Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Abu85 #19955 üzenetére

    Ezt a magyarázatot nem értem. A FC3 egy AMD Gaming Evolved játék, részben GCN-re optimalizálva. Vagy mindenki hazudik, és mindenki mást hülyének néz? Mert HA nem, akkor mivel magyarázhatóak - uo. beállítások esetén - ezek a teljesítmény adatok? Mert ha ez egy NV játék lenne, akkor betudnám annak, azt kész. És a lényeg itt ez, nem igazán +-5FPS.
    De így? A "sz@r", lebutított Kepler GPU egy 660-Ti kártyával jobban teljesít mint az AMD újabb, 7950 Boost kártyája. :W Nemá' hogy ezt el kell fogadni, mert csak (tökmind1 milyen ésszerűnek tűnő magyarázat lehetséges).

    MOD - akkor azt mondd már meg, hogy milyen beállításokat kell használni ahol jobb? Sztem nem gyenge a gépem - mondhatni még mindig átlagon felüli -, szeretném kipróbálni úgy. A cimbi gépében i7-3770 + 16GB + 680 Lightning van, megkérem ő ui. beállításokkal nézze meg.
    mert ha "semmi nem jön be" azt mondjátok ez vagy az a teszt nem jó, nem úgy kellet volna stb. Már tényleg nem tudja az ember ki mondd igazat. Ezt persze nem személyeskedésként jegyeztem meg, gondolom érted a lényegét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák