Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daveoff

    veterán

    válasz jokeman #19219 üzenetére

    Egyelőre semmi, már több órát beszéltem az ügyfélszolgálattal, kicseréltek mindent, szerelők többször átnézték a rendszert. Ahogy belépek, 2-5 percen belül ledob, bármilyen szerverre megyek fel.

    Battlefield fórumon pár embernek még van ugyanez a gond, ők is kiteszteltek már mindent, valószínűleg nem csak a szolgáltató ludas a dologban, hanem itt BF1-ben már máshogy reagálnak a szerverek egy pillanatnyi magas pingre, vagy csomagvesztésre. Kitesztelték, hogy pl BF4-ben(vagy akármelyik más dice játékban), egy ilyen hirtelen magas pingre nem szakad meg a kapcsolat a szerverrel, itt BF1-ben azonnal ledob. Biztos, hogy a kapcsolat sem az igazi, hogy engem ennyire ledobál, de valami a játékkal sem oké, az tuti.

    Most már kezdek letenni róla, hogy egyáltalán tudok még valaha ezzel itthon játszani. Néha rádugom a mobil netet, akkor lövök párat, vagy néha elviszem a gépemet melóhelyre, aztán ott tudok játszani.

    Nem is szeretek róla beszélni, mert egyből felmegy a pumpa, originen vettem a játékot+prémiumot, került vagy 35ezer forintomba, aztán baszhatom....

    Addig örüljetek, amíg néha-néha egyszer ledob.....

    [ Szerkesztve ]

    LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

Új hozzászólás Aktív témák