- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
Bandikam, penteken napkozben elerheto leszek cod szempontjabol, kosd fel a textiliat
hüllő
-
Sirandrish
legenda
Csütörtökön megyek fogdokihoz ugyhogy ha túlélem véged van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
már van M4 Carbine-m meg Martyrdom-m ugyhogy lesz*rom az XP-t meg a szintet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VW_Beetle
tag
xD M4 ocska MP5 a király Marty meg csak a lámák hazsnálják..
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz VW_Beetle #5255 üzenetére
tudm..a granátvetőt is csak a lámák használják...érdekes hogy mindig azt használják a lámák amit ti nem..szvsz meg az mp5 a lámák fegyvere...nah?
-
Sirandrish
legenda
-
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #5259 üzenetére
lehet, csak nem tom melyiknek mi a neve ennyire nem vagyok fanatik
hüllő
-
Sirandrish
legenda
m4 lvl10 nél megvan
Pilóta: néha már azthittem halhatatlanok vagyunk
-
gyiku
nagyúr
-
VW_Beetle
tag
válasz Sirandrish #5258 üzenetére
Gránátvetőt soha nem használtam és nem is fogk gyors töltést és LAst Standat használok ennyi.. meg plusz tűdőkapacitást az meg eléggé lámaság hogy gránátvetővel nem talál el meg csak azzal tud kilőni ez ciki azért.. a másik hogy eldobsz egy gránátot LOL az meg milyen dolgo meghalsz akkor PL: Last Stand-nél tudsz ég küzdeni de azzal hogy eldobsz egy granyot a társaidat is veszélezteted...
-
VW_Beetle
tag
Akkor még igen de 45-ös szintnél már nem ujra kellett kezdenm és 55 szintete buktam ugyhogy ak más windosra vizi a mentését esetleg formatálás után vagy ujratelepiti a játékot más kóddal az számoljon vele hogy annyi a szintjének
-
gyiku
nagyúr
tegnap jobban porgott a forum, elfaradtatok a tegnapi hent utan? mi lesz akkor ma? remelem toljuk estefele megint
hüllő
-
qpakcovboy
őstag
Hi all!
Én még csak most kezdtem el nyomni xboxon a játékot. Az elején be lehetett állítani a nehézségi fokozatot, és kicsit erősre tettem (felülről a harmadik) és így elég nehezen haladok. Szeretnék vissza venni ebből, de szerintem csak úgy lehet, hogy ha elölről kezdem az egészet. Vagy van rá más lehetőség?
A másik kérdésem, az hogy még nem jöttem rá, hogy a sarkokon fordulókon hogyan lehet kifordulni? Egyáltalán lehet e ilyet csinálni. -
Sirandrish
legenda
válasz VW_Beetle #5264 üzenetére
ez tiszta hülyeség amit mondasz...azért rakták bele a gránátvetőt hogy használják..nem azért hogy lelámázzák azt aki használja..amugy nem csak azzal tudok ölni de azzal könyebb..és szerintem nem lámaság ha könyebben ölök..pl a perkek mind ezért van hogy könyebb legyen...vagy akkor Perket se használjak mert lámaság?...ennyi erővel lámaság a hangtompitó mert nem hallom ahogy lő és milyen dolog ez...a Last Stand meg megint lámaság mert szétlőlek és miaz hogy te még lefekszel és lősz? egy granyót könyebb eldbni mint félórájig feküdni és lőni...
a tüdkapacitás is lámaság mert miazhogy te többet birsz futni?Gondolkozz már...attól hogy te nem használod még nem lámaság...
-
Boci_83
őstag
Cod2 ben át lehetett irni a config file-ban is, vagy ott volt külön opció. A cod4 ben most ezt hirtelen nem tudom, és nem vagyok játék közelben, mert munkában vagyok, de otthonról megnézem, bár azzal nem hiszem hogy nagy bajt csinálsz ha a configban átirod..!?
Te nem 55-ös szintű voltál eddig? Tegnap meg mintha 52-vel láttalak volna játszani.? Most hogy is van ez? Vagy én nem vagyok képben??**********
-
Sirandrish
legenda
nekem egyszer szált el az 54es szintem..tegnap vagy 2-3 órát toltam összesen és 25 vagyok..ugyhogy nem gáz...10nél nekem megvan már minden ami kell az meg 15perc egy SD szeron
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #5271 üzenetére
este szerintem megint ráérek ugyhogy menni fgok..remélem lesz hely
nekem is mehetne jobban mint tegnap mert nem voltam csucsformában de azért a gamet élveztem így isFőleg még délután a SZabotázst..Prof meg egy skac volt ellenem...hát sok esélyem vlt 2ellen egyedül
-
gyiku
nagyúr
ki kene sirni rcon-t, es akkor nincs gaz, ha tele a server
hüllő
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #5274 üzenetére
Skacok, egy fanatikus gyilkoló gépet olvashattatok Sirandrish hsz-ban.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
simán
de amugy nem erről van szó..csak idegesit hgy mindenkinek minden lámaság amit Ő nem használ..amit ő használ az a király a többi lámaság..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
és most mi lett a neved?
Boci: 10.éig ráér az utalás? akkor lesz lém..
ha ráér akkor 1000% hogy akkor utalom ha nem akkor kereshetsz esetleg mást helyettem[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sirandrish #5284 üzenetére
-=PH!=- Bagarja
Akit felveszünk a klánba, annak ilyen lesz
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Sirandrish
legenda
legalább az előtag megmaradt ami megvolt beszélve
ha automatan klántag az aki belép a szeroba pénzel és ráér 10.éig akkor énis az leszek...persze szvsz én gyengiteni fogomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
qpakcovboy
őstag
Én még csak most kezdtem el nyomni xboxon a játékot. Az elején be lehetett állítani a nehézségi fokozatot, és kicsit erősre tettem (felülről a harmadik) és így elég nehezen haladok. Szeretnék vissza venni ebből, de szerintem csak úgy lehet, hogy ha elölről kezdem az egészet. Vagy van rá más lehetőség?
A másik kérdésem, az hogy még nem jöttem rá, hogy a sarkokon fordulókon hogyan lehet kifordulni? Egyáltalán lehet e ilyet csinálni. -
Sirandrish
legenda
válasz qpakcovboy #5290 üzenetére
ezt mintha már irtad volna egyszer nem?
amugy itt szerintem csak te nyomod boxon így szvsz senki sem tud segiteni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
[pH!]***gyik***[HUN]
[pH!]-gyik
[pH!]-gyik-[HUN]
pH!gyik
gyik-pH!
hüllő
-
Sirandrish
legenda
ez most mi? régebben vlt néhány előtag és meg lett szavazva a nyerő...az amit Pilóta is használ
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
-
nagyúr
válasz qpakcovboy #5290 üzenetére
Hát boxom nincs, de szerintem egyszerűen állítsd át a nehézséget, és meglátod, hogy mi lesz, szerintem semmi, onnantól azzal a fokozattal tolod...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #5295 üzenetére
regen sokat klanoztam mohaa-val, mondjuk nyertunk is altalaban de nekem sosem az szamitott, inkabb a game feeling. ha vesztek, akkor mi van? semmi, jot szorakoztam, kesz.
hüllő
-
Sirandrish
legenda
énis így vagyok vele..nem vagyok a nagy warok híve meg hogy jaj a statisztika..kit érdekel? azért játszok hogy jól érezzem magam és nem azért hogy azon görcsöljek hogy sikerül-e nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest