- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
gari24
tag
válasz Mr.Csizmás #19450 üzenetére
NEM
ugyanis nézd meg a top 2 fegyverét
-
tixem
addikt
válasz Mr.Csizmás #19450 üzenetére
top3 fegyvere 2 shoti meg egy auto sniper, nem lehetetlen
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
dre75
tag
Itt rengeteg időbe telik mire lesznek erősebb fegyvereim meg kiegészítőim. Nem vagyok béna multiban más játékban sem de itt örülök ha megölök 5 embert és 1000 átlag pontot szerzek :S Van valami tipp a gyorsabb fejlődéshez?
-
tixem
addikt
Metro szerintem, de ha nem bírod a darát, akkor egy noshahr conquest (nem large! az fos) mapon is sokat lehet fejlődni, vagy ugyanezen tdm. Nekem ez jött be a metro-val szemben.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
csibe1
addikt
válasz regener #19414 üzenetére
Nálam sokkal folyamatosabbnak tűnt a játék 90-es FOV-nál.
(#19425) kengyel és (#19454) dre75
Norshar TDM vagy Metro CQ.Ezen a két pályán megy rendesen a dara, először inkább 48-as szeróra érdemes menni próbaképpen.
(#19429) dokee78
Lehet, hogy elfut; viszont akkor lehúzhatsz mindent, és még akkor is necces.
A RAM-od felét megeszi az oprendszer, a maradék 1GB meg nagyon kevés.
4GB az már határeset.Húzd le a grafikát full low-ra, a felbontást meg 800x600-ra, és nézd meg úgy, hogy gyorsult-e valamennyit." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
scope2007
addikt
válasz Mr.Csizmás #19396 üzenetére
van haszna a színvak módnak, nem csak sziínvakoknak.
bekapcsolva a squadtársaid "sárga" színűek lesznek, míg a csapattársaid kékek! az ellenfél "bordó"
a lényeg az:
pl spannal játszol lelövik, akkor jelzi, hogy melyik ő a többi csapattárs hulla között! pl nincs lehetőség sok embert feléleszteni csak egyet, akkor gondolom a spanod lenne az! ezt csak blindcolor módban látod, hogy melyik az a több hulla között!
de nem is értem miért csak színvak módban elérhető ez!
BIG FAIL DICEkutya!!
xD xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kengyel
nagyúr
válasz csibe1 #19458 üzenetére
Én a "konténeres " kikötős pályán arattam, de ott rendesen. Nem sok időt toltam fent, de az 5. szintet simán megtudtam ott csinálni. Csak cseszhetem, mert a fegyvereimet az istennek sem tudom fejleszteni, használni. Állandóan az alapokat kapom vissza. Hiába állítom a játékban, kiléptem Originből, az sem segített. Na majd holnap jobban lesz időm, és áttanulmányozom.
Köszi a tippeket, segítségeket
A repülőt hanyagolom, mert azzal én nem nyerek "háborút ". Felszállok, máris zuhanok
kengyel
-
stickermajom
addikt
válasz kengyel #19466 üzenetére
Vagy, ha a fegyverre kell valami kiegészítő gyorsan, akkor 48-as Ziba Tower. 64-es is jó, de az már szinte átláthatatlan Negyed óra alatt össze lehet szedni 20-30 killt, szinte úgy is, hogy csak vaktában lövöldözöl
szerk.: most látom írták már előttem is
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz stickermajom #19467 üzenetére
nosharon tegnap 1-1,5 óra alatt 9 késes killem volt. ennyire noobok lehetnek az emberek, vagy én lennék pro??
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kisza25
félisten
válasz Mr.Csizmás #19468 üzenetére
nekem volt hogy egy körben volt annyi nosharon 64fővel, nekiállnak campelni, ha mögéjük mész ejtőernyővel ...
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stickermajom
addikt
válasz Mr.Csizmás #19468 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az emberek nem néznek a hátuk mögé szinte soha. Pár késes halál óta én pörgök mint a búgócsiga
-
kriszpontaz
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kisza25 #19469 üzenetére
ez egy 20as családi volt
@stickermajom L86A2 jól fekszik ott, meg a sprint-séta-sprint keringés bent a konténerek között. csak nem szabad kijönni, mert tutkó kötél és persze FOV90, hogy lássál a sarkoknál.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dokee78
félisten
Tudtátok,hogy a LAV-25,LAV-AD,Vodnik is tud a vízen közlekedni?
-
kengyel
nagyúr
válasz stickermajom #19467 üzenetére
Igen köszi, a killek kezdenek gyűlni szépen. Sokat kell még gyakorolnom, de majd menni fog.
Hol lehet kikapcsolni a felhő szinkront ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #19474 üzenetére
Ezeknek örülnék.
Anno könyvtárból vettem ki. -
Firkavadasz
tag
Jön valaki játszani?
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Winne
nagyúr
válasz Firkavadasz #19479 üzenetére
Ha bejössz helyettem dolgozni, akkor megyek..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
DNS_65
senior tag
Mi az a magasság ahol irányithatatlanná válik a jet, illetve hogyan lehet a leggyorsabban visszahozni ebből az állapotból?
-
Atis851210
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom az originbe kikapcsolni a felhőtár frissítést?
-
nagyúr
válasz Atis851210 #19485 üzenetére
Nem tudom hogy a lustaság vagy az analfabétizmus nagyobb az országban... sorry ezt most magamnak írtam, ne vedd magadra.
De talán nézz szét jobban.
Egyrészt minden játék információs lapján ott van egy külön lapon... másrészt olyanról hallottál már hogy beállítások?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Atis851210
csendes tag
válasz FollowTheORI #19487 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a magasröptű kimagasló segítséget Tőled! Sajnálom hogy ilyen ALAP kérdést fel mertem tenni nektek itt a fórumon! Tényleg szégyenlem magam! Köszönöm ! Hozzá teszem most használok először Origint bár tudom ez nem mentség.....
-
nagyúr
válasz Atis851210 #19488 üzenetére
A lustaságra nem mentség valóban...
Sajnos manapság tényleg mindenki egyből segítségért kiált, ahelyett hogy magától kicsit jobban szétnézne. Mert azért egy ilyet nem megtalálni eléggé bénaság.
Lassan már ott tartunk hogy azért is beírnak hogy hogy kell ez vagy azt beállítani egy játékban... ami vicc kategória. Mondjuk lassan az írás, olvasás, értelmezés képesség is luxus...
Tényleg ne vedd magadra, azért is írtam ezt is oda, csak most úgy kikivánkozott belőlem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Chrys_
addikt
válasz DNS_65 #19481 üzenetére
Változó. Van pálya, ahol 500 körül (talán Noshar), és van, ahol 1000 környékén van ez az érték (Caspian ha jól emlékszem).
A visszahozás trükkös. Én fejre állítom a gépet, és játszok a gázzal. Közben a space-t nyomva tartom (erre bindeltem a gép orrának felemelését, ami ebben az eseben ugye éppen a föld felé irányítja a gépet). -
nagyúr
-
Mappa
addikt
válasz dokee78 #19491 üzenetére
videó
How to fly a Helicopter in Battlefield 3 with a Mouse + Keyboard. Battlefield 3 Helicopter tutorial.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz stickermajom #19495 üzenetére
Menjetek fel ilyen szerverre, ahol kimondottan ezeket lehet gyakorolni. Ilyen no kill tutorial szerverre
nem kötelező megadni
-
Atis851210
csendes tag
válasz FollowTheORI #19489 üzenetére
Okés túl tárgyaltuk! Elnézést ha úgy válaszoltam ahogy nem kellett volna!
-
scope2007
addikt
elég durva 30%- feletti accucary minden fegyverrel
és ő pro .... tisztán játszik a lelkét megszállta valami
joookeCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest