Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz gigi_gigi #16108 üzenetére
Tudásról.. na ja, tudni kell messze dobni a gránátot és közel az ammo packot, tudni kell minél több embert rövid idő alatt feléleszteni, tudni kell ügyesen bunnyhoppolni..kihagytam valamit?
Egyébként meg annyi karkand i/o szerver van mint égen a csillag, biztos találsz németet vagy osztrákot ahova jó a ping.
Szerintem karkand szervert bérelni kb annyira értelmes, mint homokot árulni a sivatagban.
Meg amúgy is van már magyar szerver, ahol csak városi mapok mennek.Ne értsd félre, nem a kedvedet akarom elvenni, de mielőtt elversz havi 40 dezsőt, nézd meg a kereslet-kínálat arányt. Valami furcsa okból kifolyólag mindig lesznek emberek, akiknek a Bf2=karkand i/o, szóval a kereslet megvan. De a kínálat is, képletesen fogalmazva nem tudsz úgy elhajítani egy gránátot, hogy ne találj el legalább egy karkand szerót.
A kérdés az, hogy van-e annyi magyar infantrybuz...akarom mondani lelkes gyalogos, hogy megteljen a szerver? És itt főleg az újakra gondolok, mert a régi arcoknak már mindenük tele van karkanddal.
Nézz körül a többi bfes fórumon is, mint pl sg, hwsw (ez mondjuk elég kihalt), battlefield.clanwar.hu, stb. Ha már van húsz ember, akit érdekel, akkor talán érdemes rá befektetni.
www.tacticalgamer.com
-
Syklas
tag
válasz gigi_gigi #16108 üzenetére
A jó kis infantry-t igenis sokan szeressük.. (bár a Nagy Helicopáteresek más véleményen vannak.. nem is igen mernek lemerészkedni a földre! ) DE tény hogy egy újabb magyar szerora már nem igen lenne igény.. Van 2 magyar infantrys szero is.. az egyik hazai szerveres ( EA HUN BF2 OFFICIAL [RANKED] KARKAND INFANTRY).. a másik Angol Multiplay-es (Multiplay.co.uk :: =SKY=and=MNG= Jeep only Server) ami szintén only Karkand!! ..amit Te is akarsz.. Ez útobin elég sokan is fent szoktak lenni .. köztük gyakran ÉN is..
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest