- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #4550 üzenetére
hát kábé igen...ugyhgy ha nem nagyn van kedved játszani akkor ne játsz csak a szintlépésért...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #4549 üzenetére
Ent a legnagyobb kérdés...ő ritkán van..meg azthiszem X-Factor az aki csak 15.e után tudna utalni..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4551 üzenetére
De nemsokkal ezelött valakinek működött szóval nem értem.De ha nem megy nem érdekel kezdem előrröl
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #4553 üzenetére
kinek és hogy? a save még megvan...
az a VALAKI JELEZZEN MÁR HOGY HOGY MEGY NEKI!!!nekem sem arról van szó hgy nem kezdem előlröl..hanem az hgy ezért nem kell a game eredetiben..majd játszok mindig ugyanazzal a seriallal és kész..
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #4547 üzenetére
Nekem ez mostmár túl problémásnak tűnik, így rám ne számitsatok, több mint egy hét alatt semmi előrelépés, csak több ezer felesleges karakter! Én csinálok egy szerót. Ha Pilóta benne van akkor még egy emberke kell, és felveszem a kapcsolatot velük és a szolgáltatóval..!
-
S4m
csendes tag
válasz Sirandrish #4554 üzenetére
Siradrish ha kell, én át tudom neked küldeni a beállitásaimat, és akkor 40 lvl-ről folytathatod!
Csak nem akarom itt megosztani meg sztem nem is szabad, de ha küldesz pm-t akkor átküldöm v feltöltöm vhova és elmondom h mit csinálj!!
Én nekem is elvesztek ugyanis a beállitásaim, 1 lvl-ről nem akartam ujrakezdeni, hát kölcsönkértem havertolSzóval irj és küldöm
Houston, we have a problem!
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4546 üzenetére
Nekem mindegy hogy lesz szerver, csak már legyen. Arról volt szó, hogy hétfőig lehet eldönteni, hogy ki lép vissza azok közül, akik addig jelentkeztek. Szerda van, te eladtad a játékodat, szóval nem tudom mi van akkor.
Szóval még ma döntsünk, hogy lesz-e PH szerver és holnap fizessünk, vagy ha tökölünk, akkor beszállok Bocihoz inkább.Aki él és nem boldog, az téved!
-
Svájcinéger
őstag
válasz Boci_83 #4557 üzenetére
Hali ! Engem érdekel a dolog ! A kérdés csak annyi, hogy mennyi lóvéval kell beszállni ! Csak azért érdekel, hogy mennyi az annyi, mert nagyon utálom a kidobott zsét ! Szóval akkor igen csak zsiger-ideg lennék, ha elutalom valakinek a lét, aztán nem lesz semmi a szeróból. A matekon múlik minden ! - megmondták ezt már a Blöffben is.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Boci_83
őstag
válasz Svájcinéger #4562 üzenetére
[link] 16 slotos szerver 2760 FT
Senkinek sem fogok a pénzével elszaladni, nem lopok meg senkit sem, nem hiszem ha ez lenne a célom, ezt egy nyilvános forumon tenném. Ennél nekem többet ér a becsületem!
Szóval ha benne vagyok akkor tőlem mehet a dolog. Aki benne van kapja az admint...!![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #4557 üzenetére
oksa...figylej nem rajtam mulik...8 emberről van szó...3al talán 2naponta tudk váltani egy üzit...ezzelnemtudk mit kezdeni..tőlem már multhéten elintézhettük volna..nah de mindegy...akkr csináljátk 3an
-
Sirandrish
legenda
és a serialt meg mindent eltudsz küldeni?
nevet lehet ugy változtatni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Svájcinéger
őstag
válasz Boci_83 #4563 üzenetére
Oksi. Hát ez nem tétel. Most nem is arra gondoltam, hogy valaki át akar verni, hanem, hogy nagy hévvel nekiindulunk, nem lesz belőle semmi és mondjuk egy COD4 ára elszáll. A becsület mindennél többet ér !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Sirandrish
legenda
figyi..ha nemtudom a 8 emberből 3al felvenni a kapcsolatot akkor nemtudk mit csinálni...
annak meg miértelme lenne hogy elküldöm mindenkinek a számlaszámm aztán 5en 3 ember pénzére várunk...még a végén az lenne hogy lelépek a lével..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4568 üzenetére
OK, csak az volt, hogy aki hétfőig nem jelzi, hogy lemondja, az benne van. De akkor hagyjuk, legyen a Boci féle.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
grimetime
tag
elcserélném megunt quake wars + cs source + dod source accomat egy team fortress 2 vagy cod 4 steam accért. akit érdekel írjon privet.
-
Sirandrish
legenda
-
nagyúr
válasz Sirandrish #4572 üzenetére
Semmi hibáztatás nincsen, csak szerver legyen
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #4568 üzenetére
Jogos. Nálam is ez volt, de tudtam embert szerezni.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
.:Kristian:.
addikt
Valaki tudja, hogy hol lehet megvenni a játékot olcsón? pl: ebay vagy ilyenek..
-
nagyúr
válasz .:Kristian:. #4577 üzenetére
pl. ebay vagy ilyenek
Bár szerintem túl friss még a dolog, hogy olcsó legyen. Majd 2-3 hónap múlva. Most is kicsivel olcsóbb az ebay, de annyival nem olcsóbb, hogy megérje kockáztatni, hogy lenyúlják a postán vagy valami.
-
Svájcinéger
őstag
válasz .:Kristian:. #4577 üzenetére
teszkó ??? Bár ha targoncával szállítják ezt is lehet, hogy kap egy kicsit a lemez.
-
Sirandrish
legenda
nekem is lett vlna más...csakhát ugye akkor meg 3 nap mulva jön a sértődés..
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #4582 üzenetére
Ha lett volna más, akkor miért lenne sértődés?
-
feka007
veterán
Nem sűrűn játszok ki többször egy játékot, de ezt ki fogom még párszor a Crysisszel együtt, a Csernobilos rész annyira megfogott ebben a játékban.
-
Sirandrish
legenda
-
deedee
őstag
üdv!
vettem egy új gépet.8800gts 640mb,core2duo stb...és nem indul a gém...Előtte 7600gt és a64 3000+ procival ment símán.Most meg azt írja ki,hogy nem jók a rendszer beállításaim és akarom e safe módban indítani a játékot?én persze akarnám,de hiába kattintok az igen-re,nem történik semmi...
Mis aszösz van akkor? minden guru tanácsát szívesen veszem... thx -
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #4585 üzenetére
Jah, értem.
Mindenkinek: Végre megvan a szerver!
87.229.14.17:28976
Szeretettel várunk mindenkit!
-
kem
addikt
Punkbuster t hogyan teszem föl utólag?
Köszi!
-
Sirandrish
legenda
-
nagyúr
Én a miénkre akarok majd dominationt is. Annyiból jobb, mint a többi, hogy ha véletlen hamar meghalsz, akkor s&d-nél nézgelődhetsz negyed órát, míg újra játszhatsz, dominationnál meg újraéledsz, viszont vannak prominens helyek, ahol meg lehet egymást találni, nem úgy, mint a TDM-nél, hogy ha kevesen vagyunk, akkor keresgélni kell, hogy találj ellent D:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest