- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz albiosz #35488 üzenetére
Átrium irodaház belső udvarában van egy 'eurest' étterem & kávézó. Ha egy kicsit még jössz a Dózsa felé akkor van a Klapkával párhuzamos utcákban még pár hely, plusz kulturált kínai is...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Melack
veterán
Tegnap megcsinálták a tömítéseket, erre ma reggelre a cirkó adta be a kulcsot. Agyam eldobom....
Más: cég részére keresek XP cd-t matricával. Számla kell. Tud valaki?
Amúgy jobb reggelt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
7
addikt
válasz föccer #35478 üzenetére
A cegen belul a mi reszlegunkon annyira nem tunik veszesnek. Fizetes tekinteteben nem tudom, hogy mi a helyzet, de a jelek szerint nyugodtabbak a sajat es a szomszedos csapatokban dolgozo beosztottaknal.
Persze azt illik hozzatenni, hogy az irodan belul a mi blokkunkban vannak azok a csapatok, ahol magas a stresszfaktor. Akik evek ota itt vannak, azok lubickolnak benne. Nekem pedig jelenleg ez a viszonyitasi alap.
-
krizmo_
addikt
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #35505 üzenetére
Köszi! De már megy ki a szerelő, ha minden igaz. K. remélem, hogy végre minden ok lesz vele. Kezdek telelenni a hülyeségeivel a rendszernek....
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
patomi
őstag
Üdv nektek. Ha már adok-veszek beteszem ide is. .. Ákos szombati koncertjére van 3db. jegyem.
Papp László Sportaréna (2014. Dec. 13. 20:00 óra). Féláron vihető és ülőhelyre szól. Ha valakit érdekel pü.-ben keressen. Köszi.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
B-L-A-C-K
titán
Hajdú online nap szépe elég bitang....
-
macilaci78
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35508 üzenetére
A fürdőrucis dúsabb frizura jobban áll neki, nem lóg ki a füle alóla.
Az arca sem ejtett rabul.
Magasságban is inkább valami Saint-méret lehet.
A pánt nélküli melltartó nem volt jó választás az utolsó ruhás fotókon.Igen, kritizálom, mert megtehetem.
bandus: és a jogászhallgató hölgyek fele is kapható...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #35511 üzenetére
Keresztben vagy hosszában felezve kaphatóak?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
B-L-A-C-K
titán
Jó nem azt mondtam full full, de se nem vékony se nem sovány...ilyen kis átlagos, és pont ez jó benne.
-
aizen92
addikt
IKEA nagybevásárlás, most ebéd, majd egész délutános összeszerelés, fúrás, faragás.
Loveit."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
válasz aizen92 #35515 üzenetére
Inkább az eladó cuccaimból nagybevásárolnál!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
B-L-A-C-K
titán
válasz macilaci78 #35519 üzenetére
Hol írtam én extrát? Amúgy meg f@sznak lovagolsz ezen, nekem bejön és kész...
-
GabN73
addikt
Én csak a lábán vékonyítanék
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35520 üzenetére
Szerintem sem csúnya, de nem a "megakadt rajta a szemem" kategória. Sem a mosolya, sem az alakja nem lélegzetelállító. A személyiségét meg nem ismerem.
A szabolcsi mezőny a december 5.-i versenyzőjén viszont megakadt a szemem.GabN73: A női lábakat nem kritizálni kell, hanem közéjük kerülni!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz macilaci78 #35523 üzenetére
Na nekem az nem jön be, törpe, patis az arca, soroljam?
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #35523 üzenetére
Azért nem mind1 hogy milyen lábak közé kerülsz...
A mennyiség sose fog átmenni minőséggé -
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szokott járni valaki azon a környéken? Amikor ott melóztam az irodaházban nekem is azt mondta mindenki hogy nem értik miért élt ott a kisöreg, hiszen bőven 100k fölött volt a fizetése.
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
őt valószinűleg az tette szabaddá, hogy azon a padon ült, és olvasott, meg sepregetett, párszor jártam arra, az öreg mindig olvasott vmit, ahogy irták is a cikkben, könyvet kért, nem pénzt.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
B-L-A-C-K
titán
Van itt aki adásvételiben otthon van? Egy meglévő formanyomtatványba kellene beleírni valahogy hogy részletre lenne kifizetve az XY dolog, határidővel...
-
GabN73
addikt
válasz B-L-A-C-K #35534 üzenetére
Lényegében annyit kell tartalmazzon, hogy míg fizeti, "addig is a te tulajdon(jog)od legyen" (tulajdonjog fenntartása az eladó számára), és akkor lesz (teljesen) az övé ha az utolsó részletet is kifizette.
Illetve fontos még, hogy bele legyen foglalva, hogy mi lesz ha nem sikerül kifizetnie határidőre - ez esetben elállhatsz a szerződéstől, mit kell még esetleg fizetnie, stb...
Attól függ hogy mit akarsz így eladni - mi anno az egyik lakást így adtuk el, részletvételi szerződéssel, tulajdonjog fenntartásával. -
MurdR
veterán
válasz Melack #35506 üzenetére
Amikor Nagykovácsiban laktam, akkor nekünk is sz.rakodott a cirkónk. Épp Görögből jöttünk haza október elején, és jég hideg volt a lakás. Cirkó kakukk. Bekapcsolta nagy nehezen a tulaj. Másnap bejelzett a szénmonoxid jelző. Tulaj felhív, jön. Azt mondja ki kell takarítani a kazánt. Nekiállt egy porszívóval és egy ecsettel, hogy majd Ő megcsinálja.
Persze miután Ő megcsinálta, másnap kihívtunk egy szakembert és az tényleg megcsinálta meg kisavazta meg hasonlók. Mondta hogy jó régóta nem nyúltak hozzá. Jeleztem felé hogy a tulaj tegnap kiecsetelte. Nagyon jót röhögtünk.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
szab.tam
nagyúr
hi!
régen pesten több helyen is lehetett írható cd-t venni.
vagy apróból, telefonon felhívtam, fél óra múlva már vettem is át valahol a nagy, büdös pesti kuszaságban.
700 megás, hengeres, fullprint.
verba, maxell, válogatni lehetett.most pedig 1 verzió van: rendeljek szlovákiából, és pár nap múlva jó esetben egy átvételi ponton átvehetem, és akkor nincs postaköltség.
nekem pedig holnap reggelre kéne egy 50-es henger.
ötlet?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35543 üzenetére
m'cláttam, hogy itt vagy, majdnem visszakanyarodtam.
de nagyon kellenne a cd, így erőt vettem magamon.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Magnum_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #35534 üzenetére
megoldható
GabN: gondolom, ingóságról van szó itt és nem ingatlanról. egy ingóságba (gondolom iphone 130k-ért) ne tetessünk már jelzálogjogot szóval itt nem lenne tul.jog fenntartás. meg egyébként is birtokba kerül a vevő (birtokában lesz a telefon...).. vagy addig vissztartja Balck, amig ki nem futnak a részletek?
szóval remélem, a tanácsadásért a 8k-t nem fizette ki...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #35545 üzenetére
ja és még annyi, hogy részletvételi szerződés nincs. (milyen részleteket adsz el, vagy veszel? részletfizetés (paying by installments) van, mint kifejezés) adásvételi szerződés van, ami azt rögzíti, hogy a vevő meghatározott részletekben teljesít így-úgy amúgy és addig tul.jog fenntartás.
no offense, mielőtt bárki félreértené, csak hogy vlamelyest tiszta legyen, de én se fogok belemenni a részletekbe.
ingyen[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #35545 üzenetére
Mivel nem volt arról szó, hogy mit adna el - bár sejtethő hogy áfónt - ezért helyes tanácsadást adtam neki
De amúgy igazad van, részletvételi "kifejezés" nem létezik. Bocs, csak lerobban az agyam a bevitt kv és tananyagmennyiségtől, na meg a napi 2 óra alvásoktól...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest