Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Abrion #3497 üzenetére

    Márciusban jött ez a körlevél:

    "Tisztelt Felhasználó!
    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Vidanet Zrt. és az EnterNet 2001 Kft. által 2014. novemberében megkötött @enternet.hu-s email címekre és statikus webtárhelyre vonatkozó szerződést a Vidanet Zrt. tovább meghosszabbítani nem kívánta, 2015. március 31. dátummal azt felmondta, melynek következtében a korábban BTel, jelenleg Vidanet ügyfelek részére eddig biztosított @enternet.hu végződésű email címek ezzel a dátummal megszűnnek és a statikus webtárhelyek sem lesznek a továbbiakban elérhetőek.

    Társaságunk továbbra is készséggel áll az Ön rendelkezésére mind a @enternet.hu végződésű email cím, mind a webtárhely szolgáltatások tekintetében. Amennyiben Önnek fontos a korábbi email címének megtartása és a zökkenőmentes webtárhely elérés, kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06-1-888-2001-es telefonszámon vagy az info@enternet.hu email címen, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

    Kérjük látogasson el az enternet.hu oldalra, ahol részletesen tájékozódhat további kedvezményes lakossági és üzleti szolgáltatásainkról, mellyel ügyfeleink igényeit kívánjuk a leghatékonyabban kielégíteni.

    Üdvözlettel:
    EnterNet 2001 Kft.
    Ügyfélszolgálat"

Új hozzászólás Aktív témák