-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Játszottam egy kicsit ezzel a Vezérlőpultban kikapcsolós módszerrel, de nem mondanám, hogy bármi különbséget is észrevettem volna.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Laraxior
titán
válasz BigBlue69 #2150 üzenetére
Mindenre 500.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
batai15
félisten
devil gyerek figyel.. engem is meg keresett battlelogon, oszotta az eszet., elküldtem melegebb éghajlatra .
azt mondja , nem őt dobták ki ő lépett ki.. szánalom a csóka. -
@rglaaf
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #2156 üzenetére
"A rámutatás pontosságának javítása" cuccos elől vettem ki a pipát, mert így elvileg máshogy viselkedik az egér játék közben. De nekem nem igazán tűnt fel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #2158 üzenetére
Milyen patkányod van?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Assasin_
aktív tag
srácok olyan volt már nektek hogy csatlakozni akarok valahova és kb 5 percig join szerver és el se inditja a játékot csak utána kb nem történik semmi. Nyugi volt hely ahova föl akartam menni nem az baj
-
- = Zk = -
félisten
válasz Algotis #2161 üzenetére
macro-t tud?... mert akkor igen, számít valamit
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kriszpontaz
veterán
Dupla XP ide vagy oda, nehezebben haladok mint simán.
-
@rglaaf
veterán
válasz kriszpontaz #2165 üzenetére
ilyenkor 500,1000 tiketes noshar vagy metro-ra kell menni farmolni
PSN:BiZzare_0 ️
-
Laraxior
titán
újratettem a mozillám,töröltem minden, mi az a kiegészítő neve, ami a battlelogot besötétíti? valami dark theme, vagy micsoda, de nem találom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz breakout123 #2014 üzenetére
Nekem egyszer sikerült. Damavand peak-en követtem az egyiket, mert le akartam döfni, lelőttem és ott volt a magnum. Talán még képem is van róla, de nem vagyok benne biztos.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #2168 üzenetére
Better Battlelog talán?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #2171 üzenetére
BlackFox V2 Viszont nem nagyon akarja az igazságot a better battlelog...feltelepítettem, de nem úgy jeleníti meg, de a sötét az már működik
-
SkyS1gn
félisten
És ha hozzászokik az ember utána sokkal jobban céloz, pislákoltam énis meg először fura volt de sokkal jobb utólag! És évekig be volt kapcsolva!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #2173 üzenetére
BlackFox V2... sose hallottam
-
- = Zk = -
félisten
...se tudás... de semmi baj ezzel. ezért ceretünk (Y)
-
eugabesz
őstag
válasz - = Zk = - #2178 üzenetére
Csak a magad nevében nyilatkozz...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
gali777
őstag
Gratulálok az adminnak, túl sok vagyok oda... A kis vérpistikék elkezdtek sírni, aztán kick
-
emiki6
veterán
Igazából nekem se, de Karesz0995 szerint közelre fura, távolra viszont pontosabban lő
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Volt már szó a THE LONGEST HEADSHOT-ról?
Mert ennyi: 3 668 670 m WWWWWTTTTFFFFF?????
(nem nekem)[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Laraxior
titán
válasz Norb3rto #2183 üzenetére
Sose jegyzik meg...
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, mi ez a gomb hogy ADD TO RADAR a battlelogon?Már látom .[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Csakúgy halkan jegyzem meg, hogy az új Firefox-szal (Aurora 23) nem működik a Betterbattlelog.
-
SkyS1gn
félisten
Woohoo
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kriszpontaz
veterán
-
venom123
tag
Egyedül helizni jó dolog.
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
Winne
nagyúr
válasz kriszpontaz #2197 üzenetére
Ez munka.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #2197 üzenetére
Pont passzol a nevedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- További aktív témák...