- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ericdrawen74 #1250 üzenetére
Elsötétül alatt mit értesz? Leveszi a fényerőt? Vagy full fekete lesz a kép? Utóbbi egy ismert bug megjelenés óta de még nem sikerült kijavítaniuk.
Üdv. Johnny
-
ericdrawen74
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1252 üzenetére
Szia!
Teljesen elsötétül a kép a játékot újra kell indítanom. Az android 9-nél nem volt ilyen problémám egyszer sem.Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Csapathoz csatlakoznék, kicsit unalmas némán össze vissza rohangáló társakkal játszani! :)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ericdrawen74 #1253 üzenetére
Aha, akkor csak a developerektől függ mikor lesz javítva, nincs rá fix. Redditen minden héten elmondja a community manager, hogy nem tudják hogy mi okozza ezt a bugot, úgyhogy szerintem nem lesz egyhamar javítva.
Szerk.: a tegnapi community update-ben listázzák újra ezt a hibát többek közt, és ennyit írnak róla:
"Of course, there are plenty of fixes on the way in the next update and you’ll be able to see that in the next community update, which will feature the full patch notes, or in-game."
Szóval jövőhéten tudjuk meg, hogy javították-e, nem mondott most semmi konkrétumot.
@Compaqt: én medium-on játszottam, az tökéletes kompetitív nézőpontból, high és afelett van egy fura "porzó" effekt amikor a golyó nekicsapódik valaminek (ami nem ember), és az már rontja a láthatóságot. Van előnye meg hátránya is a low-on való játszásnak, néhány modell nem tölt be a játékostól távolabb, ami növeli a láthatóságot, viszont ha az ellenség valami furcsa pozícióban van fedezék mögött néhány helyen csak a piros fényeket tölti be és a karaktermodellt nem, viszont ez elég ritka (ez is egy bug, ami megjelenés óta a játékban van egyébként, csak hogy panaszkodjak még egy sort ).
@Barell: van Prohardver klán (karakterre pontosan ez a neve: "Prohardver")
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Delerium #1260 üzenetére
Engem egyszer 3 magyar játékossal rakott össze akik együtt játszottak és direkt szépséghibák voltak a neveik. Pattanás és anyajegyre emlékszem, a harmadik nem jut eszembe
Tény, kreatívak a magyar emberek, hogy a leghülyébb neveket kitalálják
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
nagyesz13
csendes tag
Sziasztok!
Jelentkeztem a Prohardver Cod mobile csoportba. Adamakovacs néven. Nem tudtam megnézni, hogy hányadik helyen van a klán, eléggé úgy nézem sokan inaktívak. Min den esetre megnézném a dolgot.
Túl rendesnek lenni nem kell,de azért meg kell próbálni ;)
-
MikeWazowski
veterán
Azt egyébként hol lehet beállítani, hogy milyen érzékeny legyen a mozgás? Hogy mikor csak 1 mm-t mozgatom az ujjam is teljes sebességgel mozogjon? Rémlik, hogy valahol régebben állítottam, de most sehol nem találom.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
ericdrawen74
senior tag
A gameloop-ot használom az ultra hd 2k-t miért nem lehet beállítani? gtx 1060 a minimum az enyém gtx 1070.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
nagyesz13
csendes tag
válasz MikeWazowski #1264 üzenetére
Köszi a felvételt. Egyik számteches jóbarátom is beszállna a klánba. Esetleg az egyik low poer inaktív ember helyére beszálhatna?
[ Szerkesztve ]
Túl rendesnek lenni nem kell,de azért meg kell próbálni ;)
-
-
Fall-N
veterán
válasz MikeWazowski #1264 üzenetére
Sajnos emiatt léptem ki. Kellene csinálni egy olyat ahol nem csak innen vannak emberek ranked meccshez. A klánnak így semmi jelentősége, mert nem játszik senki egymással, meg sajnos az a hátránya, hogy ha nincs szint limit akkor sok alkalmi játékos is van a klánban akik lehúzzák az egészet.
Az is baromi bosszantó, hogy megrekedtem Elite IV szinten, mert random teammates-szel majdnem hogy csak veszíteni lehet. Így már biztos nem lesz meg sem a Pro I, sem a Master I és az utána járó fegyverek sem.
-
MikeWazowski
veterán
Nekem is ez a bajom. Tele a friend listem és így is 2-3 ember van fent és hiába hívom őket, sose fogadják el kb.az invet. Lehet, hogy átnézem a friend listem és törlök mindenkit, csak pár aktívat hagyok meg. A klánból szerintem én is kilépek, keresek valami aktívabbat.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz Compaqt #1277 üzenetére
1.5 óta CS-ztem aktívan. 3 éve hagytam abba a CS-t, pedig a GO-t imádtam. Annó még Óbudán az XDA-s srácokkal, köztük Dozerral Lan-ozni jártunk. Valóban így kellene játszani, de én már nem veszem ennyire komolyan. Megöregedtem már. Játszok napi 1-2 órát kikapcsolódásra. Master II-be vagyok most is, full soloban. Azért lehet haladni egyedül is, csak kell néha egy xanax.
Klánból kiléptem, Albaregia az új master.[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz MikeWazowski #1278 üzenetére
Valószínűleg sokan beleuntak már a játékba, meg egy mobil játékot annyira nem is lehet komolyan venni mint a PC-s vagy konzolos mulikat. Hiába jön a tournament, már sokkal kevesebben lehetnek a játékosok mint mondjuk 1 hónapja, bár talán most a járvány miatt ez nem igaz. Átvettem a helyed, de én sem vagyok túl aktív mostanában, nem volt semmi cél a játékban, ranked annyira nem vonz, ahhoz én béna vagyok max pro 1 voltam. Az új seasont várom kicsit, ez a kovboj téma tetszik.
"I fight for the Users"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Delerium #1279 üzenetére
Szerintem komolyan lehetne venni ha normálisabban lenne megcsinálva. Hangrendszer annyira rossz, hogy sokszor félrevezető, szerverek katasztrófikus állapotban vannak stb... Én csak ezért nem veszem már komolyan (sőt abba is hagytam) battlepasst is hagytam elúszni.
Üdv. Johnny
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #1265 üzenetére
Ezt nem tudja senki?
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #1278 üzenetére
Ja, és nem xda hanem xdk
-
jonnyjoker01
veterán
válasz MikeWazowski #1282 üzenetére
Az a baj nem értem a kérdést. Az érzékenységet a sensitivity fülön tudod állítani a beállításokban. Ha talán a touch accelerationról beszélsz, az legfelül lesz. Az, hogyha minimálisan mozdítod az ujjad is érzékelje rendesen, az érintőpanel frissítési rátájától függ (touch sampling rate) ami hardveres dolog, típusfüggő.
Üdv. Johnny
-
Magnat
veterán
A Trickster nevű hókuszpókusz csak Premium Passal elérhető v hogyan lehet megszerezni?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Fall-N
veterán
válasz Delerium #1279 üzenetére
Az a baj, hogy a játék egy skingyűjtős móka manapság. Ugyanaz a fegyver (AK47, M4, LK, PDW stb.) szerezhető meg eltérő skinnel. Arra vigyáznak, hogy a használhatóbb fegyverek csak megvehetőek legyenek. Ezért nincs HVK-30, GKS, KN44 ugyanúgy tolva, mint a többi alap fegyver.
A profik által használt MSMC, UL sincs annyira tolva inkább vegyék meg a bundlet.
-
Delerium
senior tag
Én speciel egyik fegyveremen sem használok skint, nem szeretem ha csillivilli meg hupilila csíkos. Tudnék válogatni, de nekem egy fegyver legyen fegyver, most az, hogy elbukok valami plusz statot(éledésnél gyorsabb futás, plusz 1 golyó a tárban stb) nem hat meg. Az OP fegyverek úgyis havonta változnak, hol az ASM10, hol az S36. Nagyon régóta szinte csak a RUS-t használom.
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
MikeWazowski
veterán
válasz jonnyjoker01 #1286 üzenetére
Lehet az a baj, hogy én sem értem...
A lényeg, hogy néha mintha nem érzékelné a játék, hogy mozgatom az ujjam. Tehát kicsit balra húzom az ujjam és állok egy helybe... ezért gondoltam, hogy, ha érzékenyebb akkor minimális mozdítás hatására is oldalra lép. De sztem akkor valamit benéztem, mindegy, azért köszönöm!A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nitro16
senior tag
A HVK-30 meg a KN44-t is meg lehetett szerezni challange-be szóval sima ügy. De tény, hogy sok cumó van ami battle pass-ba van, én azt mondom aki teheti vegye meg egyszer 3500 HUF-t a 800 CP-t és abból 560 megy a battle pass feloldására majd ha végig nyomja 50 szintig akkor megint lesz 800 CP így minden hónapba meg tudja ezt csinálni....
Az ilyen láda nyítogatás pakokkat meg hanyagolni kell, hogy ne ússzon el a CP mert úgyse a jó fegyver vagy a fasza skint kapod.
+1 Én a ranked matchet általában a fegyóig szoktam elvinni, aztán hanyagolom mert általában a csapat legtöbbször béna(random emberkékkel).... Battle royalt meg maxolom.
Championshipre jelentkezet valaki innen?
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz MikeWazowski #1290 üzenetére
Nem nézted be, ez az érintőképernyő technológiájának hibája, ami tipustól függ milyen mértékben jelenik meg. Az én telefonom érintőpanele 180hz-es (Xiaomi Mi 9T Pro) igy minimálisan jelentkezik ez a probléma, de jelen van akkor is, nagyon apró mozdulatoknál akadozva ugrik egyet, nem folyamatosan sima mint pl. egér esetén.
Üdv. Johnny
-
Delerium
senior tag
Talán az eddigi legjobb szezon kezdés a mostani, bár én teljesen f2p vagyok, de annyi tartalom került ma be, hogy nem győzöm csinálni. Sokkal jobb így, hogy nem kell mindenféle hülye cselendzseket csinálni azért, hogy kapd a XP-t. Nem vették ki teljesen, de végre nem az van, hogy kaptál érte 80XP-t hanem van mögötte tartalom. Ingyen Locus, ingyen rare karakter, ingyen Pharo és még sorolhatnám. Most kitett magáért az Activision, a szerverek is stabilak(egyelőre).
"I fight for the Users"
-
Magnat
veterán
Üdv,
BR-ben ha leguggolva megyek, akkor lát az ellenség a radaron ha a közelében vagyok?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Delerium
senior tag
Nem sokan? Az a legalapabb scorestreak, mindenki használja, mert kb. kötelező. 1-2 meccs alatt simán hozható. Ami nekem nehéz az az 50 Locus kill, alig vagy szinte egyáltalán nem játszok sniperrel, vagy a BR azt meg pláne nem játszottam az elmúlt szezonban.
"I fight for the Users"
-
nitro16
senior tag
válasz Delerium #1295 üzenetére
Szerintem meg baromi szar lett. Eddig olyan hiba volt csak nálam, hogy random kidobott ez is idegesítő volt, illetve néha elment a hang majd vissza is jött. Most lagg a szervereknél, elmegy játék közbe a hang és vissza sem jön... teljesen be kell zárnom a játékot és újra vissza lépni, hogy legyen újra. Fegyvereknél megint az erősítés/ gyengítés borzalom lett, nem értem miért nem lehetett úgy hagyni ahogy volt az elején és kész, ezzel kb mintha minden egyes szezonnál meg kellene tanulni újra játszani a játékkal.
Ez a szétbontott event rész is vicc szerintem, mert ugye sorba kell haladni és csak úgy tudod feloldani egymás után (gondolom azért tették így, hogy több ideig tartson) de akkor lett volna olyan, hogy oké sorba kell feloldani, de ha már 50 embert kilőttem sniperrel akkor számolja ott is de csak feloldani akkor engedje amikor oda értem. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne.
Battle royale résznél a nomad skin elég jó, viszont érdekes lesz majd megcsinálni a top10-be kerülést, úgy hogy nem szabad ölni embert. (Majd repkedek helikopterrel végig szerintem)
Locus megvolt már így az nem volt lényeg, pharo szerintem elég gyenge, outlaw sniper egész jó, legalább adhattak volna ha eléri az ember az 50 szintet a battle pass-ba valami jó fegyót de csak átdolgozott msmc-van. Vagy akkor store-ba 20k-t valami jó fegyvert lehessen venni, de oda is csak m4 jade került...
Ami jól néz ki még az a samurai skin, az kellene is de nem akarok elnyomni rá rengeteg cp-t aztán meg se kapom....
Fall-N: Tdm-nél én is kerestem csak, hogy használja valaki már de sehol semmi, azt ajánlom, hogy játszál domination matchet és ott egy kör alatt akár meg is lehet szerezni. (Nekem ott egy kör alatt meglett).
Más: Elkezdtem a championshipet tegnap első kör meg is van, aki játszik rendszeresen és lenne kedve ranked, meg battle royal-t is nyomni az legyen oly kedves és vegyen fel ismerősnek, nevem alúl megtalálható. köszi
-
Fall-N
veterán
válasz nitro16 #1299 üzenetére
Felveszlek majd friendnek. Általában 20-21:00 után szoktam játszani. Mikrofont viszont nem használok, mert a gyerkőc (18 hónapos) egy szobában alszik ilyenkor és máshol meg gyenge a WiFi jel. Ranked meccsre jöhetne még pár ember, mert a random emberek elég gyengék.
A fegyvereknél viszont most jól jött a buff az RUS74u, MSMC és a Chicomra, mert rájuk fért. De ahogy írod kár állandóan változtatni. Lenne mindegyik fegyvernek egyedi kezelési tulajdonsága és maradna úgy állandóan. Csak a sok hülyegyerek telesírja a resdittet és butítanak akkor. Az S36 is ezért lett jóval gyengébb régóta. Sok S36 camper bújkált a sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs