- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #11700 üzenetére
tök yó a billentyűzeted
álmos vót biztos -
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #11702 üzenetére
jah móst zsír...de hamarósan Ent küld nekem egy Ilyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Napster01
tag
válasz Sirandrish #11707 üzenetére
nah ez meg angol kiosztás, "móst" mindent hosszú "ó"-val írsz, ezután meg nem is látsz ilyen bötűt
_.(-.-)._
-
Sirandrish
legenda
válasz Napster01 #11708 üzenetére
móst mé? szóktam ékezetet használni..Gyik nem szókótt...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #11707 üzenetére
Mostmá ilyenen nyomom: [link]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
ez úgynéz ki mintha a nasa-bú hózták vóna
a régit mikór adód fel póstán?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
losi73
senior tag
üdv már rég voltam itt lehet már magyarositani a cod4-et?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #11711 üzenetére
jó szavak: adód,vóna
miért ilyen hullámos, tök szoktlan lenne -
-
ent
őstag
válasz Sirandrish #11714 üzenetére
Most csonagolom billt. Holnap feladom!!!
fpeter: ha tudnád milyen kényelmes játékhoz!!!! A csuklótámasza bőr, vagy hatású anyag.
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
fpeter07
veterán
-
ent
őstag
Akinek kell cfg m vagy demo, az priviben szóljon nekem!!!! Mindenről demot veszek, 1 havi demot tartok nyilván dátum alapján.
Eredeti a gémem, cfg ben maxpacket és a fov változott eredetihez képest...
Aki úgy gondolja csalok azzal szívesen kiállok 1v1 ben és többet ilyen butaságokkal engem és a klánomat ne piszkáljátok!!!
Annyit mondok, hogy az emailemre több ilyen üzi ne jöjjön!!! Bárki is küldte!!!WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
gyiku
nagyúr
-
Norbi14
senior tag
Arra nincs megoldás h a custom mapokat mod nélkül lehessen használni? vagy ha moddal akk nincs olyan mod ahol nem tűnnek el a szintek?
-
Sirandrish
legenda
ne fóglalkózz az ilyesmivel...ha még a nevét se meri vállalni akkór milyen ember az ilyen?
-
MaciG
addikt
-
mr.saint
tag
válasz Sirandrish #11725 üzenetére
SEMILYEN! Szerintem vagy olyan akivel tényleg nem kell foglalkozni!!
-
gyiku
nagyúr
válasz Sirandrish #11724 üzenetére
mert ezer eve, mikór elkezdtem meg ircelni, nem vólt ekezet, igy szóktam meg, es mar nem valtózók meg. tehat ez van
alt+111hüllő
-
CséZé
őstag
Ezaz fiam reklámozd a csalást
Sajna volt már részem ilyen paraszttal játszani, és amikor megvádoltam neki állt feljebb. Megállt a map közepén (Countdown) És azzal a fegyóval ugyanilyeneket produkált.
2 perc alatt ki is ürült a szeró Nem tom ebbe mi az élmény.Sztem ez a CoD4 sajna nem az én játékom, ma is játszottam de...
-
Sirandrish
legenda
hát az ilyen emberkékről megvan a véleményem de nem éppen szalónképes
-
-
Djopci
tag
hali!
Bocsi ha nem ide kéne de légysziwes segitsen nekem valaki!!!
Nemtudok csatlakozni a COD4 -el semilyen szerverre sem
vagy kiirja h hibas key, vagy a punkbuster -ra hivatkozik, hiaba adom be neki a kellő ip cimet..
Probaltam az Xfire nevü progin keresztül is de nemsegitett!Légyszi valaki -lehet privibe is...
NAGYON KÖSZI...
-
v.tom
őstag
Bakker feltettem az 1.5 patchet ph szerver miatt, most meg sehova nem tok bemenni . Írna nekem valaki jó 1.5 szervereket? Előre is köszi!
-
Djopci
tag
köszi !
megcsinaltam +felraktam az 1.4 patch -ot istudnátok szervereket ajánlani??????
köszi!
-
csana
senior tag
Tudom ez nem a reklám helye, de a -=DS=- szerverünk is 1.5-ös lett, és szívesen látunk bárkit, aki odatéved. Többnyire sd pályák vannak hc modban.. Ha netán kisebb lenne a létszám, akkor ffa, vagy hq, vagy ami még maradt
Egyébként bár lehet ismered, sokan a game-monitor.com-ról keresik ki a magyar cod4-es szerókat, és elég részletesen benne vannak a cuccok.
-
addikt
szevasztok, ezek a patchek a multihoz kellenek inkább, vagy vannak benne single javítások is?mer ha nem akkor nem küzdök vele, mondjuk eddig nem is találkoztam semmi hibával
-
-
addikt
-
Balinov
titán
Üdv srácok,
triviális kérdés, S754 Sempron 2Ghz, GF6600Non-GT (128mb), 512mb ram főbb összetevőkből álló konfigon csak a fél giga miatt hasal el a COD4? Ismerős nyaggatott,hogy adjam neki kölcsön a lemezt,hadd próbálja ki,de nem indul neki el (friss forceware,dx9c).
Min.spec-nél SM3.0-s VGA,1GB RAM for XP a kérdés eldöntése. TOvábbá patcheletlen a játék.Köszi
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
addikt
válasz Sirandrish #11749 üzenetére
nem, de mint említettem nem is érdekel, én megrögzött Single játékos vagyok, ez is bőven elég belőle, egyébként sem tetszik annyira, hogy rámenjek a multi részére . Lassan végigtotyogok rajta, és veszem elő megint a Witchert, az valahogy tartalmasabb számomra . Meg amúgy is idegesítenek, hogy állandóan csapatba kolbászolunk a játékba, állandóan figyelnem kell a barmokra is, hogy nehogy véletlen őket lőjjem le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest