Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
`reggelt! nem olvasok vissza . van már kód a forghope2 rarhoz?
-
greenmukk
tag
Írjatok majd lécci ha mentek valahova jáccani!
THX
Megyek bemelegíteni
[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
megvan. forgotten hope 2 torrent pass:
#=->FH2-TorrentPass<-=#
gyorsabb voltál
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
Na akkor mégegyszer hogy mindenki tisztán és ne koszosan lássa!
www.obinet.hu
Játékosok
száma...Netto ár ...Brutto ár
12.........4000..........4800
16.........5000..........6000
32........10000........120001slot/375Ft/hó
AKCIÓ!! Ha négy hónapot egyben kifizettek,akkor további két hónap ingyenes használatot biztosítunk.
Tehát akkor:20slot 7200Ft/hó
Ha 5 megrendelő van vagyis akik fizetnék!
20slot 6000Ft/4hó+2ajándék/fő
[ Szerkesztve ]
-
greenmukk
tag
Sziasztok!
Míért van az , hogy belépek a játékba jáccok kb 1 órát , és utána eccercsak kilép a játékbol??!!
Qrvára zavaró , 2perce dobott ki , ATG-s karkandról 110 pontot buktam
Gyertek jáccani , már bemelegedtem
[ Szerkesztve ]
-
McKennyKe90
tag
Na akkor ide nem jönnétek : régen a w33d volt a neve most meg
vmi class(ezt ird be)nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
edipqe
senior tag
tegnap 1,5 óra alatt egy faja kis japó szerveren vagy 15-ször belementek a claymoromba a csapattársak
mi a faxért megy bele tegnap a semmiért játszottam pontok szempontjából!
nem értem miért jó belerohangálni a IED-be!I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz ThePoweR #5361 üzenetére
de most ÉN ne használjam a IED-t mások faxsága miatt?
ez olyan h azért ne hajtsak gyorsan mert vannak faxok akik nem vigyáznak az átkelésnél?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
veterán
Szisztok! Jön valaki?
Üdv. Core2
-
maskimx
senior tag
-
veterán
válasz Neil Watts #5365 üzenetére
Sziasztok!
Holnap sok dógom lössz () úgyhogy miki lefújva... (Nembaj, addig fényesítem... )
De egyébként most már fittebb a gépem.... (+2GB ram érkezett! )Üdv. core2
-
McKennyKe90
tag
Gyógy reggelt
nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
veterán
válasz McKennyKe90 #5372 üzenetére
Szia!
2007-12-16 00:15:50 ------> Gyógy reggelt?
Ez neked reggel? -
F_Zs
aktív tag
Helo!
Nyugi,nálam is volt ilyen,csak nálam 5-ször csinálták meg...
Azóta nem sokat claymore-ozok..!!!!!
Vannak ám ilyen rendes szerverek, én annyira tudtam örülni,hogy egy csomószor meg is köszöntem nekik!!!!(thank you)jah,és még természetesen kiléptem a szerverről,ugyanis 8 embert leteamkilleztem,de azért egyik se bocsátott volna meg,(pedig a saját hibája volt,hogy belerohant a clymore-omba!)Nah,ezért utálom az olyan szervereket,ahol meg lehet ölni a csapattársakat
És én is néha belerohanok,de nem azért,mert látom,hogy ott van,hanem azért,mert nem figyelek oda..vagy az is szokott lenni,hogy át akrom reflexből ugrani,de nagyon könnyen felrobban,és na,ná,hogy meghalok..![ Szerkesztve ]
-
McKennyKe90
tag
átugranI ReflexbőL???
ez a reflex honnan ered?
mert laci sokszor alkesz ozt? nem szoktá rálépni az a bejárati ajtóba
mert nem tudta kinyítni az ajtót mert ojan hullla volt
Ez csak egy elkézelés!!!! XD
Na hogy is van?nem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
ThePoweR
senior tag
válasz McKennyKe90 #5375 üzenetére
Ebből semmi értelmeset nem szűrtem le!
-
maskimx
senior tag
válasz McKennyKe90 #5377 üzenetére
Ha legkozelebb kinyírlak, mert nem veszel észre, fingod sincs, hol vagyok, nem muszáj anyázni
www.tacticalgamer.com
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Forgotten Hope 2 mod bf2-höz....akit érdekel
[Letöltés] -
McKennyKe90
tag
válasz Freddy TNT #5380 üzenetére
kipróbáltam nekem túl valóságos xd
-
Freddy TNT
őstag
válasz McKennyKe90 #5381 üzenetére
A sima Forgotten Hope nagyon jó. Ez már ratyi. Nincs benne csak PzIII-as.
Szerintem meg a hitelesség miatt sokkal jobb mint a sima BF vagy bf 2 -
McKennyKe90
tag
válasz Freddy TNT #5382 üzenetére
nem minden játék techet mindenkinek
na jó vam kivétel
máriónem tudok mit idearkni mert a rénszarvas admin mindig monnya töröld ki
-
Freddy TNT
őstag
válasz McKennyKe90 #5383 üzenetére
.....vagy a Lula
-
McKennyKe90
tag
válasz Freddy TNT #5384 üzenetére
az ilyen 18 as karikás?
-
Freddy TNT
őstag
válasz McKennyKe90 #5385 üzenetére
az. Utódja a Lula 3D.
-
edipqe
senior tag
nem tom h. occsóbban lehet-e kapni ezért berakom amit ma láttam a Hülye azért nem vagyok szorólapjában
a sima BF2 1990.I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
de most komolyan, egy no FF serveren volt multhéten pl karkandon 65 fragem akkor abból a claymore a harmada volt!
[ Szerkesztve ]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
replika
tag
Sziasztok , érdemes megvenni valamelyik kiegészítőt az alapjátékhoz, vagy teljesen felesleges, mert mindenki az alappal nyomja egy idő után? Illetve melyik modhoz van a legtöbb használható szerver?
Bocs, ha már kérdezte valaki, de 5500+ hozzászólást most nem olvasok végig idő hiányában,
cya
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Tegnap hivatalossá tettem BF2 tulajdonlásomat és szívesen mennék frag-nek valahova.
Sajnos még nem érzem minden csínját-bínját, de igyekszem.Knoblauch macht einsam.
-
veterán
Sziasztok!
Jön valaki?
Üdv. Core2
-
edipqe
senior tag
apropó reviver dolog:
van vmi időkorlát, h élesztés után mennyi ideig marad sértetlen a csóka?
mert gyakran van h. ráállok vkire akit leszedtem és azt várom h egy medic tegye a dolgát, és már lövöm is azt aki feléledt de simán elszaladnak! Mintha nem is kapott volna snipa golyót a fejébe!
vmi okos ember tud vmit amit én kezdő multis nem?I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
ThePoweR
senior tag
Az előző hsz-ra válaszolva!
Freddy TNT: inkább codozok
edipqe: ettől olcsóbban sehol sincs. terjesztem is elfele msn-en már egy idelye
replika: A Special Force-ot mindenképp ha nincs meg De egyébként az AF-is nagyon jó! Legalábbis nekem tetszik az A-10-es!
[ Szerkesztve ]
-
edipqe
senior tag
ácsi ez nem keverendő össze a spawn rappel. ő nem spawnol hanem én öltem meg.
a valós helyzetben a következőt teszi 1 mesterlövész.
meglő vmi gyengus helyen nehogy meghalj....az nem jó ha meghalsz, erre mindenki szétszóródik és fedezékbe megy. Így a masírozó menetoszlop hírtelen sokkolva van, megáll és mozdulatlan
következőnek leszedem a rádióst, aztán a tisztet, majd a medicet.majd szép lassan a többit is
ez etikus szerinted? De ez a valóság?
és ez nem az a paraszt dolog ami a no cap claymorozása vagy base rape stb ez nem az.
de érdekelne h. szerintetek sem az-e, hisz a fent leírtakkal lehet h egyedül vagyok.
ThePower: öRÖLÜK ezek szerint még a végén sok sok jó magyar embert segítek hozzá occsó BF2 höz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest