Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Need Nuketown revanped
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
rapidsquirel
aktív tag
Mióta megvettem csakmosolyogni tudok ezen a játékon,hiába próbálom megszeretni, nem megy, összecsapott pályák, cartoon network grafika, ezért megint várnom kell egy évet, addig Ghost-ozom, MW3-azok, csak már unom, hogy úgy 3 éve várok, várom a "nemjövőt"..
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
n.gab
aktív tag
válasz rapidsquirel #1555 üzenetére
Pontosan erre megy ki az egész, hogy megvegyék (megvegyük) majd az új részt a csalódott játékosok.
Megígérnek újra minden jót és kész is. Jövőre megint lesz bevétel.
Nekem a BO2 jött be nagyon. Én azt folytatom. -
rapidsquirel
aktív tag
Bár el tudnám hitetni magammal, hogy ez egy jó játék, be tudnám csapni magam úgy mint a nagyátlag, istenbizony próbálkozom, jól érezném magam, de nem megy. Ha megpróbálnak megtéveszteni, nálam az a szűk keresztmetszet, és nem tudok hinni tovább egy jó cod multiban.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
SloWater
tag
válasz attos71 #1539 üzenetére
Én még nem láttam magyar nyelvű leírást, ezért magyarítottam neked (meg mindenki másnak, akinek szüksége van rá) a perkek leírását a játék menüjében látható jellemzés alapján.
Az angolom messze nem tökéletes és nem is használtam még az összes perket, így lehet, hogy valamelyik a valóságban kicsit többet/kevesebbet vagy másként tud.Ha pontosításra szorul az alábbi leírás segítsetek, írjátok meg!
Tier 1
Lightweight
Gyorsabban mozogsz.Low Profile
Nem lát a UAV, hiába lőnek meg olyan fegyverrel, amin rajta van a Tracker kiegészítő nem fogsz megjelenni a térképen és az Exo Ping használók sem fognak látni.Flak Jacket
Kevésbé sebez az ellenséges robbanószer (nem nyekkensz meg egy szál gránáttól), az eldobás előtt "főzött" gránátod időzítőjét visszaállítja egy fegyver cserével (gránátról váltasz lőfegyverre, majd vissza gránátra) és az ellenfél grátját ha felkapod, hogy visszaküldd a feladónak, a gránátnak visszaáll az időzítője, tehát több időd marad a visszadobásra.Overcharged
Megnöveli a különböző Exo képességek működtetéséhez használt "akksi" élettartamát, az Exo Cloak használatánál pl. hosszabb ideig lehesz kvázi-láthatatlan. Emellett kábítod/bénítod a közeledben lévő ellenfele(ke)t a boost slam manőverrel.Danger Close
Növeli a robbanószereid sebzését és a behívott scorestreakod pusztító erejét.Tier 2
Peripherals
Megnöveli a mini-map méretét, így a pályából többet látsz, illetve amikor leszedsz egy ellenfelet, a másik csapat számára nem jelenik meg az elesett csapattárs halálának pozícióját jelző kis ikon a térképen.Blind Eye
Nem lát az ellenséges tracking drone és az explosive drone, illetve nem látnak az ellenfél által behívott scorestreakok (remote turret, warbird, stb.) viszont az ellenséges UAV továbbra is látni fog!Cold-Blooded
Nincs haszna ellened a következő két fegyver kiegészítőnek: Thermal és Target Enhacer illetve a Threat Grenade sem fog mutatni téged. Az avatárod felett nem jelenik meg a neved és amikor az ellenfél rád céloz és a hajszálkereszt sem vált pirosra így nyerhetsz kis időt.
Megvallom, hogy az "immune to enemy call out" kifejezés nem tiszta számomra, valami olyasmiről lehet szó, hogy nem tudnak megjelölni, mint levadászandó célpontot, ebben valaki segíthetne!Gung-Ho
Futás és csúszás közben is tudsz tüzelni.Fast Hands
Futás közben is tudsz tárat cserélni, újratölteni, emellett gyorsabban váltasz fegyvert és használod az Exo adta lehetőségeket (dobod el a gránátot, kapod elő a könnyű pajzsot pl.)Tier 3
Hard Wired
Védve vagy a következők ellen: System Hack, EMP, Nano Swarm, Stun Grenade és a UAV scrambler kiegészítője. A behívott scorestreakok továbbra is sebezhetők maradnak, pl. a remote turreted kiüthető egy EMP-vel.Toughness
Kevésbé visel meg (kevésbé "rángatózol") amikor meglőnek, nagyobb esélyed van az ellenfél felé fordulni, pontosan célra tartani és kiiktatni.Blast Suppressor
Az ellenfél nem látja a mini-map-on amikor exo nyújtotta speciális mozgást használod. Alapértelmezetten pl. amikor boost jumpot csinálsz az ellenfél egy kis piros kört lát felvillani a mini-map-en és ezt "álcázza" ez a perk. Még ha észre is vesz a mini-map-en, nem fogja tudni, hogy a földszinten vagy a tetőn keressen.Scavenger
Extra lőszerrel indulsz a meccsen és a halott ellenféltől lőszert tudsz felvenni, de csak lőszert, a gránátot pl. nem tudod pótolni.Hardline
A scorestreakok árát 100 ponttal csökkenti, így hamarabb eléred.[ Szerkesztve ]
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
killer095
őstag
Most toltam 2 kört és atya ég mitörtént a játékkal? Csináltak valamit mert nem akad,laggol,a pályabetöltés is nagyon gyors
Vagy csak az 1 hét kihagyás miatt nem tünik fel megint ez
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
mcwolf79
veterán
Hát azért az gáz, hogy egyedül HC TDM szerverre tudtam felmenni, mert egyszerűen más szervert nem talált
Amire meg be tudtam csatlakozni full pirosba ugrált a ping-jelző. így azért gázos multizni. Pedig a pinggel sosem szokott bajom lenni. Nincs egy bajnok netem le -és feltöltés oldalon, de a multikban a ping-em mindig jó szokott lenni.
Nem tudom lesznek-e végül dedikált szerverek, de nagy szükség lenne rá. így is elég keserű a nép szájíze, ezzel lehet odavághatnak a következő COD-nak (bár kötve hiszem, hisz az ember mindig reménykedik, hogy ez jobb lesz).
Amúgy az a 2 pálya amin játszottam tetszett, ha rendbe vágnák a hálózat dolgot jó játék lenne ez. így egyelőre kínlódós.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. A COD AW multiplayert elindítom, a betöltés után nem sokkal megáll a kép és becsukódik a steam. Újraindítom és a steam mintha frissülne (szerintem nem frissít) és utána jó a játék. Tegnap pedig a steam frissítette magát. Nem tudom a steam frissítést honnan kéne kitörölni, hogy újrafrissítse magát.Nem tudom, hogy ez steam hiba vagy a cod frissítése miatt van. Ha valaki tud legyen-szíves segíteni. Előre is köszönöm.
-
SloWater
tag
A perkek között nincs ilyen funkció, ha nagyon hiányozna az "Exo Abilities" között megtalálod "Exo Mute Device" néven, de csak egy rövid ideig működik.
Egyelőre én is azt mondom, amit birorichard kollega: nincs sok értelme. Bár a saját lépteink eléggé hangosnak tűnnek, de meccs közben nekem még nem segített, hogy megálltam kicsit fülelni.
Ez mondjuk játékmód, stílus és nem utolsósorban füles/audiórendszer kérdése is lehet.
Az biztos, hogy ebben a játékban nem sok némán rohangáló, az egérfingot is meghalló KnifeRunner ninja lesz.
Steam/Game: SloWater[Ph] - Never go full retard!
-
Arcképgyáros
válasz birorichard #1572 üzenetére
Játékban a zenét offoltam, csak a hangok vannak bekapcsolva maxon, simán hallom a lépteket 5.1 fülessel, azt is szerencsére amikor szedik a bombát.
-
Con Troll
senior tag
Nálatok nem állítódik folyton vissza a fov 65-re? Én 80-on használom, de tök random időközönként meccs közben visszaáll alapértelmezettre...
-
RMZ250
senior tag
Sajnos én még mindíg nem tudok játszani. Van valami ötletetek merre induljak
A port forwardon már túl vagyok, driverek frissek. Nem tudom mit kéne még csinálni. Nem hiszem ell bakker az egész világon csak nekem dobja ezt a hibaüzenetet
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
birorichard
őstag
Lövésem sincs, ezzel én pont nem találkoztam. :S
-
killer095
őstag
Olyan lagcomp van hogy a drága programozók akik átportolták pcre ezt a fost a kurva anyukat sem birnák lelőni......
Tiszta széygen 10e forint egy marék fosért.....már megint..[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
mcwolf79
veterán
Hát egyvalami van még ami nem változik ebben a játékban:
ennyi rohadt mocskos ge*i csaló játékos sztem semmelyik más játékban nincs. 1 napja multizok, de sztem több csalóval találkoztam ,mint a BF3-4 alatt összesen (pedig azokban benne van párszáz órám).
Hogy már évek óta nem tudnak egy normális anti-cheat rendszert megcsinálni kész röhej.
Pedig ammondó vagyok, hogy jó lenne ez a multi, mert amúgy tetszik. De így...Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
nanus
senior tag
Örömmel olvasom -e topikot ,és nyugodtan megyek BO-t játszani ....priviben üzenjetek ha lesz majd megint olyan COD amiben van dedszeró
-
Casanova*
veterán
ez játék alatt nem működik a chat. más játéknál működik. van erre valami trükk beállítás? újra raktam mindent,de hiába..
(#1583) nanus: Bo1 a legjobb! ott mit játszol?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy azt vajon hol tudom beállítani, hogy ha a gépre rá van kötve HDMI-n a TV-m, akkor ne a TV-re akarja rakni alapból a játékot, hanem a monitorra?
Köszi előre is a segítséget!
Üdv,
T. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz LadaLord #1587 üzenetére
Kapcsold ki a tv kimenetet ha nem hasznalod. Egyebkent ugy vettem eszre, arra a kijelzore rakja amelyikrol inditva lett.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Wans
aktív tag
na, tegnap este toltuk egy kicsit Casanova* kollégával: [link]
mw2 óta talán ezt a játékot érzem most a legjobban. nekem a grafikával nincsen gond én csak azt nézem, h szép tiszta e és lehet e látni az ellent. a pályák sztem java részt rendben vannak. egyedül tényleg a csalókkal vannak gondok. tegnap körülbelül 3-4 wh-s genyládába futottam bele. (bár ez a szám ghosthoz képest nem annyira rossz, vagy csak én nem veszem őket mostanában annyira észre.)
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
A Supersampling vagy mi az mit csinál amúgy? Az adatlapomon lévő konfiggal, csak már egy Z77-es lap át is írom, 4x-es beállítással 50fps ha kikapcsolom akkor meg 90-100 és nem nagyon látom a különbséget
szerk.: ja és 16 a max ugye azt meg se nézem
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz kona005 #1595 üzenetére
Én kipróbáltam a 16X-ost is,instant crash... amúgy igen látszólag nem nagyon működik...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ja csak a sniper elite 3 ez meg a CoD AW... a lekváros bukta finom,de a lekváros lófej már nem annyira...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest