- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #54337 üzenetére
Tudod poén de én is ezt kérdeztem nemrég másik topikban aztán megvilágították a dolgot... Az gond, hogy 2G lefedettség a legnagyobb de sokszor az is olyan amilyen...3G lefedettség már kisebb és van ahol nincs is, de a legnagyobb gond, hogy már nem is építenek ki 3G-s lefedettséget jóideje. Inkább 4G-be ölték a pénzt és bár az sem terít még be mindent, de kialakult néhány olyan terület ahol van 2G, és 4G (pont az említett B20-on) de nincs 3G egyáltalán. Na itt nálad csak kettő 2G lesz B20 nélkül... Itt a szívás a történetben.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #54341 üzenetére
Engem zavar, hogy nincs a metrón lte csak 3g. A képek pl érezhetően lassabban töltődnek be.
#nincsbennetarcsi
-
válasz CoolBoy323 #54355 üzenetére
Az evidens válasz MurdR-től jön: a frusztráltságukat egymás táskáinak megtépkedése segített levezetni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Akkor neked minek okosteló?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Igazad van, ezek fölösleges luxus dolgok. Eladom mindenem, jurtában fogok lakin és lóháton járok eztán.
Ha már súlyos ezreket perkálok ki egy szolgáltatásért havonta, akkor elvárom/elvárnám hogy a város egyik legforgalmasabb viszonylatán legyen rendes térerő.
#nincsbennetarcsi
-
CoolBoy323
nagyúr
Hajra
De felreerted amit mondok. Szettepem a taskad!!!
Kell az okostelefon. De nem arra, h a nelkul meghaljon mindenki, es nonstop nyomkodja. Ha 10 percig nem nez ra a FBra meg faxomtudja mikre rosszul van az ember. Na ez az ami fujjjjdegaz!!!
En megszoktam mar, h sokat fizetek a szarert. Ez M.o. XD
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #54361 üzenetére
OK, de vidéken egyre több helyen csak B20-on van rendes net, ha az nincs, akkor csak GPRS.
Saint_: Okosteló sok dolognál hasznos (pl. offline GPS) de az online jelenlét nem annyira létkérdés azért. Nézzetek Revolution-t, ott tudják mi az igazán fontos
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Magnum_
nagyúr
Mar megint varatnak... ez divat a munkaltatoknal, hogy idehivnak X idopontra, majd 35 percet varatnak???
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #54363 üzenetére
Na-na a táskám még elég új ne tépd szét.
Azért van okostelefonom, hogy szórakozásra használjam. Utazás közben jobban szeretem a hülye haverok bejegyzéseit nézegetni meg az instán nézegetni a buxák csöcsös képeit mint az odvasfogú lelakott öreganyókákat spottolni. Tudom ez az én lelkiszegénységemet bizonyítja de köszi én így remekül elvagyok.
Tehát továbbra is elvárnám, hogy egy valag pénzért cserébe a T. Szolgáltató bp egyik legforgalmasabb viszonylatán nyújtson rendes sávszélességet.
Saint: Csak a 3210!!!
mod:
Jah, ez a streszteszt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #54368 üzenetére
Tesztelik a tűréshatárod.
Azt esetleg megjegyezheted, hogy a pontosság mindkét fél részéről alap számodralegfeljebb zuhannak az esélyeid a felvételre, de lehet jobban is jársz
szerk.: Komoly és állami?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Folytasd csak a gondolatmenetedet, kíváncsi vagyok, mikor érsz oda, hogy villanyáram nélkül is milyen jól megvoltunk.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz Magnum_ #54371 üzenetére
Nekem volt ismerős akit órás időintervallumban várattak, és mikor felkelt h köszöni szépen de neki vannak még elintéznivalói, azonnal előkerült az interjúztató és gratulált neki mert ő bírta a legtovább és lefolytatták az utolsó kört. Utána még hónapokig hívogatták Dávidod, hogy dolgozzon náluk , de nem kérte belőle.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #54378 üzenetére
Itt nincs HR.
Sutszi: az, ami esetemben elo szokott fordulni. Hogy meg nincs meg a diplomam. Bar hozzateszem, most mar tenyleg latom a veget. Tavasszal remelhetoleg oromkodes lesz.
-
Magnum_
nagyúr
megjott az ujabb H&M-es bokacsizma, dupla monk csatos.
-
-
-
-
Melack
veterán
Nettó hülyeségnek tartottam a klímát, de most nagyon jól jön, hogy anyuéknál hűtő - fűtő klíma van.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Zin
őstag
VII.kerben ami volt balhé nemreg az melyik disco vki irja le privibe köszönöm!
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Magnum_
nagyúr
itt a csaj fejevel nagy hondok lehettek... 28 eves, TL gyanus. Es a lepattant Jim Carrey miatt ongyi lesz????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest