Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
Persze, megértem, gondoltam, hogy nem csak ez az egy fejleszteni való van a PH!-ban, és hogy nem is ez a legfontosabb!
Ezért is csak javaslatként írtam.
Ezt viszont nem tudtam, hogy tetőtől talpig külső fejlesztés; azt hittem, hogy a motor saját.
De akkor gondolom nem is tudtok belenyúlni, meg semmit se csinálni vele, maximum kérvényezni ezt-azt-amazt a fejlesztőtől.Egyébként egy olyan oldalt nem akartok írni, ahol leírjátok, hogy mik vannak jelenleg tervben, és akkor nem írnák le a userek feleslegesen ugyanazt, ami már eleve tervben van.
Illetve akkor mindenki látná, hogy mi a helyzet, és akkor módosító javaslatokat lehetne írni.
Megy egy ilyen napló-szerűségnek is örülnék, ahol magát a folyamatot írnátok időnként amolyan jelentés formájában, hogy mi hogy halad.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest