-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin0297
tag
válasz Gery9112 #31050 üzenetére
Elsősorban tényleg ezt a szoftveres problémát kéne megtalálnom, de fogalmam sincs mi lehet az.
Egyedül csak ez a game booster üt ki valami olyat a rampucoláskor, ami játék közben hozzájárul a cpu limithez..Ha én veszem a fáradtságot, hogy válaszoljak a privátodra, akkor tisztelj meg te is ennyivel.
-
SipiBcs
őstag
válasz martin0297 #31048 üzenetére
3770k@4.0GHz + msi 1060 alapon, win10 64bit és semmi gondom. A legutóbbi lagfesztnél volt egyedül problémám.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
edari
őstag
Igen elég egy sima i7 is a 4. genből.
-
duronx
senior tag
Hali!
Én nemrég váltottam i5 4590-ről => i7 4770-re és sokkal jobban megy a BF1 nálam. Ja és 1060-al használom. Én az i7 4770 vagy 4790-et tudnám ajánlani aprón van belelő pár.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
nagyúr
válasz martin0297 #31039 üzenetére
Az NV-nél kell ezzel kopogtatni, mert ők kezelik túl agresszívan a procit.
Szvsz már korábban is írtam, hogy valami proci trükközés van/lehet a driverben, és ez a gpu driver és a játék versenyét okozza számos esetben a CPU szabad erőforrásaiért.
Nekem ez a tippem arra miért dadog le néha a rendszer még a legerősebb procik mellett is.
Elvileg a GPU limitálása segítene ezen, de akkor meg szerintem néha szinkronizációs hibák miatt van akadásnak tűnő glitch.
Valamiért ez Pascalnál hatványozottabban jelentkezik, mert 900as kártyákkal pl nem nagyon látok ilyen panaszokat, nálam sincs.AMD meg azért nincs, mert ők nem szipkázzák el a CPU erőforrásait mindenféle trükközésekhez, tud amit tud a vas alapból a szabvány kóddal, oszt kész. Cserébe picit lassabb meg kevésbé hatékony.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
Originen le akciós a Battlefield™ 1 Revolution kiadás, 39.99€
Amcsiknál a pletykák szerint -50%, és 29.99$EA: It's in the crate!
-
Csaber
senior tag
-
prokxy
veterán
Most jöhet vmi pozitív is a játékról, csak hogy a fing sunyi rendben legyen
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
-
martin0297
tag
válasz FollowTheORI #31056 üzenetére
Valóban ezért vettem NV-t,mert hatékonyabbnak tűnik az 1060 mint maga a 480/580.. nem szerettem volna nagyobb tápot venni, ez a 600as gold táp szuper ennek a konfignak bőven, OC-t is bírja. Másik ok az, hogy irreálisan drága mind használtan/mind újan az amd a bányászőrület miatt.
Ezt a G1 Gaming 6gb-s szépséget pedig kerek 75 ezerért vettem, 2 hónapos kártyaként, bitang üzlet.[ Szerkesztve ]
Ha én veszem a fáradtságot, hogy válaszoljak a privátodra, akkor tisztelj meg te is ennyivel.
-
Aventador91
őstag
válasz prokxy #31061 üzenetére
beépített slow motion effect, a patch előtt a régi időket idéző kb. 5fps játékmód (lag, rángatás).
át tudsz állni abba a csapatba ahol így is 10-el többen vannak, így biztos nyersz. hardcore szerver effekt sima publikon, messziről nem látod hogy veled vagy ellened van. stb stb. kell ennél több? -
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #31065 üzenetére
ORI nyert P
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sixpak
nagyúr
válasz Csaber #31062 üzenetére
Nekem azért ment, igaz csak egyet játszottam, elég volt ennyi...
Ja, most nem slow motion volt, csak sima, mondhatnám a megszokott lag.
Valóban messze ez a legjobb multis shooter, még így is, hogy egyre fosabb lesz, ahogy múlik az idő.
Ha épp minden rendben van és kevés a balfasz (értsd: mindenki tudja a dolgát), akkor olyan csaták alakulnak ki, hogy még így, egy év után is leesik az állam.
Csak ne piszkálnák állandóan ezek a töketlenek, az elején milyen frankón ment minden.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nagyúr
válasz martin0297 #31064 üzenetére
Még amit megnézhetsz, ha friss telepítésekkel is tényleg gáz, hogy nem e valami be van kapcsolva windowsban, pl dvr fögzítés, vagy GFE-ben valami streaming.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
The new gun assignments (album)
Megint elgurult a gyógyszer pár feladatnál.
EA: It's in the crate!
-
őstag
Fölraktam egy teljesen új Windows 10 Fall Creators Update telepítést, a legújabb Nvidia drivereket és az összes akadás megszűnt, amit a tavaszi frissítés hozott be. Teljesen sima Amiens azokon a helyeken, ahol eddig akadt. El se hiszem, olyan jól megy!
-
zzola
titán
válasz Németh Péter #31072 üzenetére
Csak várd meg a következő frissítést....
-
nagyúr
Énis mindjárt kipróbálom hogy szuperál a game, eddig az update nagyon jónak tűnik... mondjuk nekem nem sok gondom volt a BF1-el eddig sem.
-
Madn!ght
addikt
Pont a VGA-m topikjában írtam róla, hogy az utóbbi időben lettem arra figyelmes, hogy a leszabályzott fordulatú kártyám felbőg, mellette a hőfok 90 fok körülire kúszik. (pedig a nyári 30+ fokban sem ment ~80 fok fölé). Kilépés, újraindítás, stb. után órákon keresztül megint elfogadható hőfokok vannak.
Van egy sejtés, hogy az NV driverrel nem igazán klappol minden. Most leszedtem a legújabbat, kíváncsi leszek, hogy lesz-e hasonló gond.Jah, és a te problémáddal is találkoztam, pedig sose volt korábban crash-em. A napokban volt pár "Battlefield 1 működése leállt", meg NV driverrel kapcsolatos hibaüzenetem is, (valami directx-es szöveggel).
Újratelepítettem a directx-et is, most megint jól működik (egy darabig...).
-
Aventador91
őstag
újrarakom a windowst hétvégén, kivancsi leszek lesz-e fps növekedés
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31075 üzenetére
Volt este vmi közös móka? Ma lesz?
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #31080 üzenetére
A dupla csövű sörétesre gyúrtam...
-
voodoo98
addikt
Volt vki CTE-n tegnap? Én mentem 2 kört! Nem lesz rossz új DLC sem. Mapok és fegyók is elég jók. Persze még alakitanak rajta és textura sem ártana...
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
G33Z@
tag
Nem tudom mi történt a játékkal, de tegnap estére bármelyik szerverre megyek nincs 60fps-em. Most próbáltam ugyanaz. A konfigom az adatlapon, simán közepes beállításokkal. Amikor megvettem tökéletesen ment high beállításokon. Prémiumot is vettem. Most itt tartok. Köszönöm szépen ebből elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
De igen. AMD kártyám van olvasom, hogy van probléma az NV driverrel, de úgy gondoltam ez rám nem vonatkozik. Esetleg próbáljam meg egy régivel...? Mindjárt tesztelem. Köszi, triviálisnak tűnik, de most pont nem jutott eszembe a driver, mindjárt meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz prokxy #31079 üzenetére
Nem tudok róla, nem úgy láttam hogy tömeges lett volna.
Ma este mozi, és utána részemről picit biztos lesz, de az valszeg csak ilyen 23 körül és után lesz... max egyedül tolom, előbb nem hiszem hazaérünk.Amúgy éjjel kipróbáltam és egy hajszállal mintha tényleg faszább lenne a windows update óta a game is.
Bár ahogy írtam, nekem általánosan is update után valahogy gyorsabbnak tűnik az új windows érzésre is.
Tuti valamit mókoltak a grafikus driver kerül, minden smooth meg snappy a windowsban.(#31086) zzola
No én ezért nem frissítgetem már a drivert jóideje, csak ha muszáj... 385.69 bevált, azt hiszem előtte volt hogy a BF1 nyavajgott hogy nem indul ha nem frissítem.
Esetleg rakd vissza te is az előzőt.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #31087 üzenetére
Én leszek, találtam egy 2000 tickettes szervert, DLC-s fegyverekre gyúrok!
Joker tegnap szépen lelépett vauxról, prokxy feeling...
Lehet inkább újra húzom az egész gépet...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31087 üzenetére
Ma kipróbálom én is, 2 napja nem BF-eztem, jól fog esni este egy kis öldöklés.
#31088) zzola: ezt már nem mosom le magamról!
[ Szerkesztve ]
-
G33Z@
tag
Visszaálltam a megelőzőre, ami hellyel-közzel jól működött. DDU törlés volt, sőt töröltem a játék settings mappát-t és újra beállítottam, volt, hogy ez segített. Most nem. Darabos 40-50 fps...
Nekem ehhez nincs türelmem tovább.
Proci 100%-on VGA 80% kihasználtság. Eddig pont fordítva volt. Miajóistenvanmár.[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Nálatok vannak szerverek? Nálam összesen 4-5-öt dob be úgy, hogy minden map és játékmód is engedélyezve van.
Csak az európai szervert állítottam be limitnek.A "Francia medált" akartam megcsinálni, de semmi szerver.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
adly77
tag
Kicsit nem voltam...van valami lényeges? Nem tudok ennyit visszaolvasni🙂
Azon túl,hogy “fos game stb van valami?
Este game pl?😉 -
adly77
tag
válasz Aventador91 #31096 üzenetére
Muhaha😄
Király! Akkor este fosgamelés😎 -
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #31096 üzenetére
Jajmán, miért fos?
adly77: Neked mi a nicked?
-
nagyúr
Kéne valami új jobb logo Prokxy, ez a ROG már uncsi és mások is rohangálnak vele...
(Meg ne legyünk ASUS k*rvák... )Nincs valaki grafikus itt?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31099 üzenetére
Te is admin vagy a platoon-ban, Tiéd a pálya.
Lehet vmi más tőle, de vmi ízlésés, ne vmi nagy szőrös muff és társai.
A muhahahaha dolog nekem tetszik, csak kérdés, h meg tudjuk-e csinálni vhogy.Van pár itt, meg nekem pl. a Fagié tetszik, nem tudom, h mit szólna, ha lenyúlnánk tőle!
Nekem még ezek tetszenek:
respawn[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest