-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz eladohardver #3948 üzenetére
Kicsit pontosítanál a kérdésen.
-
v!ct0y
veterán
válasz eladohardver #3964 üzenetére
AKkor inkább ne kérdezz!
-
bul07
nagyúr
válasz eladohardver #10301 üzenetére
örülj hogy nem lefele csinálta
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LamaCube
addikt
válasz eladohardver #10301 üzenetére
Ne használj lvl hacket vazze... Jó félre a tréfát,hogyan lehet ezt kiküszöbölni és honnan látja az ember,hogy olyan hostot talált aki miatt ez a probléma van?Azt hittem ez az eredeti játéknál nem fordulhat elő.
Köszönjük IW vagy mit tudom én kinek,de gondolom nem user hiba...HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
válasz eladohardver #10366 üzenetére
origiba sehogy nem hozod le a konzolt én ugy tudom
PSN:BiZzare_0 ️
-
bul07
nagyúr
válasz eladohardver #10369 üzenetére
egyszerű a megoldás
hogy lesz sok xp vagy kick aki a host az consolon keresztül átírja hogy menyi xp adjon ölésre(scr_xpscale 1000) és sok minden mást is tud módosítani és így ki is tud tenni bárkittehát ha valaki azt tapasztalja hogy sok xp-kap vagy kirakták játék közbe akkor tuti olyan volt a host aki consolon keresztül módosította a beállításokat
azt viszont nem tudom hogy eredetit játékot használó elővarázsolhatja e valami trükkel a consolt még olyan áron is hogy Bannt kap érte majd valamikkor vagy soha
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
danati
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
válasz eladohardver #10389 üzenetére
Így ki lehet dobálni a játékosokat? Vagy mi?
-
Laraxior
titán
válasz eladohardver #10409 üzenetére
Azóta kicsit lejjebb ment,tettem be pár ventit, egyébként csak 85%ig van engedélyezve a venti forgása, 100% kicsit hangos nekem
Hunter2: Riva Tuner és Evereset
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
feka007
veterán
válasz eladohardver #10450 üzenetére
Maszkokat szoktak használni. Pont most adtam el 2 ebayről rendelt maszkot softair.hu-n, 6k-val drágábban egyenként, mint amennyibe kerül kínában.
Én tavaly tavasszal kezdtem, akkor még csak egy airsoft szemüvegbe nyomtam, mostmár abban nem mennék játszani.. Mondták, hogy vkinek bement vhogy a résen a BB, és 400k-ba került a szemműtéte, de így se tudták helyrehozni.. Egy ilyen már jó: [link] Nekem is ilyen lesz most. Vmi arcvédőt is beszerzek majd valszeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest