Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz icon #10080 üzenetére

    Ha jól emléxem, csak 1.1-ig tudja, de erre nem esküszöm meg, rég volt 1950XT-m, és most nincs időm utánanézni. Régebbi Furmark-ot kellene keresned.
    De igen, sajna éppen, hogy kell vacakolni a driverekkel, ha régi ATI-t teszel be a gépbe. Lásd az előbbi hsz-aimat a támogatás elmaradását illetően.

    ASUS oldalán nézted, hogy mit ajánlanak a kártyához? Mert azt a meghajtót kellene kipróbálni, ált. ugyanis jobb a terméktámogatásuk, mint az AMD-nek. Onnan, ha nincs W7, Vistá-sat kellene megpróbálni, de nem C telepítővel, hanem csak kicsomagolni, aztán Eszközkezelőből csak a drivert telepíteni. Ha ez már OK, lehet próbálkozni a csomag többi részével. Ha nem OK, akkor ASUS support.
    ASUS 1950XT kártyával anno sosem voltak ASUS meghajtóval problémáim, míg akik ilyenre ref. drivert tettek, azoknak rendszeresen, mert még a ref. kinézetű ASUS kártya sem mindig pontosan ref. (Más bios, több fázisú táp, változó.)

    Kelvin: Ha nem magadat reklámozod nyilvános OFF-olással (szakmai hsz-od ezúttal sincs), miért nem privát panaszkodsz? Átlátszó a dolog, már írtam. Szemetebb és aljasabb dolog, amiket te csináltál (nem az idézett hsz-ről szólva), és amikről esetleg csak hiszed, hogy nem tudok. Az említett hsz-ra meg már akkor megírta más, hogy csak a te véleményed (és amit senki nem kért, illetve az ilyesmit min. illik privátban küldeni, tehát egy szót nem szólhatsz, ha én is megírom a véleményemet rólad). Azzal meg tudok élni, hogy miközben sok-sok embernek segítettem már, olyanoknak ez nem tetszik, akik egy-egy problémára semmit nem tudnak mondani. Én végeztem, ha megint nyilvánosan kötözködsz, mint azt a linkelt hsz-szal tetted, én nem fogok rá reagálni. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák