Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AIex

    tag

    válasz margithid #19305 üzenetére

    Jofogast alapvetően szeretem, műszaki cuccokból sikerült többször tényleg "jófogást" találni, és sokminden volt, ami jó lett volna, ha nem maradtam volna le,

    Ruhákat is szoktam nézegetni, de számomra kétes. Kedvenceim a 28e Ft-os Nike Vapormax, és társai. :DDD Ugyan ezért fázok is tőle, hogy itt hirdessek, mert sajnos böngészik olyanok is, akik mindenképpen megakarják neked mondani, hogy mennyiért kellene hirdetened a terméket. :))

    @gergo5991
    Egyik cipőre kaptam ilyen "requestet", de Lengyelországból... Azon kívül, hogy a Zloty szerintem erősebb Ft-nál, más rációt nem látok a vásárlásba. Plusz ha a futár eltökíti, akkor mit csinálok. Azért az egész User Experience messze van egy StockX-től, hogy rajtuk keresztül küldözgessek cipőket, meg várjam a kifizetést. Asszem megyek, és megpróbálom törölni a fiókom. :DDD

    @Szabi®
    Múltkor volt téma, hogy kézben lévő rendelést a fórumon tilos hirdetni, nem tudom, hogy HA-n mennyire nézik a ruha szekciót. Nem volna rossz, ha pl. kávés topik mintájára, itt is linkelhetnénk be HA-s hirdetéseket.

    @MaddeNNNN
    Volt egy Tom Tailor cipőm, sokat nem bírt, sarka lyukasra kopott, belül bélése szétszakadt / kopott. Én nem kifejezetten ajánlanám. Nem tudom, árban mi lenne az ingerküszöb, de szerintem 30e Ft magasságában lehet tudnál kifogni pl. egy Geoxot, ami többek szerint egy jó minőségű, kényelmes lábbeli.

Új hozzászólás Aktív témák