Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thorex

    tag

    Sziasztok!

    Egy furcsa kérdésem lenne, mert nem igazán találtam semmit sem az interneten róla:
    Van egy Coolermaster Devastator 3-s billentyűzetem, ami 6 különböző színű tud lenni A problémám az, hogy magától a billentyűzet "újraindul", és ekkor piros színre vált, mert az az alap szín (ha bekapcsolom a gépet akkor piros alapból). A kábele nem hibás többször is mozgattam, nem váltott színt.
    Egyszer egy ilyen váltás után feltörték az e-mail fiókomat, (bár lehet csak véletlen egybeesés), de helyreállítottam. Után még párszor ismét feltörték pedig elég erős jelszavakat adtam (nagybetű, kisbetű, szám, különleges karakter). Majd miután a színváltásnál újraindítom a gépemet, és most is ezt csinálom amikor előjön, már nem történt jelszólopás (bár csak az egyik fióknál volt ez).
    Azt is észrevettem, hogy bizonyos weboldalak megnyitása után (nem mindegyik pornó :DD) , ha nem használom kb. 10-30 percig a gépet gyakran színváltás lesz, de nem mindig. Ha nem megyek azokra az oldalakra, akkor csak nagyon ritkán jön elő a színváltás (de ez is csak lehet, hogy véletlen egybeesés)

    A gépen Eset Internet Security van (eredeti), ami most már az Eset HOME Security Essential-nak felel meg. Nem talál semmit sem a gépen.
    A böngésző Opera a legfrissebb reklám -és követésblokkolóval + uBlock-kal. Próbáltam a böngészési adatok törlését is, de azzal sem változott semmi sem. A windows 10-s volt, de az új gépen már 11-s (eredeti), de ott is csinálja (nem a fentiek miatt vettem újat :D )

    A kérdésem valamiféle vírus, kémprogram van a gépen, ami figyeli a billentyűzetet, hogy mit ütök le, csak amikor bekapcsol akkor újraindítja a billentyűt és ezért vált pirosra, vagy csak szimplán valamiféle billentyűzet hiba lehet?

Új hozzászólás Aktív témák