Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
válasz rapidsquirel #1429 üzenetére
Szia!
Putyin vagyok
Ingyen sem kell
Ded szerósért fizetnék.....[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
Örömmel olvasom -e topikot ,és nyugodtan megyek BO-t játszani ....priviben üzenjetek ha lesz majd megint olyan COD amiben van dedszeró
-
nanus
senior tag
válasz Johnny_Boy #1809 üzenetére
Akkor menj játsz BO-t .... kibírod hogy ne vedd meg ..nekem is megvan mind ezt kivéve ....már a ghost is egy szutyok volt ez meg még azt is übereli, vissza a ded szerókat
[ Szerkesztve ]
-
-
nanus
senior tag
Megvan a patch
-
nanus
senior tag
Ezért a lagos sz.rért még a 4ropi is sok volt.
-
nanus
senior tag
válasz Hunbeast87 #2924 üzenetére
A járművek nem ölik ki a COD filinget ellenkezőleg visszahozzák a COD UO hangulatát ami az egyik legjobb volt,végere nem a spawnról átlőhető pályák lennének.([link]) Szintlépéses xp-s sza.ság hiánya egyenlő a kevesebb csalóval.
[ Szerkesztve ]
-
-
nanus
senior tag
Pénz-pénz-pénz és még egy kis pénz.
COD xxx- dlc-dlc-dlc........és jöhet a CODxxxx............
Én meg a legnagyobb barom voltam hogy 4-et is adtam érte,hát vegyék konzolra én meg virágboltival végigtolom az összes single részt ott nem lesz csaló ,laggos sz.r hostos f.s, és bódogságEgyébként ma megint töröltem (kb 10 óránként ez a műsor).....félóra múlva meg újra tettem....még jó hogy gyors a netem
Saycz:
"Most ilyen gond nincs, egyedül defender-en az első pár másodpercbe van lag."Vaze és ahhoz mi kell hogy ez is jó legyen.....
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz Casanova* #3336 üzenetére
Szerintem leginkább a dedikált szerver hiányából fakadó, a játékot játszhatatlanná tevő laggolásokból,percekig tartó várakozásból, betöltésböl,stb van elege mindenkinek PC-n,valamint abból hogy ez a játék sem szól már másról mint a pénzlehúzásról
BO - 15sec alatt fentvagyok,betölt játszhatok normálisan nem laggolva .Panther_KMB: +1
A korával ne zrikáld ,több mint 12
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz rapidsquirel #3485 üzenetére
Van ,ugyan az a sz.r mint volt , tudom nálam meg a proci kevés s játék meg tökéletesen optimalizált ,ráadásul a csalók meg vac bannt kapnak
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz rapidsquirel #3490 üzenetére
COD 4 Athlon 64 3Ghz x1600 konfigon döcögött és nem laggolt
igaz a másik konfig már akkor is Phenom 9950 ill vga 4850 volt[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz laceszgamer #3492 üzenetére
Nálad a Táp kevés azért laggol nálam már laggmentes lett ujra törölve már többször raktam vissza mint ahányszor a Swarzi visszajött [link]
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz laceszgamer #3569 üzenetére
Orvos mikor látott?
Casanova*: gratula ,nem hiába ismered a csalás minden formáját van akinek még ugy sem megy igaz wwenigma
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
válasz rapidsquirel #3598 üzenetére
-
nanus
senior tag
válasz laceszgamer #3635 üzenetére
Laggmentes játék......anno azért vettem meg mert free hétvégén nem volt host probléma,ment mint a karikacsapás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs