- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
Sziasztok!
Most jöttem csak ide a témára. Lehet tudni már valamit a gépigényről vagy vkinek tippje mi kell egy medium 100FPS-hez?
-
gergo0328
senior tag
Voltak pozitív és negatív oldalai is a battlelognak. Ha nem lett vna bugos és mindig elindult vna a játék és a hasonló problémái nem lettek vna sztem egy korrekt dolog. A battlefield egy hülyeség de a részletes listázás sztem jó volt. Először nekem is fura volt de gyorsan meg lehetett szokni.
-
gergo0328
senior tag
Srácok monitor ügyben mit javasolnátok? 24 vagy 27"ban gondolkodtam. Mennyivel jobb egy 120/144hz-es monitor? CS:GO-ban meg még BF3ban egész sokat jelent főleg ha van aki vagy versenyszerűen vagy komolyabban játszik a játékkal, de egy egyszerű eljátszogatok este a BF1-el szitura érdemes beruházni?
-
gergo0328
senior tag
válasz kisza25 #1937 üzenetére
ugyan az mint a többi BF-ben amikor többen javították hamarabb kész lett a tank. itt is ez a helyzet csak nem kell mindig kiszálni, ami érthető is mivel itt meg van csinálva a be-kiszállási animáció nem csak úgy beteleportálsz a gépekbe. Mennyi anyázás lesz amikor be akarsz szállni a tankba és épp kilőnek
-
gergo0328
senior tag
válasz daveoff #1943 üzenetére
most megnéztem és sajnos igen. részben jó mert gyorsan ki tudsz szállni mielőtt rád robbanna a tank részben meg miért csak a a beszállás van meganimálva. Ja meg ahogy néztem a tankba elkezdesz beszállni, még nem is csuktad be magad mögött az ajtót de már tudod vezetni
[ Szerkesztve ]
-
gergo0328
senior tag
válasz kisza25 #1945 üzenetére
ne is legyen!
Én a teleportálós ki-beszállásokat is elfogadnám. Nem volt vele eddig se baj és lehetett vele taktikázni hogy melyik oldalon szállj ki. Ha hozza az BF3 játékmenetét ebben a 1. vh-s korszakban akkor zseniális lesz, főleg h cod2 óta én nem tudok jó vh-s játékról.
(#1946) Franklin :
[ Szerkesztve ]
-
gergo0328
senior tag
szerintem meg full random kapott x ezer ember és nem néztek semmi olyan adatot h ki mennyit játszott csak egyszerűen volt egy adatbázis a beregisztrált e-mailből és kapott egy bizonyos százalék. Aki kapott annak jó játékot, mi többiek meg reménykedjünk
-
gergo0328
senior tag
válasz namenyicsavo #2106 üzenetére
kétlem hogy írni fognak egy algoritmust arra ki mennyit játszott milyen statisztikája van hány éves milyen gépe van milyen a szomszéd macskájának a szőrzete és ha minden jó akkor majd kap egy kulcsot. ugyan már. egy nagy cégről beszélünk. van milliónyi e-mail címük amire kidobtak pár ezer kulcsot. kit érdekel hol landol
-
gergo0328
senior tag
Xaels-szel és orichalcos-szal is egyet értek. Azok akik munka szinten csinálják a youtube/twitch videókat kaptak mert van egy hatalmas követőtáboruk így masszív reklámot tudnak csinálni. Az hogy most te vagy én kapunk egy kulcsot annyit jelent h +1 ember a szerveren. Ha úgy adódik bejelentesz xy problémát amivel lehet foglalkoznak lehet nem. Gondolom tudják az alap sokszor előkerülő problémákat mert van pár kiválasztott ember (vagy munkatárs/tesztelő) akik játszanak és az előkerülő problémákat továbbítják de ők nem mezei játékosok mint mi. Szerintem nincs ezzel baj. Érthető h valaki kap valaki nem. Ezért zárt alpha. Majd jön a nyílt Béta amivel mindenki játszhat kivéve én mert nem fog elfutni a gépemen.
-
gergo0328
senior tag
léghajóból ki lehet/mennyire nehéz kilőni a gépágyúst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest