Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ciry

    őstag

    válasz Pedro78 #14802 üzenetére

    Akkor nem volt szerencsém, mert amiben ültem nem volt rakéta, a repcsis (asszem te) 2-szer rámfordult és meghaltam, pedig lőttem mint az állat. Szerintem ez a BF-ben nem történhetne meg, úgy, hogy az ilyen alacsonyan szálló repülős kis hibákkal megúszná(velem még nem volt ilyen), de legalább is a hatásos légvédelem nekem nem ezt jelenti.
    Vannak hibák, van itt is-ott is erősebb repcsi(J-10 ill.jurofályter vagy mi), csak ott még van egy mindenvivő heli is, ami egy kicsit rombadönti a kiegyensúlyozottságról alkotott képemet megint...Tankokat, meg APC-ket összehasonlítani nem tudtam, de így első blikkre nem láttam nagy különbséget.
    Az infantry viszont tényleg sokkal jobb a BF2-nél: tegnap PKM-el lőttem az előttem rohangáló embereket kb. 15 méterről és a túlmelegedésig nem őtem meg senkit :C
    Lehet én vagyok láma, de ez kicsit gáz volt :))
    Egy szó mint száz: játék mindkettő és aki csapatjátékot akar játszani, azt a gyári Bf-el is megteheti, mert ahhoz nem a játékban levő járművek a legfontosabbak, hanem a játékosok, akikkel tolja az ember.Egyik sem kiegyensúlyozott, de az élet és a háború sem az.
    A legfontosabb véleményem szerint, hogy a szórakozás több legyen benne, mint az idegeskedés és ne égnek álló hajjal álljon fel mindeki a géptől és hogy mivel(és kikkel) játszott az illető, az tökéletesen magánügy.
    Uff.

    "Csak semmi buzulás!"...

Új hozzászólás Aktív témák