Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Mercutio_ #32672 üzenetére

    Nem, szó nincs róla. A hálóban általában mindig fel van tekerve a fűtés. Nyilván ha lenne gyerek, akinek külön szoba kell, akkor fűtenénk az egész lakást. A másik meg a víz: mi kiszedettük a szupermini fürdőszobánkból a fürdőkádat, amiben amúgyis legfeljebb tíz éves gyerekként fértem el utoljára, helyette zuhanytálca van, gondolom, ez is elég sokat számít.

    De a 2013/2014-es tél volt az első, hogy ennyire alacsony volt a rezsink, úgyhogy csakis arra tudom visszavezetni, hogy a távhőt sem átalánydíj-alapon, hanem tényleges fogyasztás alapján fizettük már. (És ennek semmi köze nincs a rezsicsökkentéshez, kaptunk levelet ugye, ahol szépen levezették, hogy visszanyertünk asszem úgy 500 Ft-ot... :U ) Igazából tökre meglepő, mert a korábbi tapasztalatok alapján arra a télre is majdnem duplaakkora rezsivel számoltam.

    Ami mondjuk szar, hogy nálunk vacak a szigetelés, most is itt ülök a hálóban, az amúgy most rendesen feltekert fűtőtesttől és az ablaktól kb. egy arasznyira és érzem, hogy van enyhe hideg légmozgás.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák