Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz ciry #10933 üzenetére

    A tegnapi naphoz hozzátéve. 3 meccsen taroltunk. Utána volt egy épphogy győzelem aztán 2 vereség, amig én ott voltam. Akinek ez fáj az tényleg ne játszon. Meg lehet nézni bármelyik TS-re járó ember statját. nem 20:0-ás win-lose aránya van egyikünknek sem. A csapatok 2-3 meccs alatt kiegyenlítődnek, csak ki kell várni. Másrészt meg nem mindig a fal a hülye ha nekimész. Az egyik gyöztes meccsnél ellenünk volt hitmen011, csinált egy 68-2-es kd-t mégis vesztettek, mert a győzelmet még mindig nem KD-ben mérik. Csak vannak akiknek ezt baromi nehéz befogadniuk. Ha a KD helyett az M-com-okkal foglalkozott volna, gyanus, hogy meglett volna nekik. Ennyi a történet.

    A TS miatti sírással meg el lehet menni a francba. Nem zárt TS bárki feljöhet, van elég hely mindenkinek. Ha utálsz valakit lenémíthatod, ha még nem mutál a hangod, használhatsz torzítót, vagy beszélned sem muszáj. Szóval a lehetőség adott, csak sírni egyszerübb...

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák