Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz McKennyKe90 #6149 üzenetére
Usa nem-e? Ennek nézz jobban utána, pont a légierejük a legfejlettebb, lopakodógépek, pilóta nélküli felderítők, stb. Akkor vannak bajban, ha vége a légicsapásnak, és a földön kell bevenni/megtartani egy várost. De amíg a levegőben megy a harc, addig az amcsik legyőzhetetlenek.
www.tacticalgamer.com
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok lehet ,hogy egy kicsit késön szolok hozzá a joy-os témához de beszélgetem 1 EA kolegával és azt mondta hogy felesleges veni joy-t mert nagyon nehezen fogjuk kihasználni mert túl kicsik a pályák de ha már vettetek akkor a beálitáson kivül arra is figyeljetek hogy a markolat ne legyen magasabban mint az egérpad mert akkor nem fogsz soha megtanulni vele repülni. Ö inkáb Gamepad-ot ajánlot mert azt valamienyivel könyeb kezelni és kiseb hejen is elfér söt még több játékhoz is tudod használni.
DE TI TUDJÁTOK ÉN NEM AKKAROK BELESZOLNI!!!!!!
-
DieHard
senior tag
válasz petyapetya83 #6152 üzenetére
höha, kissé el van tévedve a kollega . én le nem nyulok a billre, mert minden gomb rajta van joyon...
2. meg játszon flight simulatort billen
[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
válasz petyapetya83 #6154 üzenetére
igen, ebben lehet valami. én tie-fighter óta repülök, már a véremben van
-
DNS_65
senior tag
válasz McKennyKe90 #6150 üzenetére
Én 6800adik vagyok az AA listán tehát értem mit gagyogsz,
de sokkal nehezebb és kiszolgáltatottabb a légvédelmis helyzete, egy
1 vs. 1 (legyen akár heli akár jet) max akkor rughat labdába az AA, ha
az első támadást elb@szta a heli/jet.
Viszont ha lammerek a pilóták, lehet aratni rendesen -
DNS_65
senior tag
válasz maskimx #6148 üzenetére
Azért a BF2 - köztünk legyen szólva - nem a magas fokú realitása miatt lett népszerű!
Mert az hol reális h kiugrasz a mozgó heliből oldalt ugye, és elüt a heli...
...meg leugrasz egy 2 m-es tetőről és 50%ban megrokkansz (health is gone)...
...meg átmegy a tvraksi a helin... meg, meg, meg..... -
maskimx
senior tag
-
McKennyKe90
tag
Na köcsögök itt van e örüljetek
a robbantós buziknak
mitudoménmá
közös[ Szerkesztve ]
nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
McKennyKe90
tag
válasz McKennyKe90 #6161 üzenetére
stipistopi én vagyok a meduc kölyök xd mekkora arc
-
DNS_65
senior tag
válasz maskimx #6160 üzenetére
Azt hittem csak örültél h milyen olyasmit írtál ami a való életben is igaz
Arma megvan eredetiben? Hány szerver van? Milyen a multija? Írd már meg
légyszi a helicsaták feelingjét, multkor nagyon jól bemutattad, hogy milyen is lehet...
Ott is van pontrendszer, rangok, előléptetés, squadok, commander?Air Defense a pontos neve, helye: BFHQ / Leaderboards / Select category / Air Defense
De megnézheted hányadik vagy a sorban Armor, Aviator, Heli, Transport, Ground Defense.
A járműosztállyal elért fragek mennyisége a sorredben elfoglalt pozíciód alapja.
Érdekes kis lista szvsz. -
gabipaci
őstag
Jáccok, csak ritkán, vagyis nem akkor mikor ti, vagy mittudomén.
Meg mostanság a repcsizést eröltettem.
Most meg hogy van ez a program amivel lehet spot-olni...
Meg sok a meló.
Meg ma átvettem a kocsit...
Meg jön a gyerek lassan. (23 körül)
Meg egyre hisztisebb az asszony.
Meg ilyesmiLogitech hardware tester
-
pepe33
tag
Ismét nem indul a BF2.
Egyszer már jártam igy akkor a swap file volt a bünös.
Na most rögtön azzal kezdtem , de nem azzal van a gond , volt uninstall install , patch , DX install , VGA install.
Mivel már nincs más ötletem azért irok hátha valakinek van valami jó tippje.Nem nagyon értem ,mert tegnap még még jáccottam vele , semmit nem telepitettem , nem reseteltem ,de ma már nem tudtam elinditani , hiába probálom ....
Segítségetket előre is köszönöm !!!
ÜDV : PEPE
ASUS A8NSLI DELUXE * A64 X2 4200+ * Freezer 64 * 4x1GB A-DATA DDR500 RAM* GF 6800 GT *......300W Coolink táp
-
K3NZO
senior tag
Véletlen nem állítottál át valamit a kompatibilitáson? Bf2.exe n jobb fül ott van valami kompatibilitás menü vagy fül. De lehet egy xp reinstall mindent megoldalna . Általában mindent megold, nálam legalább is ez a tapasztalat.
Mizujs srácok gondoltam benézek már ide rég jártam erre . McKenny még mindig osztja az észt?
"Per aspera ad astra"
-
keszegduda
őstag
válasz gabipaci #6168 üzenetére
Na ma kijátszottam az agyam, repültem heliztem és infantry-ztam egy sort...rohadt inf-esek mindig csak gránát g36E etc. szóval le is léptem, pedig kezdtem belejönni, már egy jó ideje nem használtam g36E-t...
A repülés kezd menni úgy ahogy, de csak j-10-el egyelőre, de még az F-18 sem rossz, majdnem van olyan jó mint a kínai csoda...heliből pedig nem árt egy jó lövész, mert a vezetés megy úgy ahogy... -
zeek.p90
csendes tag
császtok lenne 1 sor kérdésem!
tobb mint 500 ora után van némi tapasztalatom a játékban de 1-2 dolog nem fér a fejembe...
megnéztem Keszegduda statját szép és jo, de én ha megeroszakolom magam akkor se tudok 196 os killstreaket csinalni. high pont szerver mondjuk 300 ticket abbol is h jon ki....
a favourite victimedet 219x nyirtad ki ember!!!!!!
2. McKennyKe90
. nekem van 1 bf es haverom kegyetlenul tud helizni a srác
felszáll és menet végéig azt látod h gyilkol.
288 ora heli alatt szerzett 16,864 gyilokot.
McKennyKe90 195 alatt 18,977 at.
EZT HOGY?! most nem megvádollak cheattel vagy ilyesmi csak kérdezem h hol jáccol hogyan miért kivel és ezt mégis hogy?!?!
3. GameOver(HUN).
én elhiszem h vki tud repulni jettel (én nem azok kozé tartozom)
oké h felszállsz és megolsz 20 embert ( a jet es kd-d)
de én amikor szalagra hajtottam mire eljutottam a jethez 1részt volt 15136446 halálom basecamp és tk miatt. (ami Nálad nem látszik mivel magyar játékosok kozott neked van a legjobb kd-d! 5,77!!!!
ha beszállok kiszednek m95 el ami már beleszámit a jet kd-dba.
20?!?!!?
légyszives válaszoljatok ugy érzem toletek tudnék tanulni
udv: zeek.p90[ Szerkesztve ]
http://bf2s.com/player/70454960/
-
maskimx
senior tag
válasz zeek.p90 #6171 üzenetére
196 os kill streakre inkább nem mondok semmit, nem akarok gyanusítgatni
2. sima ügy, ha jó pilótával repülsz és sokat spawnrapelsz, akkor kijön az.
3. olyan szerveren kell nyomni, ahol normális emberek meg adminok vannak. Vagy neked kell tkzni a jetért, aztán kör végéig nem meghalni. Vagy jó gép kell, ami hamar tölti be a pályát és akkor az lesz a legnagyobb gondod, hogy repcsivel vagy helivel menj-e?www.tacticalgamer.com
-
gabipaci
őstag
Én is válaszolok, bár nagyjából ugyanazt tudom mondani.
1, Keszegnek a "sötét mult" árnyéka vetődik a 196-os killstreak-re.
Valószinű ugyanazon a napon lett amikor a 219 favourite victime.
Nem elitélendő, nagyon sokan szereztek így régen pontot.
Mióta én nyomom Keszeggel a játékot (már majdnem egy éve) nyoma sincs ennek a fajta pontszerzésnek.
2. McKenny játékstílusát érdemes megemlíteni.
Nem véletlen van banolva a földkerekség szinte összes szerveréről.
Kivéve ahol még nem játszott...
Egyszer felmentem egy szerverre, de előtte mondtam neki hogy megyek repülni gyakorolni.
Az egyik körben ellenem volt, akkor jött a bázisra helivel kilőni a spawn-okat, meg a felszállókat, a másik körben velem volt, akkor meg ellopta az orrom elől a repcsit.
Ami csak azért gáz, mert gyakorolni mentem fel, ő meg utánamjött.
Ezek szerint csak idegesíteni....
3 Van egy olyan érzésem hogy GameOver-nek vagy nem ez az első accountja, vagy nem a BF2-ben tanult meg ilyen jól repkedni.( A hozzászólás nem sértő szándékkal íródott!) (Kivéve a 2-es pont)
Logitech hardware tester
-
keszegduda
őstag
Ezt már kitárgyaltuk párszor, nincs kedvem újra feleleveníteni a dolgokat, de ha kíváncsi vagy rá akkor paddoltam, de nem szándékosan és ezt meg lehet kérdezni több embertől is. Ismerősökkel szerettem volna játszani akik többnyire paddoltak és én is rákényszerültem erre a dologra, de nem sokáig csináltam mert nem láttam értelmét és külön utakon kezdtem el járni...röviden ennyi. De azóta nem paddoltam egyszer sem, erről nyugodtan megkérdezhetsz bárkit. Egyébként knife and pistolon ha tudsz a kill streak nem ritka nálam hogy 100 felett van, persze ez általában only knife. De ha szeretnéd a kedvedért megcsinálom hogy legyen több kill streak a szemed láttára knife-os szerveren.
A stat pedig csak számok sokasága és az nem jelenti azt hogy tud valaki, persze vannak kivételek bőven...
Én infantryzni tudok valaki repülni. Peace. -
keszegduda
őstag
Kenny tud rendes lenni ha akar, de ha baserape ezerrel megy úgy könnyű pontot szerezni. Ebben benne van minden...de eddig nem sűrűn játszottam vele...
-
McKennyKe90
tag
válasz keszegduda #6179 üzenetére
Az tény hogy kurva jól knifolsz akor le lőni nem tudlak de amikor vefyó van kezedbe mé nem tucc akor is bunihopolni? akkor szétllőlek ! nekem nem logikus
-
McKennyKe90
tag
válasz keszegduda #6179 üzenetére
A kil steak nekem eddig 104 volt legjobb clean sweepen f15 el xd kör volt
-
keszegduda
őstag
válasz McKennyKe90 #6181 üzenetére
Szoktam, de mivel mostanában hanyagolom az infet, ezért vissza kell szoknom egy kicsit. Ha lehet inkább repülök vagy éppen helizek...
Egy szerveren le is lett állítva a kör, mert túl jól késeztem és szólt az admin hogy ne késeljek, mert jobb vagyok a többieknél...fasza. -
MrChef
aktív tag
Helló,
én sem értem ezeket a többszáz pontos csókákat...Tegnap játszottam kb. 2 órát, és középen vagy az első harmadban végeztem mindig. Nem rohangálatm össze-vissza, nagyon kevésszer haltam meg, akkor is főleg úgy, hogy hátbatámadtak, nem volt fedezetem. Egyszer egy Sukhoi bombázójaként sok embert kinyírtam a földön, de általában századmásodpercek (és a program keretei) döntenek arról, hogy pl. melyik katona dől ki előbb, ha szembekerül egymással. Szóval semmi különös. Ha tudsz FPS-ezni, és van némi taktikai érzéked, akkor szép lassan haladhatsz felfelé a ranglétrán. Csak kurva sokat kell játszani a pontokért: akikkel tegnap toltam, mind jóval magasabb fokozatúak, mint én, de mondom, szinte semmivel sem játszottak jobban. -
keszegduda
őstag
válasz McKennyKe90 #6182 üzenetére
Na látod, nem is olyan nehéz...kinfe-on olyan elképzelhetetlen? Nem hinném, és nem dicsekedni akarok, de tudok knifeozni ha kell...de van ennek egy trükkje, ami mondható bug-nak is.
-
MrChef
aktív tag
válasz keszegduda #6180 üzenetére
Főleg, ha érteném, mit ír!
-
MrChef
aktív tag
válasz keszegduda #6187 üzenetére
Eszem ágában sincs. Ugyanúgy, vagy kicsit jobban játszottak, mint én, pedig sokkal rangosabbak, csak volt napi 3 órájuk játszani az elmúlt 3 évben. Megnézném, hogy pl. Team Fortress 2-ben, vagy UT3-ban, hogyan muzsikálnának.
[ Szerkesztve ]
-
Zee21
aktív tag
[link]ergo nem hiszem hogy zeek a noob kategoriba tartozna és gameover válaszára énis kiváncsi vagyok
üdv zee''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
McKennyKe90
tag
válasz keszegduda #6185 üzenetére
csak knife ba verné meg g36e usingbe
-
Zee21
aktív tag
válasz McKennyKe90 #6192 üzenetére
akkor figyelmedbe ajánlom a gradesquad.uw.hu-t és ott a tagokat mert bizony ott van zeek is
meg btw az se tudom hogy hogy jön ide és mi ebben a vicces''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
MrChef
aktív tag
Ma este össznépi game?
[ Szerkesztve ]
-
McKennyKe90
tag
Értitek?!eztete
Ki tanult ilyet elemezze má pls
[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
válasz McKennyKe90 #6196 üzenetére
Ezt a grafikont rakd be holnap a dogába, villantsd meg azt a paint skillt
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a dolgozatokban tudsz helyesen írni? Csak minket tisztelsz meg ezzel a szlenggel?
www.tacticalgamer.com
-
keszegduda
őstag
válasz McKennyKe90 #6191 üzenetére
Azt hiszed érdekel...
Nem érdekel ki jobb nálam és miben főleg egy game-ben, mindig úgy gondlokozz hogy van nálad jobb is...meg azt is meg lehet nézni mennyit játszok én meg te és ki kezdte korábban én vagy te...ennyi elég bőven... -
maskimx
senior tag
válasz keszegduda #6198 üzenetére
Így van. A statrendszer a bf legnagyobb hibája, ha nem mindenki a kdjét meg a medáljait nézegetné folyton, akkor talán előtérbe helyeződne a csapatjáték. Ugyanezért nem játszik senki a nem hivatalos kiegekkel, mert ott nem számolódnak a pontok. Az már nem érdekel senkit, hogy a legtöbb kiegészítő sokkal jobb, mint az alapjáték maga.
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest