Új hozzászólás Aktív témák
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok én uj vagyok kb 2 honapja nyomom a BF2-öt de nem tudom ,hogy hol vannak magyarok melyin szerveren kérlek titeket segitcsetek.
-
petyapetya83
csendes tag
Köszike a segitséget de nem vagyok kezdö anyira mert most már 3. csikomat szerzem de
profi sem vagyok csak magyar elenfelekel szeretnék Gamel-ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
petyapetya83
csendes tag
sziasztok meg mondanátok nekem ,hohy miért van az mikor engem valaki lelö és a puska balranéz én meg teljesen máshol állok és kilö? Ja és mikor adja meg az uj rangot mert elméletileg 2500 pontnál kellet volna de már 2600 fölöt járok ,és még azt se értem hogy bele lovök valakibe 2 tárat és nem hal meg?
erre válaszoljatok légyszike
-
petyapetya83
csendes tag
Kérdés
Ti melyik szerveren szoktatok nyomulni szeretnék én is csatlakozni hozzátok!!!!!!!
-
petyapetya83
csendes tag
Ja és megigérem nem szálok be helibe se veztönek se lövöldözönek mert béna vagyok benne.
-
petyapetya83
csendes tag
Nekem ugyan ez a nevem mint itt a Nic-em anyi külöbségel hogy HUN elötag van a BF2 be ja és nekem ne káromkogyatok mert én nem ismerem ezeket a szlengeket.
-
petyapetya83
csendes tag
és ezt hol találom hol érem el vagy hol keressem?
xfire <--- ez mi? -
petyapetya83
csendes tag
válasz gabipaci #5931 üzenetére
Beleszálok csak a kedves kolega nevét még memorizálnom kell mert nem szeretném feldühiteni a bénaságomal csak nekem kicsit nehéz mert ahogy halom majdnem mindenki GAMEPAD-dal nyomul én meg biletyüzettel meg egérel és ugy eny kicsit nehézkes a célzás meg az irányitás föleg repcsinél a menekülés.
-
petyapetya83
csendes tag
heloka mindenki a punkbastert frisitettem és nem látom aszokat a szervereket amiken ti nyomultok ilyenkor mivan mit kell csinálnom?
Kérnék 1 kis segitséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
éjn barom -
petyapetya83
csendes tag
Minden kedves BF2- FÜGÖNEK boldog uj esztendöt kivánok jövöre talizunk vagy itt vagy a puska mási végén
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok Valaki járt már a W33D nevü szerveren? mert eddig azt tudtam hogy csak az az 1 magyar szerver van BF2 re.
-
petyapetya83
csendes tag
Gyerekek ti hol nyomultok mert felvettem titeket és csak gabipacit látom mostanság?
Légyszike válaszoljatok vagy mogyátok meg hogy mit basztam el a Xfire-ban -
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok lehet ,hogy egy kicsit késön szolok hozzá a joy-os témához de beszélgetem 1 EA kolegával és azt mondta hogy felesleges veni joy-t mert nagyon nehezen fogjuk kihasználni mert túl kicsik a pályák de ha már vettetek akkor a beálitáson kivül arra is figyeljetek hogy a markolat ne legyen magasabban mint az egérpad mert akkor nem fogsz soha megtanulni vele repülni. Ö inkáb Gamepad-ot ajánlot mert azt valamienyivel könyeb kezelni és kiseb hejen is elfér söt még több játékhoz is tudod használni.
DE TI TUDJÁTOK ÉN NEM AKKAROK BELESZOLNI!!!!!!
-
petyapetya83
csendes tag
Na mogyátok merre nyomultok én mint 1 amatör én is szivesen csatiznék hozátok!!!!!!!!!!!!!!!!
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok!!!
Megmondanátok nekem ,hohy mikor szoktatok együt nyomulni mert én is szivesen csatlakoznék hozzátok. Ja meg jo lenne ha tudnám ,hogy hol mert kb 5 szervert tudok csak ami jó és töletek már kb 30 szervert hallotam legalább ha már ilyen béna vagyok akkor dobjatok mnár meg 1 pár szerver névvel vagy IP cimel.
Elöre is köszönöm nektek sziasztok
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok lenne 1 kérdésem Miért van az ,hogy a BF2 ben a favoritoknál a szerverek pirosak?
[ Szerkesztve ]
-
petyapetya83
csendes tag
válasz McKennyKe90 #6474 üzenetére
Én azért ezt nem mondanám mert multkor jártam ugy hogy nem tudtam ,hogy hol a másik tank és kilött. Erre felélesztettek és a domb mögöt rejtöszködöt és ugy lött ki hogy csak nem is látot hanem sejtette hogy hol vagyok.
csak hozzászoltam nem kötöszködtem Bocsika
[ Szerkesztve ]
-
petyapetya83
csendes tag
Gyerekek én is csatlakoznék céltáblának ha lehet!?
csak irjátok meg hánykor
-
petyapetya83
csendes tag
Minek nem is kell megirni Xfire-on megleslek titeket
-
petyapetya83
csendes tag
Milyen faságokon tudtok veszekedni!
Ha már itt megfértek egymás mellet akkor legalább segitsétek egymást ne marakogyatok mint a vadálatok 1 szelet húsért (NAGYON GYEREKES DOLOG - SZERINTEM). -
petyapetya83
csendes tag
Gyerekek a TS szerver az melyik mert én még nem jutottam be oda
De lehet ,hogy azért mert nem ment a szerver vagy FULL-volt nem tom.
Nembaj csak kiváncsi vagyok egyáltalán szabad szerver vagy kódos?Tegnap vagyis ma beültem maskimx mögé a repcsibe és rendesen rosszul lettem én igy 70 évesen se fogok tudni igy repülni mert én szerintem nincsen anyi érzékem és türelmem hozzá.
kbafreg
Neked meg csak anyit ,hogy aszem az 576 boltokban a sima alapjáték 3000-HUF nem egy vészes szerintem én is onnan kaptam de plusz minusz 1000 forint nem 1 nagy beruházás. -
petyapetya83
csendes tag
Na gyerekeke csak egy kérdés nyomja valaki a bf 2142 mert nekem is meg van!!!!
Bocsika - Tudom nem idevágo téma még 1x bocsika
-
petyapetya83
csendes tag
Lenne még 1 kérdésem mikor nyomom 1 szerveren és berakom favoritba és másnap ugyanott akkarok nyomulni akkor a favoritoknál majdnem mindegyik szerver cim piros vagy ha rá frisitek akkor eltünik.
erre tudtok nekem megoldást?
-
petyapetya83
csendes tag
Jó volt a tegnapi csapatjáték de ha tegnap nem megyek ki a hotelhez és nem huzom fel a zászlot akkor nagyon hamar vége lett volna. De a második körbe bebuktuk 1 kicsit mert a bolond comander mind a 2 csapatot ugyanoda irányitotta, de azért élvesztem azt is.
-
petyapetya83
csendes tag
Az egy dolog ,hogy a szél meglököt és beverted a fejed, de mikor a pajtás 1000 hajtya a kis kocsit és mikor kiugrok belöle majdnem megfuladtam a sok bogártol
De komojan a mai nap is jo volt. A pontyaim 1/4 részét azzal a gyakorlásal amit a helivel nyomta az is jó volt, még jó hogy nem láttátok mert olyat csináltam mint a golyo a fliperbe
[ Szerkesztve ]
-
petyapetya83
csendes tag
Ez mi? YOU HAVE BEEN DISCONNECTED BY PUNKBUSTER. THE REASON
FOLLOWS IN ENGLISH BELOV.ÉS EZ MI? PUNK BUSTER KICKED PLAYER 'HUNpetyapetya83' (for 1 minute)... KICKING!!! HUNpetyapetya83 YOU HAVE A HIGH AVERAGE PING OF 287' '" [ADMIN DECISION]
Emiat legaláb 5 x kiraktak
ja és bármelyik servere menyek onnan is.
NAGYON IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kéne egy kis segitség!!!
-
petyapetya83
csendes tag
Jó volt a mai nap is csak az nem tetszet ,hogy bárhova mentem és felébredek a gép mindig keresztüzbe rakot és a végére ugy nézet ki hogy van 11 pontom és 94 halálozásom ja és mindenki engem lött mert csak én voltam a földön mindenki repkedet.
kicsit fura volt na mindegy
Basic Air Defense Badge ezt kaptam ezöstbe
Ribbons - meg innen valamit már nem rémlik mit de inen is kaptamKÖSZIKE SRÁCOK
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok
Csak anyi lenne a a hozzászolásom a LECSO KLÁN tagjaihoz hogy bárki aki felmegy ismeretlenül és jobb a nála ezerszer nagyobb rangunál kidobják töbször is voltam nálluk és aszidtem mi magyarok szeretünk gémelni de ezek ennek a játék szégyenei.Még anyi ,igaz más értelsülésböl tudom de nem akkarok senkit megsérteni ,hogy a a lecso klan tagjait nagyon sok szerveröl kitiltoták. vagy ha nem is kitiltották akkor nem látyák öket szivessen.
UI: ne nézétek a helyesirást mert már részeg vagyok
petyapetya83
-
-
petyapetya83
csendes tag
a Registry-ket hol tudom törölni?
[ Szerkesztve ]
-
petyapetya83
csendes tag
Na gyerekek az miért van ,hogy ha felroban melletm 1 granát akkor a video kártyám bepixelesedik vagy 1 pilanatra elmegy a kép?
VGA: Nvidia 7300gt 256megás AGP-s
-
petyapetya83
csendes tag
Lene egy kérdésem gyerekek
Az minek számit ha az elenségre ráparkolok 1 tankal kiirja ,hogy megöltem de mire rá 1 másodpercre kiszálok a tankbol felkel a tank alol és lelö?
ez a Class-on volt tegnap és nem 1szer fordult elö
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok megvettem a special forces-t és mikor elkezdem telepiteni fel akar rakni egy 1.1 es pach-ot és nem tugya mert valami hibát ir ki.
Mit csináljak kéne 1 kis segitség?
-
petyapetya83
csendes tag
Most ezt irja ki kéne egy kis segitcsék mi a baja ennek a szrnak
mods/bf2/shaders/lightning.fx found!!!_DO_check your working directory,_AND_syncyour
shaders folder before calling upon your local rendering programer/GP. (really!) -
petyapetya83
csendes tag
sziasztok
megoldotam a telepitést tegnap igy
1, bf2 instal
2, 1.41 patch instal
3, restart
4, special forces instal erre kijön a pecs hibaözenete de nem kel vele törödni kis idö mulva megkelenik 1 ablak ,hogy instal kész.
5, meginr 1.41 patch instal
6, restart
És ezek után megy csak a játék -
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok csak lenne 1 kérdésem kivel repült Kicsi Pedro?
Állandoan kilöttettek TV raksival,hu de utáltam!!!!!
-
petyapetya83
csendes tag
[link]
Ezt nézétek meg igy kénemüködnie egy légvédelminek nem ugy mint a játékba!!!!! -
petyapetya83
csendes tag
válasz maskimx #7429 üzenetére
MASKIMX erre csak anyit tudok mondani hogy 1 es ranghoz kell a spot-olás is és ha 1 x er beakar gyüjteni minden rangot kitüntetést akkor ez is kell hozzá. A másik meg az hogy nagyon olyan sok szerver van ahol nem is jelölgetnek és még COMANDER sincs, én onnan kapásbol jövök is mert ha jelölgetek akkor a csapatomat segitem de én már nem kapom vissza és pont ezért szeretk veletek játszani mert élvézem is meg van csapatjáték is.
Na fogalmazásbol 1 es vagyok
[ Szerkesztve ]
-
petyapetya83
csendes tag
Csak anyi hozzászolásom van az egészhez ,hogy én is haragudni szoktam rátok csak nem azt irom be hogy Ku.....muter hanem csak anyit köszike papa ,most én játszani jöttem nem vitatkozni. A másik az meg ha beszálok a repcsibe vagy a helibe akkor ugyan olyan veszélyes vagyok rátok mint ti rám igazábol akki ezt nem visseli ell az menyen olyan serora ahhol csak szabályok vannak ,de ugy nem izgalmas a játék mert tudod hogy hogyan ölhetnek meg én meg a váratlan dolgokat szeretem.
Lacinak irtam tegnap Classon és azt mondta hogy nem lö ki de ha mégis akkor az-t irta bocs nemtudtam hogy te vagy
Igazábol én is simán szoktam légelháritoval löni a Hajótt. és senki se anyázott még érte inkáb kicselezet és kilött.
-
petyapetya83
csendes tag
MYLOO hála az istenek én ezt nem mondhatom el magamrol hogy utálok veszteni vagy szeretek nyerni mert a statisztikám is azt mutatja hogy töbször vesztö csapatban voltam mint nyeröbe és álltalába nem azért szoktam átmeni a másik csapatba hogy nyerjek hanem 1 csapatba szeretnék lenni azokal akikel felmentem játszani de ha nem megy akkor azon vagyok hogy hogxyan járjak tul az eszükön.Amugy meg teljesen leszarom (már elnézést a ronda beszédért),hogy hol ölnek meg és mikor tartyák be a játék szabályokat azt tudom hogy én 99% ban betartom és becsületel végigjátszom a játékot. És nem érdekel hogy ki nyer és ki veszit nekm sincs és nektek sincsen ugyanolyan napotok valamikor jol valamikor szarul megy a játék, DE GYEREKEK EZ JÁTÉK ÉS HA TALÁLKOZOK 1 SZABÁJTALAN EMBERKÉVEL ÉS KIIRT 1000 SZER AKKOR SE FOGOK SZABÁLYTALANKODNI !!!!!!!!!!!
-
petyapetya83
csendes tag
Na megyünk ma nyomulni?
-
petyapetya83
csendes tag
igazad van és kész ha rám küldesz egy TV raksit én meg a SAM be ülök a bazison akkor az jogos találat volt mert ha nem gyalog közlekedek a bázison hanem valamilyen járműben ülök akkor az már elenned irányuló támadásnak veheted és az olyan mint ha kint lennék a pálya közepén!
-
petyapetya83
csendes tag
válasz petyapetya83 #18722 üzenetére
minden főbázis elvan látva védelemmel nem csak támadó eszközökkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest