráltatni kell minden szart ennél a remek cégnél..)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kroni1 #17103 üzenetére
A másik topikban volt aki egy ktv szerelő rokontól kapott EPC3925-öt használ, és tökéletesen működik! És még mielőtt valaki arra gondolna, nem, nem volt köze a UPC-hez a kérdéses eszköznek régebben sem, vadonat újonnan lett idetéve, és egy vidéki ktv szolgáltatótól van! Szerintem még regisztrálni sem kellett neki!
Mellesleg nekem sem kellett soha!
-
Kroni1
veterán
válasz Intruder2k5 #17104 üzenetére
na akkor rákeresek lehet..
-
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #17102 üzenetére
Meg aztán úgysem tud olyan funkciókat az EPC3925, amit egy jó kis alternatív firmware. Ezért is írtam, hogy úgyis bridge üzemmódba kapcsoltam volna.
Alex
-
MODERÁTOR
válasz vargalex #17106 üzenetére
Hát először nem is!
Na de viccet félretéve, a fentebb írtak miatt nekem még bridge üzemmódban sem kéne! Meg aztán, ott van a T, látod, egy SW frissítés, és volt-nincs bridge mód! Hát kell ez nekem? Dehogy kell!
A 3208-al csak egy a "baj", hogy ha éppen online, akkor nem férsz hozzá a logjához, és egy kivételével az összes menüpont is elérhetetlen lesz!
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz vargalex #17106 üzenetére
A felhasznalok tobbsegenek viszont nem is kellenek azok a funkciok, amik mindenfele alternativ firmware-ekkel elerhetok.
Tudom nehez elhinni, de a tobbsegnek az kell, hogy legyen internet minden gepen es mobilon. Nem kell neki FTP/File Server/torrent szerver/web server/SSH tunnel/stb. Ilyen szempontbol nekik tokeletes megoldas egy wifis modem. -
vargalex
félisten
válasz jerry311 #17108 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy elég a többségnek. Én mindössze a saját igényeim miatt írtam. Persze az alternatív firmware-nak nem csak az általad írt előnyei vannak (igaz, az átlag user ezeket sem használná).
Amiből az egész indult, az ugye annyi, hogy én nem fogok miatta reklamálni...[ Szerkesztve ]
Alex
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Költözés elött állunk,és érdeklődnék ,hogy mennyi idő mire át telepítik nekem az egész mindenséget? tv,internet,telefon
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Breeze #17110 üzenetére
Kérdezd meg őket, úgy tervezd, hogy már ott legyél, esetleg a költőzés utáni napon, legalább 1 de inkább 2 héttel előtte beszélj velük és tisztázzátok az időpontot.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kroni1
veterán
válasz Intruder2k5 #17104 üzenetére
Ha tényleg nem kell regisztrálni semmit akkor az jó hír, ezek szerint elképzelhető hogy egy másik tipussal is működne a UPC fibernet?! (Kérdés az is, hogy van-e még ezen a Cisco-n kivül ilyen eszköz..)
Még vacilálok, hogy próbáljak-e keresni akkori ilyen 3925-öst, illetve hasonló kombó készüléket, vagy inkább hagyjam a francba és vegyek egy routert. Funkciók terén nekem több mint elég lenne a tudása..
-
blakey
titán
válasz Kroni1 #17112 üzenetére
Ha telepítés után a webes felületen feldob egy upc oldalt ahol a felhasználónevet és a jelszót be tudod írni akkor működni fog, nekem mindkét modemet csak így lehetett működésre bírni.
-
MODERÁTOR
válasz Kroni1 #17112 üzenetére
Szerintem vegyél egy routert, az a tuti biztos! Én ezt olvastam itt régebben, ha szükséges még meg is tudom keresni, de azért felelősséget nem vállalok érte, hogy ez nálad is így fog működni! Lehet megveszed a modemet, aztán nem fog menni! Arról már nem is beszélve, hogy a más típusokkal csak óvatosan, mert a kábelhálózatra nem köthetsz bármilyen modemet, csak amit a szolgáltató is támogat, ellenkező esetben 100%, hogy nem fog felcsatlakozni!
-
tPedro_
őstag
Pont most terveztem, hogy beszelek a UPC-vel, mert soknak talaltam a netert fizetett osszeget, legalabbis az uj arakhoz kepest.
Erre tegnap jon a level, hogy mivel regi elofizetok vagyunk, ezert valtozatlan aron a Fiber 30-rol atraknak az 50-re. (Persze lehet hogy az elejen az csak rizsa volt, bar teny hogy sok-sok eve UPC-sek vagyunk.)
Mindenesetre most van nagy orom, bodotta'. -
vargalex
félisten
válasz tPedro_ #17116 üzenetére
Én pedig pont március végén váltottam (kevesebbet fizetek érte, mint előtte az FP30-ért). Március 28-án aktiválták is és a modemet is megkaptam, szóval azóta FiberPower 50-em van. Erre tegnap én is megkaptam ezt a levelet (ami április 5. keltezésű). Akkor ezek szerint a régi modemeket cserélik az összes ilyen ügyfélnél?
Alex
-
-
vargalex
félisten
válasz tPedro_ #17118 üzenetére
Szia!
Úgy lett olcsóbb, hogy nálam már régen lejárt az FP30 hűsége, így bruttó 4699,72 Ft-ot fizettem érte. Most az FP50 4580 Ft lesz. (Egyébként elég régóta nincs már FP30, csak 25, az kerül most 3250 Ft-ba.)
Kíváncsi vagyok, hogy cserélik-e, mert szerintem kénytelenek lesznek. Ha jól tudom, a régi (webstar) modemek csak 30 Mbps-ig jók.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
canniball
nagyúr
válasz vargalex #17119 üzenetére
Ha már ismét előkerült a hűség téma: a legutóbbi számla hátoldalán tájékoztatnak hogy lassan lejár a vállalt egy évem és hogy utána hűség nélkül is változatlan áron kapom tovább a hármas csomagot. A jelenlegi árakat elnézve szvsz korrekt.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
válasz canniball #17120 üzenetére
Szia!
Hűségidőn kívül viszont előfordulhat, hogy később emelnek valamennyit.
Nem vészes összeget, nekem pl. az FP30 így alakult:1. 2011.05-től bruttó 4200 Ft (25% ÁFA volt)
2. 2012.01-től bruttó 4267,20 Ft (27%-ra emelkedett az ÁFA, de még mindig hűségidő)
3. 2012.05-től bruttó 4437,89 Ft (lejárt a hűség)
4. 2013.02-től bruttó 4699,72 Ft[ Szerkesztve ]
Alex
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz vargalex #17119 üzenetére
FP50-hez és FP120-hoz már ED3.0-as modem kell, mostanság már Cisco EPC3208 vagy EPC3212 modemet adnak, a különbség a kettő között, hogy a EPC3212-ön van USB host port is aminek szerintem nem sok értelme van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17123 üzenetére
Nem is csak 2-300Ft-tal: a jelenlegi Trio M-nek megfelelő csomagunk van, így ez egész pontosan 24 hó rablánc esetén (amit baromi soknak tartok) 490Ft/hó, 12 havi elkötelezettség esetén 990Ft/hó plusz lenne.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
vargalex
félisten
válasz Gubek-Einste #17124 üzenetére
Szia!
Biztos van, aki szereti USB-n használni.
Kár, hogy nekem most nem fognak 50-ről 120-ra váltani (bár igazából ez is bőven elég).
Alex
-
MODERÁTOR
válasz canniball #17125 üzenetére
Igen, sajnos feljebb mentek az árak... Nekem a 9200Ft-os csomag van, ami most 9590Ft! Tegnap hívtak Invitel-től is, de sajnos még mindig csak ADSL-t kínálgatnak, és erre IPTV-t! Mondtam a csajnak, hogy térjünk vissza a dologra, ha optikát tud ajánlani! Bár IPTV akkor sem kellene, az maradna a UPC-től, meg a telefon is 550Ft-ért, de a netet visszavinném Invitel-hez, optikára, azt hiszem 25/10 elég is lenne, és az valóban korlátlan, nem cseszegetnek a policy mail-ekkel!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Nekem lejár a 2 év hűségem juliusban, 2 éve kötöttünk választás híján ide az uj lakásban, mert sajnos csak ez a szolgáltató volt. Van egy Bronze Digital + Mediacard HD + Fibernet 50 kombónk, amiért jelenleg ~9000ft-ot fizetünk. Az lenne a kérdésem, hogy hűségidő után módosíthatok lefelé?! Remélem ennek már nincs akadálya, de rossz emlékeim vannak e-tekintetben.
