Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #68559 üzenetére
az elmúlt ~1 hónapban játszottam összesen 4x20 perc doomot, plusz most az elmúlt 3 napban összesen kb. 4-5 óra darksiderst.
@iszilard: darksidershez szerintem erősen javasolt egy gamepad. nekem nagyon bejött amúgy, épp most találtam meg az utolsó bindzsiket a gyűjthető cuccokból, és még ma meglátogatom a főmonsztát egy befejezés erejéig.
@Tim82: kaland stratégia kockázatnak neki se merek állni csak ami 10-15 perces etapokban is letudható.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68492 üzenetére
A Dark Forces I-II-vel még sosem játszottam, a TIE Fighter viszont egyike azon kevés szimulátorjellegű játéknak, ami volt olyan jó, hogy végigvigyem. Ezért a három címért meg is vettem.
Az SW Rebellion, X-Wing Alliance, Empire At War, Galactic Battlegrounds, Battlefronts, LEGO Star Wars játékokat nem ismerem.
A KOTOR I-II itt van eredetiben a polcon. (Újabb restancia.)
Mindenesetre most majdnem duplára növeltem a Steam játékkönyvtáramat...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #68732 üzenetére
Vhogy nem látom a koncepciót benne...
- Bevásárlósnak sokat eszik és drága a fenttartása (normál 1,3-1,5 stift alaktrész nem jó hozzá, nagyobb gumi kell rá stb).
- Sportosnak meg nem elég sportos. Azért valljuk be: 1,6 szívóbenzin nagyon messze van a sportosságtól.
Persze van az az ár amiért elhoznék egyet nyilván.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #68789 üzenetére
Ezt mondta neki a kereskedő is nemrég, akitől 15 éve vette.
Mindent jelenértéken, új árán számolva is mára már megérte volna mindenhova taxival menni.
A gép új árát, karbantartási, üzemeltetési költségek, benzin, pályadíj. Szemben a mindenkori taxidíjakkal...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68805 üzenetére
Mert a privik fölött van egy RIOS Gépháztól érkezett üzenet, Rendszerüzenetek címszóval.
Zavar az van, csak nem a PH! részéről.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68974 üzenetére
Ha jól emlékszem, "erőszakot" nem alkalmazhatnak (ideértve azt is, hogy akár megfogják a karodat, ezért az idézőjel), de az utadat elállhatják.
Nyilván olyankor hívnak biztonságit, rendőrt stb.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #68976 üzenetére
+ MurdR:
Ezt emlékezetből írtam (hm, nem véletlenül van ott a "ha jól emlékszem" rész ), egy-két éve egy közterületfelügyelőként dolgozó ismerős még ilyet mondott. Azóta persze nyilván változott, bevallom, nem olvastam át tüzetesen a saját magam által linkelt részt.
Saint_:
Nekem is USB 3.0/eSATA Express Card bővítőkártyával van megoldva az USB 3.0.
Telefon-téma: gondolkodom, hogy veszek valami itthoni LTE-képes régebbi (2-3 éves) Motorola telefont, amire van CyanogenMod-támogatás, aztán le van ejtve évekre a téma.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #68981 üzenetére
Ez egyebkent letezik, de pl akkor ha mondjuk nagy tavolsagra utazol, pl repulovel, menetrend adott es a hibajukbol lecsuszol igazolhatoan egy 100mio $-os biz'-rol.
Bkv-nal nehezkes, mert neked kell felkeszulni azzal, hogy jol valasztod meg az utvonalat, idoben odaersz, stb. Meg szerintem a jegyvasarlassal aszf-t is elfogadsz, amit nem ismerek.
Pl hasonlo okokbol van az, higy munkahelyi baleset lehet az odauton tortent baj, HA az a legrovifebb, indokolt ut, stbPluszbonus: Mo.-n bemehet, ha az indokolt (veszely elharitas, megelozes, nyomozati cselekmeny azonnali intezkedest igenyel, stb, de utana hatarozatot kell hozninerrol)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #68983 üzenetére
De a polgari jogi felelossegben neked is karmegelozesi es karenyhitesi kotelezettseged van. Azzal, hogy 5perccel elobb indulsz el, ismerve felteteleket (bkv-nal is, pl uzemzavar, igazoltatas, barmi), azzal nem ugy jartal el, ahogy toled elvarhato (elvarhato magatartas elve)
I humbly and respectfully decline™
-
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #69193 üzenetére
Tavaly nem voltunk. Most oda ahol előtte voltunk. Fortuna. Jó lesz a menü is.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #69354 üzenetére
Neeem, cég saját autóit kellett terelgetni amin volt csaó. De ilyen is lett volna amit írsz csak nem vállaltam be mert ott full anyagi felelősséget kellett vállalni. Én már raktam tetőre autót tudom, hogy könnyen megvan a baj... Elég egy pillanatnyi kihagyás akár másik fél részéről.
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69503 üzenetére
Ahogy DeFranco is mondta, ez nem konyhakés.
Konyhakésnek vegyél Lidlis kerámiakést, amikor van akcióban - most nem jut eszembe, milyen márkanéven fut. Az bőven olcsóbb (ha jól emlékszem, tavaly novemberben én 2 vagy 2,5k-ért vettem) és zöldség-gyümölcs-sajthoz tökéletes (húsból nem mindegyikhez, de ahhoz is lehet használni). Egy hátulütője van, vigyázni kell rá, nem szabad dobálni/leejteni, mert mint minden kerámiakésnek, ennek is törékeny tud lenni a pengéje, különös tekintettel a hegyére.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #69512 üzenetére
Én ezt nem értem, egyszerűbb lett volna egy ellenkampány, hogy pénzéhes nepperek azt terjesztik a Ph-s árazókról, hogy....mert féltik a piacukat, és nem tűrik, hogy valaki megakadályozza a lehúzásukat.
Nyilván Kalandorék arról híresek, hogy szeretnek bevállalni egy esetleges bírósági ügyet jó hírnév sértésért, rágalmazásért stb. (mittudomén, melyik lenne az idevágó).
Igazából az tök jól körülhatárolható, hogy kik azok, akik szerint "kartelleznek" az ármesterek (mert ugye, egy opcionálisan igénybevehető, ingyenes és nem kötelező érvényű szolgáltatást nyújtanak, ahol a hülyének is megéri "kartellezni", nem igaz?), elég csak picit olvasgatni a Nagy hülyétkapok az aprótól-topikban.
Amúgy az egyik ilyen kolléga a tőle megszokott szerénységgel finoman megjegyezte az ori által linkelt cikk topikjában, hogy bezzeg amikor ő csinálta az árazást még az ármesterség intézménye előtt, akkor mennyivel jobb volt.
DeFranco: Ubuntu?
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #69537 üzenetére
Sajnos benne van a pakliban. Ez új próbálkozás vagy korábban már voltatok itt?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #69550 üzenetére
Az elmult ket evben ott volt a karacsonyi partink, a koktelok faszak voltak a kaja nem nagy szam tenyleg. Nalunk kimarad igy h a kedves korhazban volt/van. En most az emilet vettem fel a listara ha mar kozel van, azt erdemes lehet kiprobalni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest