-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz Laraxior #2757 üzenetére
De ki tette fel és hova? Én meg le sem tudtam tölteni.
Most nézem, kaptam Originben alfa teszt példányt! ............ csak viccelek. Hát nem gondoltam hogy baj lehet a privát videóból. Lehet hogy az volt a baj hogy public link volt, és azért is lett letiltva mert fű fa letöltötte.
-
kriszpontaz
veterán
válasz BlessedElroy #2989 üzenetére
A BF3ban sem egy leányálom a Havoc-ból kikukkolni, ahhoz képest a Viper egy kilátótorony. A bumszli orrától nem látsz semmit .
Lehetne a BF4-ben Hungary rising is.....lenne benne vagy 2 T72-es, meg pár BTR, meg 3 Gripen oszt csókolom . Lehetne menni a T90 meg az Abrams ellen .
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
A kínai heli pontos típusa micsoda?
-
kriszpontaz
veterán
Na ezért veszek én PS4-et, fene se fog belegurítani 300K-t egy normális gépbe.
7770-el meg 20 FPS? na ne már. Most van átlag 75FPS.
Amúgy erről meg annyit hogy optimalizált vezérlőprogramok még a fasorban sincsenek. -
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #3430 üzenetére
Én is úgy tudtam eddig. Amúgy tök ugyanaz. Mondjuk mindegy, Smoke-al is lőttek már le.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #3432 üzenetére
Persze, nem is panaszkodtam, mert beletartottam a fejem . Az nem robban, csak kurva idegesítő hogy semmit nem látsz tőle, ha felelőtlenül lövöldözi valami ökör. Még ha esélyed is lenne eltalálni az ellent, várhatsz mire felszáll a füst, de akkor dobja a másikat.....
-
kriszpontaz
veterán
In Battlefield 3, the GP-30 is an underslung grenade launcher. If the M320 GL is equipped in conjunction with the Underslung Rail on either the AK-74, AEK-971, or the AN-94, it will be replaced with a underbarrel GP-30. It has the same stats as the M320, shares its unlocks, and only differs in appearance and animations.
-
kriszpontaz
veterán
Nem is tudtam hogy ez a Merrel túracipő mindenhol katonai alapfelszerelés.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Egonyolc #4023 üzenetére
Na ilyen furfangos bevásárlás is volt, ott dugdosott vagy 8 pár cipőt a szekrényben a ruhái mögött, én meg oda nem turkálok, csak egyszer mondta hogy adjak oda neki valami göncöt, erre kiborult a szekrényből egy valag cipő....na akkor lettem még ideges...
Nekem sincs nehéz dolgom, mert ha el akarok mondjuk egy VGA-t dobozostól rejteni, elég egy polccal fentebb pakolnom a téli cuccaimhoz, el sem kell dugni a ruhák mögé, mert kicsi és oda már nem lát fel . Majd meglepődik még amikor a fejére esik egy PS4 .Devilinsid3: háhh te milyen poénos kedvedben vagy
Mindenkinek köszi az együttérzést!
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
A síszemüveg mi a sz@rnak mindenkire? Meg trendi napszemcsi. Életszerű ....
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz KingKress79 #4171 üzenetére
Az már van a Call Of Gazdiban!
-
kriszpontaz
veterán
Az Origin ilyen szempontból szarabb mint a Steam. Nem lehet csak 1 telepítési mappád. Origin beállításokon belül kijelölsz neki egy új mappát, majd beszól hogy az eddig telepített játékok nem lesznek elérhetők. Na szépen visszamásolod/áthelyezed az új mappa alá a játékaidat és el van intézve. Én is most helyeztem át így az SSD-ről a BF3at mert felemésztette a helyet. Azt viszont még a mai napig nem tudom hová telepítette a Mirrors Edge és a Dead Space (1), meg Burnout Paradise játékokat, mivel azokat csak Steamen szedtem le de mégis játszható Origin alól is . Még úgy is hogy letöröltem a Steames Dead Space-t.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #4416 üzenetére
A China Rising erdős/barlangos pálya szerintem jól néz ki.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #4425 üzenetére
Ja az más, de az sem kis pálya.
-
kriszpontaz
veterán
Azt hogy azon kívül még van 45 játékom, amit nincs hová tenni, a 120GB-s SSDre nem fér már semmi (ha a min. 20-30GB-ot szabadon akarom hagyni) a BF3 miatt pedig csak az volt rajta mint játék, mellesleg szinte semmit nem gyorsult tőle, meg ugye kell a hely a tervezőprogramoknak. Van mellette külön egy 1TB winyó csak játékoknak, meg egy 2TB a többi cuccnak.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Laraxior #4774 üzenetére
Ahol egymás hátán kempelnek a sniperek? Nem lenne rossz ha rájuk lehetne borítani az egész kócerájt. Sőt az sem ha ki lehetne robbantani a darukat is a seggük alól, meg persze a G-nél a Hotelt. Nyommerek.
Cris99:
A kék szűrőt meg tényleg leszedhetnék. Nem arról volt szó hogy vízben úszva csak pisztoly használható?[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Lehet nem ártott volna a Frostbite 3 motoron csiszolni hogy ne kelljen alá atomerőmű, nem csak kihángálni egy új BF-et. Ha minden jól megy nekem is ma lesz egy ASUS HD7950-DC2T-3GD5-V2 , a gép többi része meg majd valamikor év végén cserélődik ha jön a Kaveri. Ennél többet nem kívánok a gépre költeni. Ha csak mediumon fog menni az sem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Megjött, állat, csak levágja a tápomat (csak BF3 alatt, a többi játékban nem, pedig a Far Cry 3-al is Ultra beállítások mellett próbáltam (az is kéri az erőt), csak a szünetmentes APC túlterhelésjelzője virított végig ), ma megyek egy FSP Raider 550W 80+ Silver-ért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest