- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz rankesz #28200 üzenetére
De ha már megnézted, hogy nincs semmi rendellenesség akkor nem kell nonstop nyomatni mellette. Én ilyenkor még az ártalmatlan progit is kilövöm inkább nem is legyen ott. A sentinelt meg teljesen felesleges állandóan futtatni. Azt elég akkor indítani ha kíváncsi vagy valamire.
-
őstag
Köszi a képeket, Zsé-től is köszi! Na hát, ha unlock akkor már az kicsit más... Gondoltam rá én is, hogy alapon járatják a 920-at, de az nagyon nagy hülyeség szerintem... Én 6950-et tervezek, csak azt bánom, hogy mikor kiderült, hogy unlockolhatóak az első darabok, nem vettem belőle egyet csak önmagába. Aztán később megcsináltam volna. Bár már így is 10k-t esett az ára, és külföldön meg 60 körül adják. Látom AA nagyon viszi az fps-t és én sok értelmét tényleg nem látom.
(nekem egér érzékenység 45ön van mert x7-et nyomom (3600dpi). Tesóm kapta karácsonyra tőlem, de a bolond csak 1400dpi-n járatja, mert akkor olyan mint a régi fujitsu xD )
Sith7: örülök, hogy megoldódott a probléma! Majd vegyél fel, azt tolunk egyet: [HUN]-Haly
Nevembe írd be a hun-t mert az nem clan tag. Később tudtam meg, hogy azzal kéne beírni xD[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz rankesz #28200 üzenetére
Afterburner nekem mindig megy, mert módosított GTX 460 Bios-om mellett saját venti beállításokat használok. Sőt, most nézem, hogy a Sentinel is. Eddig nem fagyott folyamatosan
haly: mi értelme van a sokezer DPI-nek, ha a játékban meg visszaveszed az érzékenységet?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz madgie #28203 üzenetére
Így is nagyon érzékeny. 2 oka van. 1, az hogy nem fullhd-ban játszok, így sokkal érzékenyebb. Ha maxra tolnám a felbontást, akkor kéne érzékenységet állítani...
2, hogy kevés az fps. És kevés fps-el nem tok annyit rángatni az egeren szóval...Más:Sajna nekem meg előjöttek a fagyások. Vagyis inkább drasztikus fps csökkenésnek hívnám. A játék megy tovább, csak az fps csökken és helinél azonnal lezuhanok akármit nyomok, vagy akármit NEM nyomok. Milyen progikat kéne kikapcsolnom? Megy: fraps, aerosnap(kis progi, ami lehetővé teszi, h vistaban egy kattintásra felezze az ablakot), riva tuner, vírusírtó(panda). -
r-chee
őstag
Nálam H.D. Sentinel és Everest (azaz már AIDA64) mindig futnak, géppel együtt indulnak. Előbbi a HDD-k figyelése miatt, utóbbi a vízpumpám fordulatszámának figyelése miatt (ha 0 rpm-re csökken, akkor leállítja a gépet). Gond a játékkal nincs. Szal nem feltétlen kell, hogy mindenkinél bezavarjanak. Mindenesetre emelték a hibák lehetséges okozóinak számát .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
gabipaci
őstag
Logitech hardware tester
-
Źşë'
addikt
játék install, és kiengedem a 2500K-t a csatamezőre
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
huu de mire letölti a telepítést :s már itt görcsöl egy jó fél órája és alig hagyta el a felét
szerk, fél órája, lassan egy órája lol :d most nézem mikor írtam az előző hszt
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz gergo0328 #28216 üzenetére
uninstall után ottmaradt a pecs, 2,5 giga, de az idióta játéknak nem kellett nem inkább letöltötte még1x!!
most meg ez:
és akkor az ember ne legyen ideges erre a SZARRA?! (nem először fordult már elő velem ez!)
most nyomok egy okét és kezdi előlről, és kb majd a 2. 3. nekifutásra leszedi"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz r-chee #28219 üzenetére
de nem tudom mennyi lett volna ezt kiadni külön telepítő lemezen :s ennyire azért nem kellett volna spórolni a ki tudja több milliárdos bevétel után... ilyen egy bandát
ha most is ezt csinálja akkor megkeresem és letöltöm, aztán meg kiírom DVD re
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
a patch offline letölthető innen: [link]
viszont ha jól emlékszem mindkét esetben (online, offline) a C meghajtóra csomagolja ki ideiglenesen a cuccost, tehát ott is kell lennie 3giga szabad helynek.
viszont offline patchnél winrarral ki lehet tömöríteni az exe-t és el lehet indítani#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Zolás
addikt
válasz gabipaci #28210 üzenetére
A pontszámolós versenyen mi alapján számoltok? A közben kapott pin-ek és arany-platina csillagok beleszámítanak?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz gergo0328 #28224 üzenetére
A pint is meccs közben kapod. Azért kérdeztem rá.
A linkelt oldalt átnéztem de nem tér ki erre.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
gabipaci
őstag
de...
Itt jegyzem meg, hogy az award score-ok (különböző érmek, amiket a kör végén ad hozzá a játék) nem számítanak a statba, illetve a stat rendszer csak akkor számol, ha minimum 10 fő fent van a szerveren.szer:
pint valóban meccs közbe kapsz, de a pontok csak a végén adódnak hozzá[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
Źşë'
addikt
válasz WhiteWalker #28222 üzenetére
extreme4et, gigákra nagyon mondják h bios gondokkal küzd, lassu meg fagy
-
Zolás
addikt
válasz gabipaci #28226 üzenetére
Akkor lehet én láttam rosszul, de mintha menet közben is hozzáadná...
Köszönöm a választ, ha szét tudja válogatni a rendszer a számokat, akkor sok doki lesz a szerveren, defibrillátorral rohangálva fel-aláCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz v!ct0y #28229 üzenetére
Na igen. A másik hogy nem tudok délutánonként játszani, amikor vannak a szerveren, mert állandó éjszakai müszakos vagyok. Nappal meg ritka a 10+ ember a szervereken.
-
gabipaci
őstag
Sajna alapértelmezésben az a cél, hogy az emberek minél több időt töltsenek el a szervereken. Így az időlimit kiesik.
De van sorsolás is, ami aztán tényleg az elfoglalt embereknek, vagy a kisebb ügyességűeknek is kedvez.
Így én is esélyes vagyok...Logitech hardware tester
-
deadwing
addikt
Láttam itt is volt már szó a 6850-es atiról.
Csinyátam pár napja egy tesztet fps ügyben.
A Multigaming oldalra már kitettem, de mivel nem mindenki nézelődik arra, gondoltam [itt] is megosztom a dolgot.
A könyvtár gyökérben van az egész cucc zippelve, érdemes azt szedni és a saját gépeden nézegetni, mert elég sok kép van. DX11 alatt láthattok tesztet a régi E8500-s procimmal is. Többinél nem, mert "sajnos" már nincs a gépemben... és azok később készültek 2 nappal.
A mérés üres szerveren történt /"A" pont bámulása kitartóan/, mivel az összehasonlítás volt a lényeg.
A tesztek alapján érdemes elgondolkodni egy ilyen kártyánál a DX11 illetve DX10 mellőzésén, mivel eléggé megzabálják a GPU-t.
Továbbá a tapasztalat szerint hiába az üres szerveren a 200 fps, bizony egy fullos 32-es szerveren ez jóval a fele alá is lemászik, helyzettől függően. Az abszolút minimum /legalja/ 3.2GHz-en kb 80, 3.9GHz-en pedig 130-140 körül van, természetesen low-on. Szóval kell az a CPU
Valaki csinálhatna hasonló tesztet ugyanilyen kártyával, és phenom X4-el, kíváncsi lennék ott mi a helyzet. Majdnem phenomot vettem ugyanis.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
sith7
nagyúr
válasz WhiteWalker #28209 üzenetére
nem gondoltam , hogy ezek a monitorozó pár mb - os programok bekavarhatnak ... még most sem tudom elhinni, de:
igazad van
-
őstag
válasz deadwing #28236 üzenetére
Sandy féle i5öd van?
Na most már tényleg nem hiszek egy tesztnek sem (mármint amit neten oldalak csinálnak nem pedig személyes), mert azt amit én láttam, hogy i7 920-at alapon járattak + egy 6950 és csak 52 fps, és most látom i5 3.7ghz-en 6850-el 62fps-t ér el dx11-ben ráadásul. Azért ez dúrva. Most meglesem alapórajelen mennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
vsync és stabil 60 fps még a kezdéskori erős lag is megszűnt! talán picit azért érezni, de durva nagyon
gta4nél is fullhdben csak az árnyékok vannak mediumon és ott is 35-60fps 3,3 ghzen, és alap vga no tuningal! lesz időm picit húzok rajta, nagyon durva ez a proci
-
WhiteWalker
nagyúr
de legalább most nem fagy és megoldódott a probléma
legközelebb majd így csinálod , valamelyik nap pont egy vodás mobilnettel szivtam így....
felraktam a win7-et, meg 1-2 programot,aztán vodás stick be a gépbe és nem csatlakozott...valami olyan hibát dobott ki hogy " a kapcsolatot más szoftver használja" ....Oké mondom ,win 7 ismét fel , bedugtam az usb-s vodás sticket és láss csodát azonnal ment a net
Tapasztalatból mondom amit mondtam....Zsé: vazzz melyik lapot vetted a procihoz???
[ Szerkesztve ]
-
-
A tech oldalak többnyire Single-ben vagy beépített benchmarkkal tesztelnek. Multiban az fps érték általában mindenkinél máshogy alakul, mert nem mindegy hányan vannak éppen egy szerveren és az sem, hogy éppen milyen pálya/játékmód megy illetve itt a játékosok aktivitása sem mindegy. A nagy oldalakon lévő tesztek viszonyítási alapot adnak a különböző kártyák között. Az értékek másodlagos szempontot képviselnek szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
rankesz
veterán
válasz WhiteWalker #28246 üzenetére
Zsé: vazzz melyik lapot vetted a procihoz???
ASRock P67 Extreme4et vette, jó kis lap nagyon, tanúsíthatom...
Zsé: Ugye hogy ugye?! Jó kis procik ezek a sandy bitch-ek... azért remélem jól megrángattad a fülit, 5 gigáig meg ne állj... (Nekem "csak" 4.6 lesz 24/7-re, mert ölötte sokat kér már enni..).
-
r-chee
őstag
válasz gabipaci #28239 üzenetére
Nem kell kockára tennem a K/D-met, nem olyan szuper az (0.86 körül lehet, de különösebben nem érdekel). Sorsolásos szerencsében nem hiszek, pl. ezért sem lottózom . Amúgy lenne esélyem nyerni, ha megint lemond pár ember a nyereményéről, így a kategória nyócadik helyéről beleesek az első 3-ba .
Tudjátok, ezelőtt sem lelkesedtem, hogy az amúgy is jó játékosok MG36-tal a kezükben, kis túlzással a pálya közepén állva lazán darálnak körbe mindenkit, 10 perc alatt annyi pontot és 5-ös killstreak-et szednek össze, mint én két nap alatt . Persze megkaptam a választ rá: nincs tiltva, használjam én is .
Ésszerűbb, s talán egyenlőbb esélyt kínálóbb lett volna részvételi feltételként megszabni olyanokat, mint pl. a versenyben (a játék indulásakor) 20-as és 40-es szint közötti játékosok játszhatnak, kizárólag a BC2-ben elsőként használt accounttal; a versenyben nem vehetnek részt az oldalak üzemeltetői s adminjai...
üdv.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest