- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Érdekes infógrafika
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
izee
őstag
válasz Mercutio_ #108961 üzenetére
Anélkül, hogy megvenni szándékoznék, mi a típusneve?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Van egy film. Shrek. Régi, de bájos. Nem beszerezhető. Sem online boltokban, sem offline boltokban. Sem nagy áruházban, sem kicsiben. Nincs fent használtan az aukciós oldalakon, nem találom fent stream-en sehol. Sem YT, sem videa, sem sehol. Torrenten kívül bármi más ötlet, hogy honnan tudnám beszerezni?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Összegyűlt pár eladó cuccom, ha érdekelne valami írj nyugodtan
- Toshiba SATELLITE L30-134
- 3 darab egyedi mintájú póló eladó!
- The Simpsons - Bart Tribe 8GB USB2.0 pendrive
- Eladó 15 darab AA akkumulátor és töltő
+ 1 iPad Air 16 GB WiFi is eladó lenne. -
macilaci78
nagyúr
válasz Vasinger! #108971 üzenetére
Egy ilyen töltővel a 20 éves Energizer akkuk is használhatóak, tudják a névleges kapacitást. Igaz, 2 hét alatt nullára merülnek a fiókban. Apám például fejlámpában használja őket, pár nap alatt úgyis lemerül, a másik garnitúra meg épp töltőn van.
Viszont az Energizer töltőért adnék egy tábla csokit, vagy végigpörgetem az akkukat a töltőmön.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz macilaci78 #108979 üzenetére
Lehet kicsit elbeszélünk egymás mellett.
Nekem nincs szükségem már ezekre az akksikra, töltőkre ezért adom el. Ha ráengedném veled ezt a refresh ciklust akkor se lennék sokkal előrébb, mert így is, úgy is megválnék tőle.
Akkor hétvégén felhozom BP-re a töltőt (és esetlegesen mást is ha lesz rá jelentkező még)
A többit PÜ.-ben!
-
Mercutio_
félisten
Most botlottam bele, talán másnak is érdekes lehet: Észak-Olasz várak, kastélyok
brumi: van itthon pár energizer akkum, ha legközelebb koccanunk emlékeztess , hogy vigyem magammal!!
-
DeFranco
nagyúr
kinzo kérdés: ha nem érdekelnek a trafik akkor kell nekem a waze vagy egyébként egyenértékű a google maps navijával? (a dugókat az is mutatja)
jobbágytelefonom van és kell a tárhely, takarítok. wazét szerintem egyszer sem használtam csak edc-nek van fent, de ha van olyan funkciója ami miatt meg kellene tartanom akkor nem törlöm.
nos?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #108983 üzenetére
+1, nekem is ez a tapasztalatom, de összehasnlítást sosem végeztem, egyszerűen csak mindig úgy parkolok le a használata után, hogy szerintem a legjobban jártam.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #108982 üzenetére
Ha már közepesen sokat utazol, akkor nagyon hasznos, pláne városban. Futár cimbora nem tudna nélküle élni. Nem egyszer rakott fb-re képet, hogy mi mindentől mentette meg a wazze.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
werszomjas
addikt
Én elég sokat megyek, havi 5000 km, az én tapasztalatom, hogy pályán wazet használok (mert az írja a valós sebességet, mutatja a trafit ((ami nálad nem szempont)) ), városban viszont sztem jobb a maps, a waze a dugókat túl aktívan akarja kerülgetni, visz be mindenféle kis utcába, a maps egyszerűbben tervez.
vagy pl pécsről hazafelé a waze nem ajánlotta fel az M60 - M6-ot, hanem a 6-os úton akart vinni az M6-ig, ez volt az, amikor utoljára városban használtam.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
sketchifun
senior tag
válasz föccer #108985 üzenetére
Bp-re járok minden nap, 50km egy irány. van, hogy 1 óra az út városon át, van hogy 45 perc M0-n. Városba csak akkor visz, ha a nullás elesett.
werszomjas: Sokszor volt, hogy nem akartam a kis utcákat. Mindig megszívtam.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Qru
MODERÁTOR
A jelentések miatt hasznos (kátyú, lerohadt autó, köd, stb) nem csak a trafik miatt. Illetve ugye a kereszteződést figyelő kamerákat is mondja, na most egy piroson átcsúszás az 50k ha jól rémlik... Traffi ellen is jó bár városon kívül nem jelzi elég korán őket, így simán bele lehet szaladni. Ilyen szempontból a traffihunter jobb app.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboy93 #108989 üzenetére
Bemondja a Waze fejből nem tudom felsorolni. Ahol nem mondja ott csak forgalmat számlál (sokszor nem is rendőségi hanem bkk-s kamera van kint).
Dózsa György úton van egy meg a József Attilán is van az tudom.
Werszomjas: Amúgy meglepően pontosan méri a sebességet. Kollégákkal csekkoltuk 1 km/h a hibahatár (új super traffival ellenőrizve) az patent.
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
Azt senki nem mondja, hogy a waze megjelenítése késik, ezért ha az alapján próbálsz tájékozódni, simán túlmész az adott utcán amin le kellett volna menni...
Hang alapján viszont jó.
Switch Tax
-
föccer
nagyúr
válasz MasterMark #108991 üzenetére
google maps is késik pár másodpercet.
-
Traxx
őstag
Eladó egy kb. 9 hónapos Jysk Nyborg üveg dohányzóasztal, jóval a bolti ár alatt. Az alsó lapja matt, a felső átlátszó. Az eladás oka: másféle típust szeretnénk. Mérete: 110x60x45 cm.
Ár: 10000 Ft.
Az asztal helyileg Szigetszentmiklóson van.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Morgen-kv-gdp.
Live-Die-Respawn
-
gzbotii
nagyúr
Tegnapi Google Doodle: egyik beveri a másik mókus szájába a makkját a farkaval és a még a többiek szurkolnak is neki.
Beteg ez a világ.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest