Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorika87

    őstag

    A mai nappal nekem sem volt konkrét tervem. Pár dolgot tudtam, amiket már 1-2 hónapja szeretnék venni, de nem volt konkrét márka, csak konkrét termékek mint pl. szendvicssütő, - amit sikerült is kifognom emagon (Gorenje 4e) nem volt egy nagy akció, de nekem azaz 1-2 ezer minusz is pénz, a másik pedig egy sencor ébresztőórás rádió best byte-ról, ami szintén mostanság lett esedékes, mert az előző tönkrement, itt is kb. egy ezrest nyertem. Amit tudtam még, hogy szeretnék majd tartalék pendrivet, arra nem gondoltam, hogy pont 64gb-set fogok venni, de azt tudtam, hogy mindenképp 3.0ás kell, de így lényegében úgy érzem 5790,-ért a samsung pennel jól fogok járni. Végül de nem utolsó sorban utazás miatt gondolkodtam már régebb óta egy wireless egéren, nem akartam semmi extrát csak, hogy legyen egy használható egér, és remélem az is lesz az 1490-es hama, ha már az 590esről lecsúsztam, de se baj, mert így is jónak tűnik.

    Szóval én sem úgy keltem fel ma reggel, hogy micsoda akciókat fogok kifogni, de ez a pár ezer forint amiket összességében nyertem a termékeken, és nem feleslegesen vásároltam őket, mert már pár hónapja tervben vannak/voltak.

    A nagy vágyam már a tescos Szarvasi kávéfőző lett volna 9990-ért, mert már régóta pont ezzel a 612-es típussal szemezek, de sajna lemaradtam róla, de úgy gondolom előbb utóbb úgyis megveszem, mert szükségünk van rá, és 14e körül már kapni.

    Tehát összességében jó volt ez a BF szerintem. (főleg, hogy tavaly csak egy ebook olvasót vettem, azt sem magamnak hanem húgomnak Karácsonyra, amit a mai napig imád, és nem is bánom, hogy nem hagytam ott 13ezerért a pocketbook minit emagon.)

    Tény, hogy nem voltak 50-70 %-os akciós mindenhol, egy párat el lehetett csípni ha ügyes és gyors az ember, na meg korán kel, de ha vannak konkrét tervek, akkor szerintem simán be lehet vásárolni, ha az ember úgy indul neki, hogy ha pár ezer forintot nyer rajta akkor már megérte. Én így tettem :)

    Mindenkinek további jó böngészést/vásárlást még erre a szűk másfél órára!

Új hozzászólás Aktív témák