Legutóbb mikor 5-6 éve UPC-s voltam kötöttünk egy akciós csomagot 10e ft-ért 2 évre. Amikor lejárt, köv hónapban már 24e Ft lett volna. Mondom az ügyinek az nagyon sok, elég lenne nekem a kisebb, mire ő: Sajnos meglévő csomagot lefelé nem lehet módosítani.. Na ekkor mentem át a Digihez, amit nagyon szerettem, amig ott laktunk a 13-ban.
De sajnos itt kőkeményen megy a harc a területért (lefizettek pár illetékest állítolag), és bár itt van a Digi doboza a lépcsőház 5. emeletén, nem indithatja el a szolgáltatást..
-
MODERÁTOR
-
Kroni1
veterán
válasz Intruder2k5 #17129 üzenetére
Hát behúztak volna.. De amint meghallottam egyből le is mondtam mindent. Igazábol amugy is lemondtam volna, mert akkor volt akciója a Diginek: alá is irtam egyből a 100/50-es netre meg TV+Telefonra havi 3000-ért! Azok voltak a szép idők!
-
MODERÁTOR
-
Kroni1
veterán
válasz Intruder2k5 #17131 üzenetére
Hát mivel sajnos még mindig nincs már szolgáltató a környéken csak UPC, itt nincs nagy árverseny nálunk.. (Bp XIV ker) De ha lejár nyáron a hűség akkor a netet az 50-esről átrakom a legkisebbre, ugysem netezek már szinte. A maradékból meg asszony kap egy mobilnetet, hogy menet közben is tudja használni..
-
MODERÁTOR
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
remélem jó helyen kérdezek. adott egy fiber power 120-as net, pilisszentlászlón. a probléma az, hogy szakadozik net, mióta be van kötve, van, hogy 5 percenként, van, hogy óránként elmegy. ilyenkor kb1-3 perc alatt jön vissza. már háromszor volt modem-csere, a probléma nem múlt el. a upc szerint a modemig nincs gond, utána lesz a bibi. érdekes, mert se a kábellel rákötött asztali, se a wi-fi-s laptop nem megy ilyenkor.
a router az valami speckó modemmel egybekötött cisco (epc3925), én speciel még nem láttam ilyet.
valakinek van erre bármilyen ötlete? előre is köszönöm
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
blakey
titán
válasz hoffman_ #17135 üzenetére
Milyenek a jelszintek? Mennyire melegszik a HGW? A hozzávaló táp van vagy egy kisebb? Bár így nehéz lesz megmondani, de nálam is volt egy rossz táppal adott epc3925-öm és többek között emiatt is voltak akadások de liginkább az utcáról jövő kábelt valami megrágta. Látszólag minden jó volt, de szerencsére értett hozzá a srác és végig ellenőrizte a kábeleket, és javította ahol kell.
-
TeeJay
félisten
válasz Gubek-Einste #17124 üzenetére
biztos hogy modemet adnak és nem ezt a csoda "mindenest"?
én is inkább egy ED3.0 modemnek örülnék inkább aztán mellé a 1043ND normális antennával
mert szerintem azzal jobban járnék főleg hogy kegyetlen zajos környéken lakunk 5 wifis cuccal (2 laptop 2 okosteló 1 okos GPS meg én laptoppal gigabites LAN-on)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #17139 üzenetére
megtörtént felhívtam őket
futár fogja hozni a modemet hamarosan, modemet kapok mert a wifis kütyü az emelt szintű szolgáltatás
a régit meg be kell vinnem valamelyik ügyfélszolgálatra...
webmail meg azért nem ment mert sosem volt még használva és zárolták, most kértem új jelszót mindenhez és újra aktiválták, na kíváncsi vagyok hány korlátozós mail-t kaptunk eddigMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17127 üzenetére
Kíváncsi leszek mikor lesz errefelé Invi-optika, már ha lesz egyáltalán... És ha lesz önállóan elérhető lesz-e ésszerű összegért.
ADSL az bizony nekem sem kell.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
errorcode06
őstag
Látom, mindenkinek jut errefelé valamilyen kedvezmény.
Mióta vagytok UPC előfizetők?
Én lassan 4 éve, de az ilyen akciók valahogy mindig elkerülnek
(úgyértem sávszél emelés, modem csere stbstb)[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
jerry311
nagyúr
válasz errorcode06 #17142 üzenetére
Ha 4 eve elofizeto vagy, akkor:
- hosszabbitottal mar huseget
- listaaron kapod
- akarmi.Legyen barmelyik verzio, hivd fel a 1221-et es kerdezd meg hogyan lehetne joarasitani a szolgaltatasokat.
Az eredmeny:
- kapod ugyanazt mint eddig, de olcsobban
- ugyanannyit fizetsz, de tobbet kapsz a penzedert. -
Breeze
aktív tag
válasz blakey #17111 üzenetére
Üdv!hívtam őket ,hogy mivan és merre hány méter.Elvileg abban az utcában 55-ig van upc és én pont az 56 költözöm.Mondtam nekik intézzék el mert nem akarom vissza mondani megfelel stb.Elvileg tovább adta az illetékeseknek és állitolag fel kell mérni a terepet.Kiváncsian várom mikor lesz belölle valami, mikor olhajtanak lépni csinálni valamit.Abban az esetben ha nem csinálnak semmi vissza kell hogy adjam, viszont én nem fizetek semmi hátralévő összeget mivel nem képesek biztositani a szolgáltatást stb...na ehez mit szolsz? mit szoltok?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
Érkezett melós e-mail-re egy érdekes levél a hirlevel@email.upc.hu címről.
Idézem az elejét:
"A közelmúltban olyan számítógépes vírusok kezdtek széles körben elterjedni, amelyek folyamatosan internetes forgalmat generálnak, adatokat és kéretlen emaileket küldözgetnek, és ezzel jelentősen túlterhelik a hálózatot. Tájékoztatjuk, hogy internetforgalmi adatok alapján valószínűsíthetően az Ön számítógépe is olyan vírussal lehet megfertőzve, amely alkalmas a hálózat terhelésére és a vírus más felhasználók felé történő továbbítására, akár az Ön tudta nélkül is....."
Több számítógép is van melóban, de február óta az épület felújításnak köszönhetően mindössze 3 üzemel.
A sajátomon nincs virnyák (CIS+Malwarebytes kézi kergetőzés ellenőrzése szerint). Főnökömét átnyálazom majd (Avast AV védi) illetve hálózati adattárolónak használt gépen szintén Avast+Malwarebytes, melyen épp most futtatom a kergetést.read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jégkokó #17148 üzenetére
De mi értelme ennek a levélnek? Bár van pár link a levélben, melyek ilyesmi email-pont-upc-pont-hu/t/2373111/29778490/15743222/10/ oldalakra mutatnak. Lehet a szövegezés a csali, hogy ide kattintson a júzer
Más:
Tegnap kaptam otthonra egy postai levelet a UPC-től. A lényegi részt idézem:
"Termékkínálatunk korszerűsítésével ezért most egy rendkívül kedvező lehetőséggel kedveskedünk Önnek: a jelenlegi internet csomagja helyett 2013. május 1-jétől a jóval nagyobb adatátviteli sebességet biztosító Fiber Power 120 csomagot bocsátjuk az Ön rendelkezésére - változatlan áron!"Gondolom a részletek az apró betűs részekben rejlenek így idézem a levél alját:
"Jogi tájékoztatás:
Amennyiben a szerződésmódosítás hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, Ön az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani Szerződését. Amennyiben Ön kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartamig, az ebből eredő kedvezményekért veszi igénybe, úgy a Szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti, mely esetben a UPC nem jogosult a határozott időtartamú Előfizetői Szerződésben rögzített hátrányos jogkövetkezmények alkalmazására. Amennyiben Ön e jogával nem él, és a következő számláját befizeti, úgy tekintjük, hogy a módosítást ráutaló magatartással jóváhagyó jognyilatkozatot tett. A hatályos ÁSZF szövegét ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a www.upc.hu honlapunkon közzétesszük."
Meglepő és nagyon csábító az ajánlat. Ilyen marketinggel ritkán találkozik az ember UPC-vel kapcsolatban. Csak nem ismét fejlesztették a hálózatot vagy ilyen levelet nem mindenki kap?
Csak úgy tűnik eléggé erőltetik a ráutaló magatartásos jóváhagyásra áttérést.
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
titán
Aktív témák
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest