- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Hompi01 #24699 üzenetére
server disconnected nálam is van Telekom mellet, bár nem olyan sűrűn olyan 3-4óra játékidőnként, tegnap is volt 2óra játék után
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz Hompi01 #24700 üzenetére
Így van, valamiért a UPC hálózatát különösen nem szereti a játék és az a datacenter, ahol szerverek vannak... így saccra a topikból, 10-ből 8-an a UPC-nél vannak akik ezzel szenvednek, szóval nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fuvi
senior tag
válasz FollowTheORI #24704 üzenetére
esetleg nem akarjátok kipróbálni átállítani a DNSt a google DNS-ére (8.8.8.8, 8.8.4.4)?
vmikor jópáréve elszállt a UPC-é, azóta routerben át van nekem állítva, sose volt netparám egyik játékban sem (17 éve használok UPCt, igazából sose volt gondom)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
nagyúr
Dave-el elég sokmindent kipróbáltunk már anno, ha jól emlékszem ezt is... semmi sem vezetett egyértelmű javulásra.
Ráadásul, ha csak connect boxot használsz, ott ez azt hiszem nem is állítható.Azt hiszem a téli patch után tudott játszani 1-2 hónapot, aztán a tavaszi megint elrontotta nála. Például.
(Ebben jött ügye a szűkebb ping limit pl, és számos netcode tweak, ami a hitreget, stb hivatott javítani, balancolni, optimalizálni.)Szóval biztos, hogy a játékkal is gond van, sőt tudjuk ugye hogy a hitreg is néha mintha szarabb lenne, pl énis érzékeltem ahogy írtam is pl a MH feloldása alatt.
De tuti van valami az UPC-nél is, mert máshol nincs vagy töredéke csak a probléma ezzel.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fuvi
senior tag
válasz FollowTheORI #24707 üzenetére
a UPC-s modemet (nagy fehér baszás) egyből átraktam bridge módba (nem használja a beépített routert, se wifit, csak modemként funkcionál), utána jön egy ASUS N56 (vagy 65, tököm emlékszik) router
-
l.skywalker
félisten
Ingyenes a Rising Storm GOTY Edition [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
N@idia
őstag
Lenne egy kérdésem az AMD felhasználókhoz. A freesync HDMi-vel miért nem működik ? Csak displayporton lehet használni ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
törölt tag
Sziasztok! PS4-en keresek Squadot, 30 vagyok, szóval nem 12 évesekkel szeretnék játszani, prémium pass, mikrofon van. Főleg Assault-tal és Medic-kel nyomulok. Ahogy munka engedi minden nap játszok. Psn Id-m az adatlapomon, vagy írj rám. Jelige: PTFO!
[ Szerkesztve ]
-
-
N@idia
őstag
-
törölt tag
bandi0000, l.skywalker elhiszem, hogy jó fejek csak éppen a ragelésükhöz és a mikrofonba sikításhoz nincs hangulatom ha leülök egy fárasztó nap után játszani. N@idia ment a friend request
-
l.skywalker
félisten
Xboxért engem zaklassatok, de kib&#>tt béna vagyok.
Itt az első bizonyítékom rá: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
N@idia
őstag
válasz l.skywalker #24723 üzenetére
Nyugi én se vagyok egy pro játékos ps4-en [bizonyitek erre ] 😂😂
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz N@idia #24724 üzenetére
Azért te láthatóan egy fokkal jobban mozogsz. Én utólag megnézve elég amatőr vagyok. Célkereszt a földön, nincsenek fejlövéseim, egy helyben álldogálok fedezék nélkül és nézelődök mint a vidámparkban, az eldobott gránátjaim fele körülbelül sem oda megy, ahova én szánom, sőt ahova hiszem, hogy dobom
-
bandi0000
nagyúr
válasz l.skywalker #24725 üzenetére
bele lehet jönni én masszív BF1 után megnéztem a TF2 öt, ugri bugri repülnek falon másznak azt szarrá lőttek, annyira felbasztam magam h le is töröltem mondjuk most 3 napja az pörög
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz l.skywalker #24727 üzenetére
2 az nagyon casual, nem annyira mint a battlefront, de egy bf1 azért nehezebb, mármint az ölés, fegyverek terén
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
félisten
válasz bandi0000 #24728 üzenetére
Élő stream: May Update Sneak Peek
35 perce megy
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
Istenem, 2 hónap után mondom megnézem milyen újdonságok jöttek, de 10 percet nem tudok végigjátszani úgy hogy ne dobna le a játék...
https://www.twitch.tv/csehla
-
nagyúr
válasz Aventador91 #24721 üzenetére
TS-en még sose láttalak mostanában...
Pedig én minden este szinte ott dekkoltam most.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #24731 üzenetére
Mi meg inkább filmeztünk, majd ma leszek!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
Első VH FB portal: link
Itt van egy bejegyzes:
Leírás:
Szerecsen honvéd a körúton. Egy Budapesten élő török állampolgár rabszolgája volt, aki ura halála után a fővárosban maradt, majd a háború kitörése után besorozták.Tehát voltak feketék a németeknél és az Osztrák-Magyar Monarchiában is, de szerintem nagyon-nagyon kevés.
Játékban meg elég sok!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
SkyS1gn
félisten
Hónapok óta nem toltam baszki, mi a helyzet? Lassan a köv DLC jön de a franciával se sokat játszottam
És most sem lesz több időm valószínűlegTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
N@idia
őstag
Ez most valami szivatás az AMD részéről hogy Windows 8.1-re nem tehető fel a 17.5.2 driver ? Kizárólag Windows 10 és 7-re van driver 8.1-re nincs ez valami nevetséges sejtettem, hogy szarakodni kell majd a driver , de hogy nem támogatja a 8.1-et az már röhej
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz l.skywalker #24729 üzenetére
Az Operation-ös változtatás tetszik, végre kör után nem lesz vége az egésznek, hanem fordított felállással újra indul, vagy megy a következő térképre. Ezt amúgy nem is értem eleve miért nem ilyenre csinálták.
Üdvözítő az AA javíthatósága is...
Az új bayonet charge-ra kíváncsi leszek, én néha már azt hittem most is változtatták, mert sokkal hamarabb kilőnek charge közben. De változik picit az animáció, az időzítések is, stb. Engem elég ritkán idegesített, de remélhetőleg ez is pozitív változás lesz. A sarkon befordulós állítólag már nem lesz, vagy sokkal nehezebb lesz megcsinálni.
Érdekes lesz ez a szerver oldali hitreg is (a pinglimit alatti játékosoknál, felette marad a kliens oldali, ha jól értem), remélem tényleg jobb lesz és nem csak szétcseszi azt ami eddig volt... no meg ezek szerint méginkább szerverfüggő lehet minden.
Elvileg júniusban jönnek az éjszakai térképek is, ha jól értettem... várjuk azokat is. Jó kis éjjeli trancsír.
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz FollowTheORI #24736 üzenetére
Már mindent próbáltam találtam is egy külföldi fórumot ahol rengetegen írtak h tényleg nem támogatja,de ez nevetséges, mert a win7 régebbi mint a 8.1 én meg win10-et nem rakok fel akkor marad a win7. Lassan kezdem bánni, hogy nem maradtam a zöldeknel na de elég az off részből
-
l.skywalker
félisten
Tegnap toltam 3 kört a #FridayNight-ban. Nem is tudtam, hogy ez 2000 jegyig megy
Jó buli volt. 2x a Vauxban, igazi húsdaráló.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
Tud vki megoldást arra, hogy a GF Experience-ben a felvétel nem 720p-ben rögzüljön, hanem FHD-ban?
Játékban fhd, Expreinece-ben "in-game", de 1080p-nél is az első felvétel 720p, a másodiktól már ok elvileg...Szerk: toltam egy kis dominationt, tesztelve a tuningot, ha vkit érdekel, nem nagy szám, próbáltam életben maradni! 720p csak, emiatt kérdeztem az előzőt!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ForRedGlory
félisten
válasz prokxy #24740 üzenetére
"Tud vki megoldást arra, hogy a GF Experience-ben a felvétel nem 720p-ben rögzüljön, hanem FHD-ban?"
Igen, ahhoz már 1080 TI kell, dobd ki azt a szart.
Ma olyan válogatott birkákkal voltam egy csapatban, hogy jól ki is ALT+F4-eztem magam. Össze-vissza rohangálnak, mint a mérgezett egér. Senkit nem zavar, hogy az "Aó" pontot lazán foglalja az ellen, mennek be a tank elé meghalni...
Mikor vannak fent általában "értelmes" emberek? Feltételezem hétvégén rászabadul boldog-boldogtalan.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #24741 üzenetére
Hát igen, csak ez a ratyi 1080 van, nem is tudom ki hajtotta szét...
Ismerős a szitu, du. is ez volt, sok a láma, főleg a hétvégén, de este leszünk innen páran, kb. 8-9 felé. TS címet majd adok, ha gondolod gyere!
-
Aventador91
őstag
viszlát drága kis egerem, jó volt veled, sok killt átéltünk, végül te is a killem lettél úgy odabasztam a falhoz darabokra szállt még jó hogy a monitornak nem lett baja mert ahogy visszapattant hátulról elkapta
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #24743 üzenetére
Pff, akkor ma nincs game?
#24744) l.skywalker: az komoly lesz, ahogy nézem.
-
bul07
nagyúr
válasz Aventador91 #24746 üzenetére
Az meg hogy
Ja nem követed a eBay-es kütyük kis pénzért fórumot mert akkor lenne a szekrényedbe min 4-5 egérAmúgy ha van ismerősöd Romániába akkor ezt ajánlom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LeRoy18
aktív tag
na srácok
végleg elköteleztem magam, bekötötték a fejem
ma, 18 óra akárhány perctól, premium user vok
első meglepetés belépés után, mennyi kibontatlan battlepack vár rám, gyereknap csak holnap jön
csupa meglepi az élet[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz voodoo98 #24733 üzenetére
én tegnap min akadtam ki? leszedhető nc..., tévében is nézhető
Amerika Nagy Háborúja 1917-1918amcsi háborus propagandafilm, Uncle Sam poster lehetne a boritókép hozzá
szinesbőrüektól legszivesbben megszabadultak volna az amcsik, gyarmati hadsereg szintre degradálták őket, rásózták őket a franciákra
egy anyaghábórúban, mit számított a bőrszin, a golyó nem vállogatós[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest