- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
oké thx akkor egy Enforcer-t
Verba volant, scripta manent.
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy play 4 free verzióval csak upgrade kártyákat lehet szerezni , vagy más szörnyeket is? ha igen légyszi irja le valaki hogyan előre is köszi
hmm..
-
válasz Scooby Dou #4603 üzenetére
Kártyát csak BFP-ért tudsz venni a játékban, ill. van lehetőség arannyal is, de az kockázatos. A mapok mind upgrade-eket adnak a teljesítéskor (ill. a random mapok upgrade tokeneket). Egyébként meg némi infó itt.
(#4588) Gyuri27: akkor nature/frost/nature
(#4594) Murder3: még ma megnézem, hogy ezek közül mi van meg nekem eladó állapotban, és mennyibe kerül
(#4602) saw4: úgy rémlik, hogy az Enforcer is van vagy 150BFP (vagyis olyan 90.000 gold), de azért megnézem
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
Így fest most.
T1: frost (3), fire (3) nature (2), shadow (1).
T2: frost (6), nature (3)
T3: frost (4) fire (2) nature (2).Nos ha ebben az összetételben játszottál, akkor te egy igaz ember vagy.
Remélem egy ranked 2v2-l megtisztelsz hamarosan.Enforcer kb 20bfp-be megy most.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
Á ma mentem 2db 1v1-et mindkéátszer lerusholtak.
az első még jó volt középen elfoglatuk ketten a területet és metn a harc de az betelpült egy mortar towerrel amivel én nem tudtam mit csinálni....
aztán breedingél hívott vilebloodot.
az elsőt még leüöttem de utánna 2 hívott.
azok ellen esélytelen volt...ollie: addig is gyűjtök goldot
[ Szerkesztve ]
-
-
Murder3
addikt
aki enlighmentel tolja az sztem mindenképp váltson lost spirit shipre
olcsóbb és sokkal hatásosabb bármelyik sárkánytólGrim bahirral emg szerintem megálíthatalanok
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Ne rusholj naturéval.
Védekezni szoktam 3 orbig. Sajnos máshogy nem lehet játszani. Próbálok szüken saját területen breedingnél, motknál, wellnél védekezni (ugye olcsóbban hivhatok le, teljes élettel mig ő nem tud spellt hivni). Mivel a cc egy kalap kaki már csak ez maradt.
Viszont ha az egészet sikerül kibekkelni 3 orb után már imádkozhat mindegyik firés-shadowos.
Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
nah végre sikerült összehozni a convoy exp. solot.
ismét csak a 3. walkernél jutottam be, de ezúttal sikerült lezárni az utat a 2. és 3. enemy spawn hely között. a múltkorinál csak később sikerült az útzár, ezért lett restart mert akkor lassan de biztosan fogyott a walker életereje. és nem lett volna elég időm lehozni tápos egységeket.(#4065) ollie kipróbáltam a Nether Warp + Undead Army kombot, azzal nem tudtam bejutni, úgyhogy marad a Scythe Fiends + orbcsere + Undead Army
-
Simid
senior tag
Grat.
De miért nem tudsz előbb bejutni? A második orbon én csak egy Scythe fiends hozok és már megy is az orbcsere, az undead army után le is szedik. Te bevéded a második orbot, vagy miért csak ilyen későn jutsz be?(#4611) Murder3: Azzal sehogy, azok közül a spellek, képességek közül amihez kell egy saját egység a célterületre csak a scythe fiends működik az undead armyval. A többi nem kezeli saját egységnek a megidézett lényeket.
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Scooby Dou #4613 üzenetére
csak valódi pénzért, illetve ollie által már említett goldért.Az első hsz-ben le van írva hol lehet venni bfp-t
[ Szerkesztve ]
-
Simid
senior tag
Valakinek nincs most kedve valami expert pályához vagy Insane godhoz(az még advenceden sincs meg )?
-
OnSeT
őstag
thx. megszenvedtem vele.
most a nether warp teszt miatt több orbcserét csináltam, így megcsúsztam az idővel.
múltkor meg mire összejött volna a power az undead armyra arra leszedték a 2. orbom.
pedig t2nél én is csak a scythe fiends-et hívom le aztán csere, csak előtte valszeg én több t1-el megyek ezért kevés a power.
de majd még tesztelem tovább, mert nem adta be azt az up-ot amit keresek.(#4611) Murder3 az a kombó sajna nem működik, pedig megkönnyítené a dolgot, nem kéne orbcserére várni.
-
Scooby Dou
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz Scooby Dou #4618 üzenetére
az 1.hsz-ben ott a válasz erre a kérdésre is.
-
Djuree
félisten
válasz ChromeX #4615 üzenetére
én már csak lost spirit shipet használok. a legdurvább xl egység sztem. egyszerre több hőkövetős rakétát lő ki, akár mindet más célpontra. és jó gyors is, jól manőverezik.
igaz xl egységek ellen nem olyan hatékony, de minden mást pillanatok alatt leszed, legyen az nagyszámú ellen is.
nekem bent van mind a 2 affos, így egyszerre mindig 2-őt hívhatok, charge sem kellLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
jó az. mert területi sebzése van, így nagy területen sebez ugyanakkorát, mint bármilyen más xl egység kisebb területen. ez a mostrum egy képernyőnyi területen sebez. 8-10 L egységet simán ledarál pár rakétával. engem meggyőzött mondjuk múltkor láttam grindert akcióban, az sem szarral gurigázik (avatar of frost+1 )
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Murder3
addikt
De mert oylan gyorsan lő h szinte foylamatosan tüzel és területre hat tehát small medium egységekből jöhet bármennyi esélytelen h leszedjenek 2-3 spirit shipet.
L egységeket is hamar lesezd főleg 2-3 a tornyok sem jeelnteken gondot neki.
xl ellen talán annyira nem jó de unholy hero-val simán elintézi a hulkot is bár egy oda fog veszni kivéve ha nature is van mert azzal életben lehet tartani. -
ChromeX
addikt
válasz Murder3 #4625 üzenetére
ez igaz, hogy folyamatosan knockbackel gyakorlatilag. és repülés közben is rakétázik. kontra: a fire dragon nagyon eros ragelve XL ellen. gyakorlatilag wheel nélkül egy full rageelt fire dragon lecsap 3.ra egy colossust. a lost ship mondhatni XL-ben gyenge eléggé. nem tudom leváltsam e már teszteltem egy mapon. mondjuk ami még pro hogy sok hpja van és nem kel lmellé defes wheel hanem lehet atackot, ha belegondolok ez nem egy vagy vagy kérdés hanem isis.
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ChromeX
addikt
nerf institute as well as watchlist approach took wrong direction
Original definition of fractions is now beeing unified, variety of BF is constantyly damaged by nerf in "holy name of balance"nagyon jo kis aláírás a forumon találtam, mennyire igaza van.
u.i: találtam egy olyan lapot ahol semmi különbség nincs a két aff között. Lost Evocation. (pdf.et nézegetem)
[ Szerkesztve ]
-
-
phanzetomox
őstag
nekem meg valahogy egyiksem jön be az új kasztokból, pedig fire/nature paklim van, de egyetlen twilight egység sincs benne ( na jó lehet az is közrejátszik hogy drágák,mondjuk a twilight creeper skinje tetszik de sok hasznát nem látom )
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #4634 üzenetére
egy-két lap megéri pedig pve-re pl a skycatcher pvp-re meg a vileblood,deathglider protector seals a curse ezek azért használhatóak szerintem.
Hát igenm még a jó lapok drágák pl bahir.warlord,abyssal,ironclad később esik az ára az tuti.
aki eddig pure fire volt és arra játszik az sztem nagyon jól járt nagyon jó lapokat kapott pve-re is használható lett és olcsó mert a kutyának nem kellenek a pure fire lapok
igazán pve-re a nagyon jó.
(pl a satanael ami nagyon jó lap de kb már 100bfp alatt is van lol,olcsón fel lehet chargolni és pve-re 3-ason nagyon jó,és pvp-re is elég hasznos lehet)
tegnap vettem grigorit és reavertOllie:a lapok amiket írtam megnézted h mennyibe kerülnek goldal átszámolva?
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #4635 üzenetére
a vilebloodot a deep one megeszi reggelire.
szal nálam az nem lesz bent a pakliban. ha a képessége transzform nélkül is működne, már elgondolkodnék rajta, bár a power költsége még akkor is 20-al nagyobb mint a deep-é.az abyssal meg a satanael eléggé üt t3-on , bár nem legyőzhetetlenek, satanaelből leszedtem 2öt t2-es egységekkel + egy kis spell támogatással, igaz aztán buktuk a meccset
-
(#4635) Murder3: bocsi, tegnap este elfelejtettem, de ma mindenképpen megnézem
(#4636) OnSeT: viszont a Vileblood-nak van +50% siege-e, ami nagy előny wellek és orbok szétkapásánál, vagy akár PvE-ben, amikor bázist kell szétszedni. Az ára meg 10-el nagyobb (breeding-gel már csak 7-el), mint a Deep-é.
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
most rákerestem bfcards-on, tényleg 10 a különbség. erre rosszul emlékeztem.
viszont well és orb leszedésre ott a burrower, szintén 50-es bónusszal. annak a lehívása csak 70 power és ha az egyik cc-t kap hamarabb hívok le egy másikat.
a vileblood viszont PvE- pakliba jó alternatíva lehet, főleg hogy valamivel olcsóbb BFP-be nézve mint a burrower. de pvp-re sztem ez utóbbi és a deep előnyösebb. oda kell olcsó egység is, mivel nincs mindig idő arra hogy 100+ poweres egység lehívására várjunk.
[ Szerkesztve ]
-
Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Vileblood knockbackeli a small egységeket (a Burrower már nem), ráadásul kb másfélszer annyi a hp-ja is, ezért nagyobb eséllyel éri el a kiszemelt épületet, mint az előbbi.
-
válasz Murder3 #4594 üzenetére
Corsair (lila) - 50BFP x 600
Magma Fiend - 80 x 600 (ha lenne, de most nincs)
Gladiatrix (zöld) - 70 x 600
Infect - 65 x 600
AOC - 60 x 600 (több van belőle)
Befallen's Curse (piros) - 15 x 600 (ha lenne)
Second Chance (zöld) - 4 x 600 (több van)
Soul Splicer - (nincs, és a 2 szín eléggé más árban van)
Embalmer's Shrine - 55 x 600
Nox Trooper - 50 x 600
Firesworn - 60 x 600 (ha lenne)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phanzetomox
őstag
promo swamp drake-t hol lehet/lehetett szerezni ? mert azt látom hogy elég ritka és az egyik legdrágább promo
-
válasz phanzetomox #4644 üzenetére
Vagy - megjelenés előtti - beta tesztelők, vagy előrendelők kapták. Most már csak AH-n lehet venni.
Amúgy, főleg most, hogy már néhány random pályával összeszeded rá az upgrade-ek tokenjeit (mivel common), messze nem ér meg annyit. De még a random előtt sem volt túl nehéz megszerezni experten.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ChromeX #4646 üzenetére
Az igaz. Veszel nekem egyet?
Most jövök amúgy egy diff9-ről, a csapatkapitány egy 14-es PvE-es gyerek volt. Bedob a gép egy lost souls pályát. Jóvan, azért nézzük meg. Rögtön az első orbomnál támad engem 6(!) dancer. Mondjuk a csávónak, hogy restart, de ő mondja, hogy ez easy, meg majd felépíti a wheeleket... Jóvan mondom. Ő volt az első, aki elvesztette a második orbját, én ekkor már a 2 orbos nagy csapatomat hívogattam. Persze a harmadik orb elfoglalása esélytelen volt és ki is léptem. Nem értem az ilyeneket...
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #4648 üzenetére
az oylan promok nem érik meg az árukat.
pl a harvester promo az megéri. -
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest