Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    válasz Petike6 #3316 üzenetére

    Elméleti kérdés is számolós :C . Kis kérdések lesznek, de jó ha 1-hez kell írni szöveges választ, az összes többit ki kell számolni.

    Amit nem árt tudni: óbudai jegyzet nagyon jó! 2 dolgot olvastam amire érdemes válaszolni. Dolgom van, neveket nem fogom most visszakeresni, de úgyis tudja az illető, hogy rá vonatkozik amit írok!

    Nem értett elméleten semmit, gyakorlat sem segített: egyáltalán nem gond(én be se jártam se gyakra, se előadásra>>persze tudtam, hogy megtudom úszni még gyakorlaton is a katalógusokat). Óbudai jegyzetet kinyitja az ember, átolvassa, megold 1-2 példát és kész. Másik: azt írtad, hogy a többiek vágták miről van szó.... majd meglátod zh-n/vizsgán, hogy mennyire vágják. Csomó ember jön ilyen irányú előképzettséggel, azthiszik tudják, emiatt nem tanulnak. Beszámolásnál pedig szépen pofára esnek!

    Első előadáson kapott ötös: erre nem alapoznék, sajnos semmit nem ér(sajnálom, hogy lelombozlak). Illetve van olyan gyaktanár aki számításba veszi, de a tiéd tudtommal nem az a tanár! Írsz 2 nagy zh-t, azok határozzák meg a jegyedet. Esetleg ha első kettes, második hármas, és van pár kisötösöd felhúzza a jegyedet hármasra. De egyes, ill kettes zh-k esetén úgy küld pótzh-ra, hogy öröm nézni.... Hozzáteszem, én nem jártam hozzá, de mindenki ezt beszéli róla, úgyhogy 99%-os az infó!

Új hozzászólás Aktív témák