- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timbersaw
újonc
válasz jonnyjoker01 #297 üzenetére
Na ramegyek akkor a dominationra
-
gergo5991
őstag
válasz jonnyjoker01 #300 üzenetére
premium vagy?
-
qad
senior tag
válasz jonnyjoker01 #300 üzenetére
Akkor passz.
Csokishurka (#299)
Ne játssz többet vagy ne akarjál AK117-et xD. -
-
qad
senior tag
válasz Timbersaw #296 üzenetére
No, nyomtam egy tesztet mindegyik játékmódnál.
Eredmények fentről lefele felsorolva.
Kill: egyénileg mennyit öltél
Time: még nem jöttem rá hogy mi az összefüggés, játékban töltött idő, ponthatár elérés gyorsaság?
Win: Ha győztök ennyi xp-t kaptok pluszba ~32-442
Clan: ~108-120 xp győzelemtől független.Módonkénti győzelmekért járók xp mennyiségek:
Practice vs AI: 32 xp
Team death match: 361 xp
Domination: 395 xp
Frontline: 417 xp
Search and Destroy: 442 xp -
Joccc07
addikt
válasz Timbersaw #309 üzenetére
A Ph klán szintet lépett. További 5 hely elérhető. Ha valaki csatlakozni szeretne azt kérem, hogy jelentkezés után ide írja be az IG nevét. Csak az után veszem fel mert nagyon sok ismeretlen nevű kérés van és nem tudom, hogy melyik név kihez tartozik.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz Ferenczi Áko #312 üzenetére
Fogalmam sincs.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Ferenczi Áko #312 üzenetére
+100 xp/klántárs ha együtt jössz velünk és igazából az hogy van egy közösség és nem kell randomokkal/botokkal együtt játszani.
Szerk. Mostmár csokishurkának foglaljunk le egy helyet biztosan, már régen kért tagságot.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
qad
senior tag
Dupla xp-s hétvége ! Orrvérzésig nyomom majd a COD-ot.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy gyakorlott felhasználó, nagyon régóta nem jatszottam FPS játékokkal. Ez a játék viszont baromira tetszik, viszont lenne egy kérdésem.A Season végén a katona, a fegyverek szintje vissza fog állni nullára? Mert Nekem valahogy gyorsnak érződik a fejlődés, ezért gondolom, hogy szezonról szezonra elölről kell kezdeni.
Tudnátok mondani néhány dolgot, erről az egészről, tehát hogy Season 1-hez képest mi fog megváltozni a Season 2-ben?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Akkor mégegyszer:
Nektek kell jönni a klánba. Nem tudok meghívót küldeni senkinek csak annak aki a friendlistemen van.
-
Timbersaw
újonc
válasz TrueGooner #317 üzenetére
Fegyverek maradnak, vegyél fel, OMGezkoren a nevem játékban :)
[ Szerkesztve ]
-
Timbersaw
újonc
Search & destroy full time 9000xp, gg
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Timbersaw #323 üzenetére
Nekem egyszer jött össze a 9k XP, de csak azért mert az első 4 kört buktuk így sokáig tartott meccs. Aztán szinte csak botokkal rakott össze és 6-0 hoztam a meccseket sniperrel és úgy 6k xp/10 perc.
Más: nagyon ajánlom, hogy tanuljatok meg sniperkedni, Pro rankedben szinte mindenki MLG 360 NOSCOPE sniper god. Most hogy elég sokat toltam így én is, eszméletlenül OP. Jó mozgású emberek ellen mondjuk elég nehéz, akik slideolnak meg ugrálnak össze vissza.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Timbersaw
újonc
válasz jonnyjoker01 #326 üzenetére
Aks74u -ra mik a legjobb perkek és fegyver kiegészítők szerinted rusholos apritos stílusra ?
meg jöhet m4 re is
[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz Timbersaw #327 üzenetére
Szerintem quickdraw, foregrip, red dot és extended mag. De foregrip helyett rakhatsz be stockot is. Nekem ez jött be legjobban, gyors célzás, sok lőszer. Lightweight, vulture és dead silence perkekkel. Rushra akár dead silence helyett rakhatod a hardlinet.
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Timbersaw #327 üzenetére
Mint a válaszokból kiderül, mindenkinek megvannak a preferenciái
Nekem így néz ki a rusholós, aprítós loadout:
AKS74U
-red dot: minden fegyverre ezt rakom
-stock: közelharcra elengedhetetlen, lövés közben jobbra-balra szoktam mozogni, sokkal kisebb az esélye, hogy eltalálnak
-extended mag: +8 golyó az +1 kill lehetősége, ritkábban kell visszavonulni és tölteni (fast mag-et azért nem szeretem, mert ha újratöltök, akkor visszavonulok, playstyle kérdése)
-quickdraw: egyértelmű, kisebb a reakcióidő általa, kisebb az esély, hogy sebződök, ami nagyon fontos, mert nincs Fast Recover perk
Forward gripet nem használok, mert megtanultam kompenzálni a recoilt, messzire pedig úgy is csak burstfire-elek. Másodlagos fegyverem a kés.Scorestreak: UAV, Sentry Gun, VTOL (UAV az alap mindenhol, a többi meg offenzív).
Perkeim: lightweight, toughness, hardline
Nincs vulture, ha elfogy a lőszer, felveszek a földről egy random fegyvert Szerintem nagyon OP a -60% flinch.M4 helyett inkább AK117-et ajánlom. A Type 25-ön kívül minden assault rifle-re a forward gripet, extended maget ajánlom, plusz attól függően, hogy camp vagy mozgás van long barrel/stock.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Timbersaw
újonc
válasz jonnyjoker01 #331 üzenetére
Elmentem ezt is, köszi .
Delerium nagyon jó ez a szett ,marad, csak gyorsan vége van így a meneteknek
-
gergo5991
őstag
ma kinek mennyi lvlt sikerült lépnie? nekem 46-52 de csak mert melóztam de még nincs vége a napnak, cél a lvl60 az ak-ért
RPD campelés jöütt be most nekem a legjobban
[ Szerkesztve ]
-
qad
senior tag
4,5 óra alatt lvl 56-ról, lvl 62 lettem Battle Royal móddal. 11 000-12 000 XP / menet, azaz fél szint.
-
Timbersaw
újonc
Ma meg lesz az ak117 vagy melyik,kiváncsi leszek ra jó assault-e.
-
Timbersaw
újonc
válasz jonnyjoker01 #339 üzenetére
Messze van lvl60 meg 48 körül vagyok
-
qad
senior tag
A BP mai küldetési között van egy olyan, hogy barátokkal játszunk egy menetet a Battle Royal módban. Erre várnék jelentkezőket maximum 4-et.
-
D@niel
addikt
Van olyan lehetőség, hogy lövésnél automatikusan közelítsen? Tehát használja a scope-ot. Merre találom? Köszi!
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
MikeWazowski
veterán
És arra van lehetőség hogy két lövés gomb legyen? Az egyik scoppal lő a másik anélkül? Mert néha ha közel az ellen scope-pal kb nem látom az ellent, ilyenkor jó lenne csak úgy darálni.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
regener
veterán
válasz MikeWazowski #348 üzenetére
Én a Hip-fire beállítást használom, annál tudsz csípőből és jobbgomb után ADS is lőni. Tudtommal külön nincs ezekre gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz MikeWazowski #348 üzenetére
Persze alapból van jobb oldalon az ADS lövés bal oldalon meg hip fire lövés.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest