Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz SeniorTilla #10708 üzenetére

    ezek olvasói vélemények, esetleg vágyak kivetítése. az új oldal nagyon jól működik, egy ideje nő a hirdetésszám, a látogatottság és az oldal bevétele is a régihez képest. magyarán, a világvége megint elmarad, vagy ha el is jő, nem az arculatváltás miatt.

    egyébként fura barátaitok vannak, elég nagy mintánk van pozitív visszajelzésekből. meg, hogy ne menjek messzire, én is most adtam el valamit az aprón és marha jól működött az egész. aki a régi admint visszasírja, szerintem egyszerűen előre eldöntötte, hogy szar és kész -- az új sokkal jobb.

    az alfa kezdéssel igazad van, az tényleg nem jó. de ennyit tud egy ekkora cég. amíg a legnagyobbak (dhl, bankok, bárki) oldalai is bármikor error üzenetet adnak (fejlesztői errort), meg abszolút nem hibátlanul működnek, addig egy ilyen kis cégtől ennyire futja. megjegyzem, a bugok ki lesznek irtva (gondoljuk már végig, hogy mennyi volt és most mennyi van -- és közben sem volt adatvesztés), utána pedig bárkit bármit mond, tudni fogjuk, hogy a rendszer stabil. a ph fórum sem kotlott meg tizenév alatt egyszer sem.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák