- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
Warbonds-ot csak szintlépéskor kapok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit erdekel:
Megy a bf1stats.com.
Live-Die-Respawn
-
ForRedGlory
félisten
GMG-n mikor jelenik meg a kód, ha meg lett véve a B1?
-
keIdor
titán
Nem az adatlapomon lévő géppel, egy másikkal szinte mindig 10-20 perc játék után jön a BF1 működése leállt hiba.
Van erre már megoldás? DX11, DX12, nem számít. CPU tuning stabil, VGA alapon, más játék nem csinálja.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Azt sem értem, hogy mi alapján adja a végén a pontot... 12 ezer körül első voltam a csapatomban, igaz veszítettünk,de a végén visszacsúsztam középre, mert egy csomó embernek 20k feletti pontja volt...
Az ellenfélét oké, hogy szorozza a végén, mert győztes, de ezt... Nem értem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
redingitell
senior tag
Csak nem bírtam ki. Acces, és töltöm. Hány százaléknál engedi a single-t játszani?
-
Soos95
tag
válasz redingitell #8810 üzenetére
33%
-
Laraxior
titán
A kör végén:
Ez meg amikor osztja a battlepackot is:
Jelöltem meg párat, akiknek nem duplázta, de van, hogy nem is egyezik a kettő, pedig már vége volt a körnek. Na ez micsoda?
Biztosan van rá valami magyarázat.
Mellesleg még mindig nem kaptam egy pakkot sem. Assaultal kettes szinten vagyok, lassan letelik a 10 óra és semmi[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
Ez valami anomália lehet vagy tényleg van másik verziója is a BF1nek? Trial vagy Testversion ?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
törölt tag
-
lofagi
addikt
válasz SkyS1gn #8822 üzenetére
Ezt szerintem ő is érti csak hogy ott azt írja,hogy 7 - 2 azaz, sehogy se jön ki a 10 :] Amúgy nálam is volt, hogy nem egyezett a kettő. De bezártam a fület és megnyitottam újra és akkor már jó volt.
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy lassabb lett a fejlődés/szint lépés?
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
prokxy
veterán
Majd holnap fogom lenyomni azt a 2(3) órát, aztán várjuk a megjelenést!
Nemtom, nekem elég gyorsan jött a szint, most vagyok 14-es, majdnem 15-ös, de elég sokat eltököltem az elején a setuppal, meg a mapok nézelődésével, SP-vel.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Főleg így hogy hol szorozza a score-t, hol nem
Medicnél találtam egy fasza fegyvert..sajnos más kasztnál nem használható
Sajnos assaultnak nem igazán nyerők a kézifegyverei... a gránát is kevés egy tankot megállítani, de a shotgun az elég jó. Mivel leginkább Amiens mapon tolom, oda pont jó[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
whitezo88
nagyúr
Ha már fegyver, látom sajnos nem került be OMM oldalra a Mannlicher M95, amit még a VH után is használtak és évtizedekig meghatározó ismétlőpuska volt. Kár. [link]
Az 500.000-ik darab Ferenc József nevére készült, ki van állítva a Hadtörténeti Múzeumban is.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
2-3 év múlva meg ingyen lesz Az éri meg a legjobban.
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre kipróbáltam a trialt Én is, azonban itt is jelentkezett mint béta alatt, hogy a játék beakad 5-10mp-re, amitől a játék sajnos elveszti élvezetét. Mi okozhatja ezt a hibát? Konfigom az adatlapomon, legújabb NV driver, Win7.
[ Szerkesztve ]
-
-
lofagi
addikt
válasz whitezo88 #8834 üzenetére
Az első rész is csak addig volt jó, amíg meg nem jelent kb Mindenki érdekesnek találta az ugrándozást a tetőn, aztán amikor már játszott vele nagyon gyorsan unalmassá vált. Erre volt ítélve a második is szvsz.
-
Laraxior
titán
válasz whitezo88 #8834 üzenetére
En már letoltottem amikor elofizettem az accessre. 21-en.
Jo-jo...de unalmas"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
válasz Snooker #8837 üzenetére
De ez nem kard általi halál. Hanem átugrottam felette és kb lerúgta a ló!
(#8838) voodoo98: Hogy mi? Az idő?
Az én elméletem szerint:
8 óra 10 percet játszik valaki akkor 8 órát játszott és kevesebb, mint 2 óra van neki hátra. 8 óra 59 percnél is ugyanezt írja ki és 8 óra 1 percnél is.
[ Szerkesztve ]
-
Beckett
tag
válasz moddingR #8832 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ugyanez van mint neked, akárhogy csökkentem a graf beállításokat, megy a game rendesen de időnként beakad pár másodpercre ami elég szar. Nekem is win7 van, a gépem i5 4570; 8gb ram; Amd r9 270x OC 2Gb.
Bár már gondolkodom a fejlesztésen vidkari+ram témába, de bíztam benne, hogy azért médiumon fog menni gond nélkül . Bár lenne vmi egyéb megoldás... -
voodoo98
addikt
válasz Beckett #8841 üzenetére
Méréseket csinálsz? Nem limitál valami? CPU usage, GPU usage mennyi? Memória nem telik be?
(#8839) lofagi
Kiléptél beléptél és jó lett, ezt nem olvastam. Tehát bug.
Viszont én meg rosszul számoltam, mert az egészosztásos történet miatt, 1 órával többnek kéne lenni...mindegy...bug volt...[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
SkyS1gn
félisten
Pedig úgylátszik nem érti... de mit nem értetek ezen? Azt irja játszottál 7 órát, tehát 7-nek meg kell lennie, ergo több mint 7. Ha több mint 7 akkor 10-7,x óra az 2.x óra, azaz 2.x óra < 3óra. ?!Most nézem én "kevesebb mint 3"-at olvastam.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Mister_X
nagyúr
Hogyan vonjuk ki a forgalomból az ellenséges bombázókat BF1 móda #1
Már csak 4 órám maradt az Accessből, már megjelenhetne
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
STC Speed
őstag
Na maradt 5 órám holnapra.
Amúgy eddig nagyon tetszik, nekem a bf3 volt ennyire jó -
Soos95
tag
válasz Beckett #8841 üzenetére
Válts vissza directx 11-re. Nekem i5 4590, 8GB ram és R9 270 van és azóta High-on megy tökéletesen.
Szerk.: jah bocsi csak most vette észre hogy csak Win 7-ed van, akkor gondolom nem is tudtál volna directx 12-vel játszani, nekem Win 10 van és azzal remekül megy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest