- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeRoy18
aktív tag
szomorú vasárnap, csicsikazene? magyar öngyilkos zene
mindig ezzel szivatom az ellent,amikor veszesre állok a végén, szombat este, haha .Ö
vagy mégse[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Proxynak (kontrollerrel)....
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #24377 üzenetére
Én már késő éjszaka olyan hajnak 1-2 fele már észrevettem, alig találok olyan 64-es szervert ami tele van (értelmes pingel 50 alatt)
Ha találok is a következő körre sok játékos kilép, és nem jönnek helyettük( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
válasz l.skywalker #24384 üzenetére
Kijavították a class rankot is. Most már a tanker is 50-es, a lovas meg 23 lett. Körök végén látható a Personal-ban.
Viszont a menüben még mindig a régi van.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
spanglee001
addikt
valaki tolja itt G752VY-n? kondolkodom az asztalit lecserélni egy ilyen masinára
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ForRedGlory
félisten
Pf... mostanában miért van olyan rohadt sok együttes halál? Ketten lőjük egymást, mindketten meghalunk. Ma legalább 4-5 alkalommal volt ilyen.
-
Gery9112
őstag
válasz ForRedGlory #24410 üzenetére
Úgy tudom, hogy a legutóbbi patch-el jött be az, hogy ha lőttél mielőtt kaptad volna a halálos találatot akkor az a lövedék nem tűnik el, hanem eltalálja azt, akit lőttél.
Itt is van a Spring Update Netcode résznél:
Allow bullet damage from killed players if the victim got his shot off while he was still alive. This will allow killtrades, but in a fair manner.[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
bul07
nagyúr
válasz Gery9112 #24411 üzenetére
Igen csak néha marha nagy késéssel csinálja
Lelövöm és és fél másodperccel később meghalok, vagy jön felém egy gránát tőle vagy esik le ahol meghalt csak ugye én ekkor már mozgásba vagyok és hiába az irány váltás legtöbbször végez velem a gránát( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
guftabi96
addikt
Engem ez a videó inkább elszomorított...
Hogy tudott odáig süllyedni ez a széria, hogy egy I. Világháborús korszakban amolyan felvehető powerupként kapsz egy csávót, aki egy buzogánnyal csápol össze vissza, mindamellett annyi hp-ja van, hogy esélyed nincs ellene 1v1. Itt is látszik nem egyszer, hogy időben reagál rá az ellen, beleeresztenek egy tárat, ez meg simán lecsapja őket és megy tovább
Egyszerűen nevetséges.
De az ilyen faszságokkal legalább mindig meggyőznek l, hogy nem kell nekem az a premium. Pedig párszor már majdnem elcsábultam.#KeepFightingMichael
-
zzola
titán
válasz guftabi96 #24413 üzenetére
Hát a buzogányos cucc bizony elég OP-sajnos. Aknával meg C4-gyel azért ki lehet szedni...nagy nehezen!
Tegnap éjjel 10 embert lecsapott a Vouxon egy ilyen karakter, mire szét tudtuk szedni! Engem annyira nem zavar, a prémiumot én megvettem. Azt a kis időmet-amit játékkal tudok tölteni-úgy is ebbe ölöm bele... -
nagyúr
Le kell szuronyozni vagy hátulról/oldalrók késelni... engem mindig úgy szedtek ki elite katonaként... minden más OP, ha csak nincsennek vagy 4-5en ellened.
Mindig szidom is őket ekkor, mert nekem persze sosem sikerül ilyeneket lekéselni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Źşë'
addikt
nekem még olyan szokott lenni, mielőtt meghalok dobom a gránátot, látom is hogy felrobban az ellenfélnél, de nem hal bele mintha ott sem lenne... nagy fos lett ez az update
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
whitezo88
nagyúr
megcsináltam az assignmentet az mle tanker fegyóhoz, beléptem egy üres szerverre beállítani erre 0%ot ír, ráadásul a tanker lvl is 0,6 kb, mikor legalább 5ös már... és más szerveren is ugyanez. Biztos nem bétában van a játék? ráadásul packageből is 2 van tankból nem 3, és skint se tudok állítani. Sőt, a francia tanknál csak egy db kiosztás van. Ja és nincs a carbine fegyver, csak a p08 artillerie. Ja és nincs secondary sem. Csodás
ezt látom [link]
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz guftabi96 #24413 üzenetére
Én egyszer voltam ezzel a buzogányos makival. Láttam előtte sok videót, hogy milyen nehéz leszedni. Na mondom, itt az én időm. Elkezdek menni egy csapat ellen felé. Az egyik kilép felém, hanyagul leszúr a g*cibe és továbbmegy. Ennyi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
LeRoy18
aktív tag
felőlem mindenki arról posztol, amiről akar, bf1 és ww1 témában, szive joga, libsi vagyok
komolyan, lassan kedvet kaptam, azt fontolgatom, hogy újra asztali toronyházra költsek, tiz év kihagyás után, legalább, nagyobb egyenlő 7 or 8 laptop, netbook után
kizárolag ezért az egy játék kedvéért[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
bul07
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #24427 üzenetére
Más a játékkal kapcsolatos észrevétel
(Most komolyan más nincs [link]
Naponta több tíz videót lehetne így bedobálni
Random Moments
Random Moments
Random Moments
Random Moments
Folytassam vagy tegyem külön hozzászólásba mindet hagy gyűljön
Sőt megyek az összes játék fórumába és dobálom be a videókat hagy gyűljön[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
voodoo98
addikt
Sajnos semmi! Fejben kell számolni, hogy hány kill-nél jársz. Érdemes ilyenkor 5-10%-ot ráhagyni, ha esetleg az ember fejben elszámolná, mert amikor action van, akkor valszeg nem tudsz olyan pontosan számolni (multikill-ek stb).
Egyébként május 16-ig tart és utána osztják ki valamikor, de a húsvéti egyik dogtaget kb. 2 héttel később kaptam meg.Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #24407 üzenetére
Viszont az van, hogy a menüben sem jó még mindig a class rank és a dogtageket sem adta oda (legalább 4 dogtag)! Én már annak is örülök, hogy a Personal képernyőn helyesen vannak a rangok.
Nyilván tudok aludni!
Sorry for dupe!Megj.: tényleg fura, hogy összeraktak ennyire összetett játékot és ilyen piszlicsáré bugok vannak benne.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
l.skywalker
félisten
válasz voodoo98 #24430 üzenetére
Én amiatt vagyok picit bosszús, hogy beállítom mind a 4 classnál, hogy a 3-3 slotba milyen kiosztásban legyenek a fegyverek. Majd belépek a mobilos companion app-ba vagy a webesbe és bakker semmi sincs ott meg belőle, csak a játékban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
whitezo88
nagyúr
elég szomorú hogy nem lehet lassan csak este játszani. 9k online PCn, ami eleve kevés, de azért kéne találnia mást is mint conq. Domination nincs, Operation nincs.
-
-
prokxy
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #24433 üzenetére
Én támogatom, h ezeket a vidiket ide berakd, ez a topic alapból kb haldoklik, ezek legalább feldobják egy kicsit!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dergander
addikt
-
nagyúr
válasz whitezo88 #24436 üzenetére
Majd az új pályákkal megint kicsit felpezsdül... bár nekem most alig van időm rá sajnos... max a BF4 kupa fér bele most.
De ha lesz időm akkor jövök majd... van már egy csomó boost, remélem jön valami dupla XP hogy ellőhessem.
(#24437) dergander
Sebaj, 2018 ősszel jön az új BF, majd az visszacsalja őket.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz whitezo88 #24436 üzenetére
Hehe, tény, én is kevesebbet játszom vele, még unlockolgatom a 300 killes fegyókat, közben felhúzom magam, mert akkora szarok és amiatt halok így kb ennyi elég is a játékból pár karika után.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Még a medic és a recon kaszt van hátra, medicnél kihullik a hajam kb, ez az 5 töltényes szar, néha olyanokat bead, h lesek, máskor meg...vmelyik este 0-7-nél már kiléptem, nem volt türelmem hozzá, egy normálisabb fegyverek sweeper vagy autoloading ext-del lazán 7-0, nemhogy 0-7, ááá, mondtam is Jokernek, h ennyi aznapra, mert csak felbasz. Ma talán leszek, kivéve, ha filmezünk...ja PC, bocsi!
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #24442 üzenetére
Én is gondolkodtam azon, hogy feldobom itt a kérdést, hogy szerintetek melyik a legszarabb (legkevésbé hátékony) fegyver? Szerintem is a Selbstlader 1906 az!
Egy idő után meg lehet szokni, de nem érdemes vele játszani.
Ott van az RSC 1917 medic fegyver, ami a TSNP DLC-vel jött. Az is szar, de legalább 50-et sebez egy lövésre és általában két lövés elég egy emberbe, de itt 3 kell és 5-ös a tár![ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
HoyHoy2
tag
válasz whitezo88 #24445 üzenetére
Amíg nem nerfelték szerintem az autoloading extended OP volt, olyan firerate-el és sebzéssel sokszor squadokat, vagy még több embert meg lehetett ölni. Most már én se használom, maradt a RSC, a 1906 szerintem értelmetlen, sokszor 3hit kell, e mellett 5-ös tár pf..
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
G33Z@
tag
Valami nem stimmel nálam. Pár napja olyan anomáliák vannak, hogy váratlanul helyben fut mindenki, öt tíz méterrel hátrébb dobál a játék, teljes tárat küldök valakire, nulla sebzéssel. 5 másodpercre is képes beakadni a játék, tökmindegy melyik szerveren vagyok.
Mintha a netemmel lenne baj, pedig tudom, hogy nincsen.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest