Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
válasz Target78hu #18050 üzenetére
Nekem valahogy ez a sniperkedés olyan idegen, lehet azért mert nem is megy
A clay+gránát ilyen nagy tömegben eléggé pusztító tud lenni
Gratula a plecsnikhö"Csak semmi buzulás!"...
-
Target78hu
aktív tag
Köszi!
A szerveren engedélyezett volt a zászlóhoz is a clay ,de elvből nem oda pakoltam. Figyeltem merre próbálnak elsunnyogni és pl.: egy sarkon egyet leraktam és bumm 2 ember ,majd jön a medic ,hogy élessze őket ,ekkor egy másik clay-t kicsit hátrébb potty s +3 halott
A szerencsém az volt ,hogy tápolt valaki skulóval így egy helyen tudtam becserkészni az ellent -akik birka csorda módjára egy kupacba egy úton jöttek csak jöttek és csak jöttek! A gránáteső nem volt jellemző furcsamód.hkv.hu
-
ciry
őstag
válasz Target78hu #18052 üzenetére
A Veteran Explosives Ordinance Badge nem lett meg?
Hotelnél igen sűrű a nép, átjárókban könnyen beszerezhető, főleg, ha nem vagy szégyellős és letojod, hogy írogatnakExpert nekem sincs meg, 30 gyilok az 30 gyilok
"Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
-
ciry
őstag
Gond volt ma, hogy Odynékat lelőttem egyszer padon.
17879:Engem is annyit lelőnek a helipadon(nem csak a Classon), hogy én is leszedem a helit, mielőtt az durrantana le (függetlenül attől, hogy áll vagy repül, más kérdés, hogy a felszállő helit az esetek 50%-ban mellélövöm, ez valami átok lehet, mert ennyire balf@sz azért nem vagyok).
Nem járok rá a padra, mint a jó kútra, hacsak nem kaptam előző körben valami hasonlót(ez a kempelés amúgy se megy).
18018: 1-2 alkalom még beleférNe haragudjatok, majd visszaadjátok
Ki is szálltam a heliből, mikor már láttam, hogy a nyomorék kempelés következne és mentem földön(Dragon1).
Következő körben át is álltam egy percre(a magyarokhoz), de aztán gondoltam, hogy kölcsön kenyér visszajár, visszaálltam azonnal és nyomtam a harcos kommancsert.Vesztettünk, de sokáig 5/3 volt a felállás"Csak semmi buzulás!"...
-
Target78hu
aktív tag
Az a két idegen mikor csájna voltunk ,akkor a refin darált folyamatosan (nem ,nem foglalni jöttek!) és hidd el nem szokásom felszálló helit/repcsit kilőni (max csesztetni) ,de oly édes volt a bosszú ,mikor csere-bere lett
A sturmiaizé-t ,mikor docknál tankal foglalt ,akkor meg telibe rongyoltam a repülőalkalmatosságommal ,mert vagy 10 bombábó' 10 mellément és meguntam le is noobozott ,de nagyon jó érzés volt( a kamikaze pilóták sose meséltek erről az érzésről valamiért ) -persze ezt nem erőltetem máson direkt!
Meg az a helyzet ,hogy ilyen kicsi létszámnál többnyire nem igazán jó játszani.. szerintem!hkv.hu
-
Odyn
csendes tag
Mint ahogy még a játékban is írtam Ciry, nem az zavart hogy konkrétan te lelőttél a padon, hanem két egymástól független dolog:
Egyrészt hogy a belépésemet követő másfél percben 6 alkallonnal haltam alig 10 másodperccel a spawnom után. Ebből a te meg a pilótád kétszer, az egyik F35 szintén kétszer, a másik helikopter és a mások F35 pedig egyszer-egyszer szedett le. Csak azért neked írtam, mert te sérelemezted, (ahogy le is írtad az imént mégegyszer) hogy legutóbb kiakadtál a padrape miatt. Semmilyen harag nem volt bennem irántad, csupán emlékeztettelek hogy nem következetesen viselkedtél. (ez volt a második dolog) Pl: ha valamit nem akarok megtenni, a pilótám hiába fordul rá a célra, megnyomom 3x a pagedownt, és egyszerűen nem lövök.
Viszont ahogy mskimix is írta, az én saram hogy ugyanoda születtem minden alkalommal.Tehát mégegyszer.... nincs harag és nem is volt!
Minden jót!
-
ciry
őstag
Akkor vissza a 17879-re:Azt kell mondjam, Drizzt véleményét osztom: a pilóta megkeresi a célt, a gunner meg lelövi.
Nekem, ha nem lőne a gunner vagy menne a málnásba vagy menne egyedül, attól függően, hogy ismerem-e.
A folytatása az volt, hogy nem járok rá a padra, meg ilyenek.
Szerintem az lett volna a gáz, ha nem lövök vagy ha maradunk rapelni, de Pufernyák is azért lőtt le minket ott mert, tököltem és nem lőttem a kifutón lévő emberre, mert tudtam, ez is gusztustalan volt.
Elhiheted, nem örvendeztem a sikeres tv-s akció miatt, amúgy is ritka, hogy visznek, de tegnap felváltva vittük egymást (más kérdés, hogy ha nem magamnak állítom a célt, nagyon gyengén lövök).
Utána ki is szálltam, de már ott se voltatok akkor.
Kínaiként meg 2-szer ha fel tudtam szállni 5 halál alatt, ezért is kommanderkedtem, de ez már más tészta."Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
válasz Target78hu #18057 üzenetére
Figyeltem, volt amikor 4(!) heli is a mi oldalunkon ontotta a halált rátok.
Nem is láttam még ilyet
Refyről gondolom senki se tudott felszállni és ott is maradt 1 amikor elfoglaltuk, a Woodról meg ellopták ( )"Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
Még az is kimaradt (jaj ) hogy idegeneket szívesen kempelem, redline-olom meg akármi, ez a mimóza hozzáállás csak olyanokra értendő akiket ismerek és nincs velük bajom.
A románt például 8-10 alkalommal is lelőném padon, mert mindig azt csinálja, ha teheti.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
general
addikt
elnézést, hogy belevéleményezek a dologba, de már kezdem unni (részemről)!
most komolyan, arról vitatkozunk, hogy miért lő le az ellen, ha a szabály szerint megteheti??? a Dragonon csak az anyahajó nem elfoglalható, a Refi igen, megy is oda mindenki, mert az a játék célja, hogy nyerjünk. itt közülünk senki nem játszik gusztustalanul, legfeljebb ügyesen és taktikusan, márpedig csak a "halott indián a jó indián", így én is akkor lőném le az ellent, amikor meglátom! ez van. lelőnek 5x egymás után? én is csak azt mondom, spawnolj máshová basszus, és szerezd meg a helit, lődd le a másikat előbb, akármi. nem ez lenne a játék lényege??? lassan eljutunk oda, hogyha áll a heli a levegőben, nem ér lelőni, mert túl könnyű, csak ha pörörg, mert úgy van esélye...sajnos nem osztom azok véleményét, akik kikérik a padon lelövést.... biztosan köcsög vagyok... először is, a tököm látja, éppen KI AZ, aki beszáll, vagy fut a heliért, nem írja ki, tudjuk (ja, azt nem várom meg, bocs).
egyébként pedig tudjátok, hogy nem szoktam padrapelni, sőt, soxor volt, hogy engedtem a helit felszállni, és csak utána lőttem. ennek ellenére azt gondolom, legyél ügyes, oldd meg, szüless máshová, szerezd meg, lődd le stb... erről szól a játék.uff ez az én véleményem. ki lehet osztani érte, vállalom.
-
endrodiz
tag
válasz general #18062 üzenetére
Hát akkor ide figyelj Schwarz....
...hát nagyjából egyetértek tényleg rohadt idegesítő, ha beszállok egy helibe és 1mp múlva levág egy TV-raksi, -nem is látom honnan- még fel sem pörög a rotor... de ha nem széfbézen történik, akkor egy szavunk sem lehet ellene. Ami a szabályok szerint nem tilos, azt szabad (bár nem biztos, hogy etikus).
... Egyébként részemről (morálisan) csak akkor elfogadott ez a padrépa, ha páran közben próbálkoznak az éppen ott megbúvó zászlócskát behúzni...[ Szerkesztve ]
Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
ciry
őstag
válasz endrodiz #18064 üzenetére
Szerintem most már üssük-vágjuk egymást, mert lassan átmegyünk puhapöcsbe.
Egyébként mindenkinek igaza van, többé-kevésbé
Csak ha kevesen vagyunk és nem sok lehetősége van az embernek(kommanderként is esélytelen a harc) akkor nagy probléma a rape.
Csak a Dalianon nem lehet kijönni, ha jobb az ellen helise, agyonlövetni magát meg nem szereti senki.
Nagyon retek az a pálya: kicsi és unalmas.
Szerintem."Csak semmi buzulás!"...
-
endrodiz
tag
elhiheted, hogy én sem erőltetem, pedig sok jó eredményem volt már rajta, de csak lenn a porban
egyébként, minap mentem volna jáccani, néztem a neten, ki-hol-mi... láttam, Classon jáccik tizenakárhány embör... pár perc múlva indítom a böff2-t, Classon Dalian van és kettő egész játékos vív rajta ádáz csatát... Na, gondoltam, ebből se lesz semmi. Mentem IRAM-ra kb 6v6 létszámhoz, mer ott is kevesen voltak ám... de igazából én azt szeretem(publicon), ha 20-48 játékos akciózik.Pedal to the metal... | Galaxy 3 | GTR-Masters.hu
-
gabipaci
őstag
válasz general #18062 üzenetére
Most nem kapcsolom be ezért a játékot, de ha jól emlékszem a játék fő célja ( a szórakozás után) az összes zászló behúzásával legyőzni az ellenfelet, vagy megvárni még elfogynak... vagy valami hasonló.
Akárhogy figyeltem eddig a zászlókat, nem ment feljebb egyszer sem annak hatására, hogy lelőttek a helipadon.
Ezek szerint én elég puhapöcs vagyok, (még jó hogy Krisztámnak nem ez a véleménye ) mert én nem vagyok hajlandó rájárni a helipadra. Kivéve ha az épp zászlóért harcoló csapattársakat kell ezzel támogatnom. Akkor viszont igyekszem drasztikus lenni, mint ahogy ezt pár napja Fonákék meg is tapasztalták. Érdekességképpen jegyzem meg, hogy térfélcsere után elég rendesen vissza is kaptam, de közben foglalták is a zászlót, úgyhogy szavam sem lehetett.
Nem volt más választásom, valami mondvacsinált ürüggyel lejöttem a szerverrőlValószinű azok az emberek, akik bunkó módon kempelik a helipadot, vagy esetleg odaállnak a spawn pontokhoz tankal, arra kínosan ügyelve, hogy a zászló meg se mozduljon lefelé, azok a köcsögök nem engednek ki a forgalmi dugóban, mert nekik van elsőbbségük, és szabály nem tiltja, hogy ne legyen előzékeny. A fényszóró lekapcsolásáról nem is beszélve...
Mindegy, mindenkinek más az életfelfogása, ezen kár vitázni.
Én szeretem úgy lejátszani a kört, hogy senki ne szidja az anyámat.
Az érdekes az, hogy kialakulóban van a vita, és csak pofázik mindenki, mégsem kapok tőletek TV rakétát a helipadon.
Gyerünk gyerünk, kempre fel! B@sszuk szét a CLASS szervert!
Legfeljebb nem állandóan ott fogok lógni...Ez meg az én véleményem, és én is felvállalom a másságom
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
Jöhetnétek classra Fonák afk, paddolhatunk rajta
www.tacticalgamer.com
-
Syklas
tag
Admin feltud jönni most a CLASSra .. van egy SpeedHackes gyerek..
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Syklas
tag
válasz gabipaci #18075 üzenetére
Ö volt a Speed Hackes csávó.. úgy ment azzal az APCvel mint ha rakétából lőtték volna ki.. vicces volt! ...
Egyébként már korábban Fonák is beugrott hogy rendet tegyen de Dalian után a fickó lelépet.. Téged meg bocs de tényleg nem vettelek észre.. Oilfielden gunnerkedtem kicsit Bufi mellett.. Utólag is köszönöm a lehetőséget neki! ..így annyira koncentráltam.. és figyeltem a célpontokat.. hogy nem vettem észre hogy fönt a Rulesnél nekem irkálsz.. csak a később mikor Bufi rám szolt!Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
maskimx
senior tag
Jó repülős videó. Megyek be is izzítom a joystickot
www.tacticalgamer.com
-
general
addikt
igen jó délelőttöm volt... toltam egy ilyen tankos-Tampásost,icipici híja volt a nyomorult AntiTank Expertnek hagyaza... akkor meg lenne a 3. 100 óra felettim is,aztán meg egy ilyen heliset egymás után... a harmadik is arany lett volna, de lefagytam, restrart...
[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
Nem ez a hekker Heccsát?
Irogattak nekik a szervereteken rendesen.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
Syklas
tag
válasz general #18003 üzenetére
Ez is büntet rendesen.. hihetetlen micsoda cuccok lesznek benne.. szinte már túl realisztikus... iszonyat..
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Win7 64 alatt meg a játék tökéletesen? Vagy tegyek egy másik oprendszert a másik vinyóra?
Most szereztem be a BF2 complett coll-t.Köszi!
-
Target78hu
aktív tag
válasz general #18080 üzenetére
Mentem én is két szeróra ma :
-Első karkandos kampfelite deutschland ,ált elég jó meccsek vannak ,de ma ki kickeltek ,me spany killeltem - sniperrel hápersze .. szimplán kellett a hely egy tagnak
-A második meg superinfantryclan és rúd rédzs mappal egy ideig tetszett is csak ,furcsálltam miért vagyok az első háromban csipással ..hát "picit" alulképzett volt a tím s pikk-pakk nemvolt semmink. Ez még nem nagy dolog ,de mikor az ellen nekiállt bézrépelni néztem nagyot ohh fájn -természetesen no admin - de hasznot húztam belőle ,mert a könnyű fragért özönlő gyíkokat mészároltam halomba elégedett orcáva'Chalez: Elvileg megy win7 alatt ,legalábbis itt is páran azon tolják!
Ami ált. kell az az administrator ként való futtatás -ennyit tudok a win7-el kapcs.
De lényegében alapgém -> 1.41 patch -> 1.5 patch ( a booster kiegészítőket AF/EF nem kell feltenni ,mert a 1.5 patch tartalmazza)[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
Cirkon
csendes tag
válasz Target78hu #18076 üzenetére
Köszönöm! Meg a Cirynek is mégegyszer! Már a héten nagyon vártam ám hogy meglegyen, mivel a pontom már kedden meg volt, de csak tegnap kaptam meg a plecsnit. Így végre felbonthattam az eseményre tartogatott bacardi kólámat
-
Target78hu
aktív tag
válasz Cirkon #18086 üzenetére
Egészségedre
Dávid komámnak is most lett meg ez a kitüntetés és aszonta ,hogy nekem is már csak 10 ezer ponyt kell hozzá ,há' ja "csak"
Mondjuk bíborszívet a classon bármikor szerzek ,csak azt nem díjazza a rendszer túlságosan ,ezért a pontok nagy részét "külhonban" kéne összekaparni ,de ott meg nincs nagy "kihívás" általában max. egykupacba-tömegtúra ,bézrép ,önző dokik ,spanyolkill és frusztrált adminok (nooo flassh nooo) Dhkv.hu
-
Chalez
őstag
Köszönöm urak, örök hálám!
-
general
addikt
válasz general #18080 üzenetére
basszus, most nézem, hogy 2x ugyanazt a képet toltam be....
na itten van e a Tampás kör
-
gabipaci
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18091 üzenetére
Azért, mert ahhoz képest hogy hacker, elég sűrűn le lehet szedni. Ha meg hack-el is bénább mint én hekktelenül, minek rúgjam ki?
Logitech hardware tester
-
GameOver
aktív tag
Jó sokan megnézték – de csak az egyiket.
Swarc, nagy gond lenne, ha mégsem mackosajttal és Targettel lennél egy squadban? A megnövekedett játékoslétszám miatt kicsit átszerveztem a dolgokat, és így külön squadba kerültetek. Együtt lehetsz viszont ciryvel.
Tulingy lemondta, felállásunk így eddig a következő (24 fő): GameOver, gabipaci, }{3@Đ$}{0ot, peti800, Ciry, Target78hu, mackosajt, swarc, Tono34, NiTRoV6, Fonak, Kisfonak, Pufajkás, Drizzt723, Szerkó, ribanc1, hubertus, maskimx, Odyn, Zaitzev, Chabster, AlWyn, Cirkon, keszegduda
Jelentkezni még lehet, mert tartalékokra is szükség van. Az eddigi funwaros tapasztalatom alapján minden bizonnyal ők is szóhoz jutnak, mert mindig van valaki, akinek közbe jön valami.(Aki esetleg nem tudná, miről van szó: Járműves, 48 fős funwar december 27-én, vasárnap este az [IRAM] + [Dome] koalíció ellen.)
Az ellenfél pályája még nem ismert, csak annyit tudni, hogy valószínűleg légijárművek nélküli pályát választanak.
Van még két dolog, amit még nem tisztáztunk (dőlttel az én javaslatom)
Kezdési időpont: 18:00
Teamkill: Legyen bekapcsolva, kivéve akna, clay esetébenVélemények?
-
Target78hu
aktív tag
Gameover: nekem jó a TK -s javallatod!
Megint karkandon voltam és megint kickeltek - aztat írta az admin ,hogy no AED thx!! - na ezt lefordítja valaki nékem kérem szépen!?
A másik szerón meg néhány régen látott mozdulattal szembeSŰLTEM ,mégpedig a "hipp-hopp célra fog" effektet az ellenfél soraiban - pl.: fut háttal s éne meg célba veszem pkm-el ,mire sutty megfordul és bumm döglöm is....meg mikor körbevettük az egyiket rángatott ide-oda ,hogy kit löjjön no nem emberi módon ,de biztos rémeket láttam húú !
Utóbbi szeró a CANDYS [link] a képen az első 3 ellen igen furcsa volt ,főleg a 3. srác ,mert az hagyján ,hogy a kengurut hozzá képest benyugtatózótt lajhár úgy ugrált ,de épp a menetben kapta a lancer corporált - a poén meg ,hogy folyamatosan írkálja az autoadmin ,hogy hacker/cheater -ket húdekibannoljákhkv.hu
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18091 üzenetére
Nem értem miért olyan nehéz felfogni, hogy nem a mi dolgunk a hackerek kiszűrése, egyébként szarrá lőttük a gyereket vadászgépből is kiszedtük, heliből is, aztán lement..
Persze egy speedhacket ki lehet szűrni vagy az egyéb commander hackeket (kocsi dobálás stb.), de egy aimbotot, nehogy már észre kelljen vennünk, főleg úgy hogy az illető esett kelt. Amúgy is leszarom ki milyen hacket használ , remélem rásül a pöcsére.Jó a voip!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Target78hu #18096 üzenetére
Aimbot Edit Deluxe
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Target78hu
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18099 üzenetére
Köszi ,de ez most komoly vagy csak tippeltél?!
Még a defibrit olvastam ,hogy így nevezik ,de éne PKM-el lőttem és mindennek lehetett nevezni csak aimbotnak nem ,a célzásaimat/találataimat , főleg ,hogy 20/12 volt a k/d -m .. A másik ,meg ,hogy nyitottam egy squadot és bejött pár medic és foglaltunk szépen ,remek tímwörkel ez tetszett ,pláne ,hogy sokszor megmurdáltam!hkv.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest