Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Nem kapunk korai hozzáférést a kampányhoz
gp Visszatérünk a régi dolgokhoz, ezúttal egyszerre kapjuk meg az egyjátékos és multiplayer tartalmakat.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM az M7 mellett bevezeti az M6-ot és az M6 SE-t.
Aktív témák
-
zoli62
addikt
Egy hete nyitottam náluk számlát, mert a befektetésemet külön akarom kezelni a fő bankomtól. Számlakezelési egy kicsit alacsonyabbak, mit a többi kereskedelmi bank, mert nem tartanak fent fiókhálózatot. Elég barátságos a telefonos csatornán az ügyfélkezelésük, a mobil applikációt érdemes párhuzamosan használni a netbankkal, mert elég sokat tud. Működik az ajánlás is, illetve most folyamatosan nyitási akciók vannak. Van videóbank, még szombaton is, illetrve szelfivel is lehet online számlát nyitni, ami elég rövid idő alatt aktív. Virtuális számlát és webkártyát még nem lehet náluk igényelni, illetve lakossági divizióban kimondottan prémium ügyfeleknek szóló számlacsomagjuk egyelőre még nincs, de folyamatosan újítanak. A mobilbank applikációt biztonsági okokból egyszerre csak egy készüléken lehet használni, ez szerintem egy hátrány. Mivel még nem találtam a Gránit Bankkal kapcsolatos témát, ezért nyitottam, mert lehet, hogy lesznek hasznos hozzászólások. Mindent megtalálsz a weboldalukon, vagy a hirdetményekben, ha nem, akkor telefonos ügyfélszolgálaton szívesen segítenek.
[link] -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hol tudom ellenőrizni, hogy sikeresen feliratkoztam a marketing célú hirdetésekre?
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
ClioRS
őstag
Én is csatlakozom az elégedettek táborához, úgyhogy hajrá mindenki aki nyitni akar. Körülöttem már jópár ember váltott más banktól és ők is elégedettek. Jók a betét lekötések, illetve a Kamat plusz számla is nyerő, sokkal többet kamatozik a pénz lekötés nélkül mint máshol. Erste nálam 30-40 forintot fizetett 3 havonta, itt meg havi szinten van 5-1000 Ft-om a nem lekötött pénzből.
Van ajánlás is (10.000 Ft-ot kap aki nyit és én is), úgyhogy ha valaki gondolkozik rajta akkor küldjön privátban üzenetet.
Egy valamit nem tudok, vajon megvan még az automatájuk a Lechner Ödönön lévő irodában? Csak mert az automaták idegen kártyával nem mindig engednek 100-200.000 forintnál többet felvenni. Eddig még szerencsére sose volt rá szükségem, de jó tudni ha mégis kéne.
#2 Angie™
Vagy hívd fel őket, vagy írj nekik a webes NetBank felületen Szabad formátumú levelet. Elég gyorsan szoktak válaszolni. -
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy ha ma nyitunk számlát szelfivel, de később teljesülnek a hozzá fűződő feltételek, akkor a kedvezményezett akkoris megkapja a 10.000 + 40.000 Ft-ot?Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! A mai nap megjelent egy 1560Ft-os SMS díjterhelés tétel a tranzakcióim között Kamat Plusz számlacsomagban vagyok náluk, ám semmilyen sms szolgáltatás nem vettem igénybe a banktól. Ilyenkor mi a teendő, valaki más is járt már így?
-
zoli62
addikt
Maximimum 60 napon belül kapod meg a számlanyitási hozzájárulást, attól függ, hogy milyen gyorsan teljesíted a feltételeket. Én június 21-én nyitottam számlát, és július első hetében már meg is kaptam a jóváírást. A tízezer forintot akkor kapod meg, ha az ajánlókódoddal sikeresen nyitottak számlát.
-
zoli62
addikt
válasz RangerFox #10 üzenetére
Én is jártam így, a havi kamatjóváírásokról iSMS helyett SMS-ben értesítettek. Megreklamáltam, és a jóváírták az SMS díját, és a válaszlevelükben írták, hogy jogos a reklamáció, és ha bármikor máskor ez előfordul, forduljak hozzájuk bizalommal. Tehát reklamáld meg te is, ha értesítési módként tényleg iSMS van beállítva, ha meg SMS, akkor ez a terhelés lehet jogos is.
-
addikt
válasz RangerFox #10 üzenetére
Nálam -3330Ft, hívtam őket de nem fgolalkoztak az üggyel, csak közölték, hogy technikai hiba. Még nem kaptam jóváírást, kicsit bosszant a dolog
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
ClioRS
őstag
Nekem is lett levonás, technikai hiba és majd jóvá lesz írva.
-
RangerFox
veterán
iSMS volt beállítva, egyelőre írtam emailt nekik az info-s címükre. Most viszont egy másik problémába is belefutottam, qr kódos csekkbefizetésnél most valamiért sms-ben küldött kódot kér biztonsági okokból (eddig sose csinált ilyet), viszont többszöri próbálkozás után sem kapok sms-t. Kíváncsiságból megnéztem, utaláskor is ilyen hatjegyű biztonsági kódot küldenek, azt viszont gond nélkül azonnal megkapom. Másnak működik ez a funkció?
-
addikt
válasz RangerFox #15 üzenetére
Most jött frissítés a mobilapplikációhoz, vmit nagyon elprogramoztak.. Ezt a funkciót én nem használom, viszont teljesen átalakították a betétlekötés menüpontot, még töprengek rajta, hogy rosszabb vagy jobb lett.
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
zoli62
addikt
válasz RangerFox #15 üzenetére
Én eddigi bankolásaimnál akármelyik banknál inkább a netbankot részesítettem előnybe, mert tapasztalataim szerint a mobilban applikációk erősen le vannak butítva. A Gránit Banknál viszont a funkciók 50-50 %-ban megoszlanak a netbank és a program között, így kénytelen vagyok azt is használni. Van amit kimondottan a netbankban, van, amit viszont csak az ebankban lehet elintézni, úgy látom, a kettő között kicsi az átjárás.
-
addikt
Ez az 50-50 % nem tudom mennyire helytálló, mert április óta vagyok ügyfelük és mindeddig kizárólag a mobilbankot használtam és ezidő alatt nem rémlik olyan funkció, ami arra késztetett volna, hogy próbáljak rá webes felületen.
Igaz átlagfelhasználó vagyok, mert csak ellenőrzöm a számlatörténetet, utalgatok (olykor sablonokat is elmentve ilyenkor), fizetési kérelmet indítok, limiteket állítgatok.
Jelenleg nem is tudom elképzelni, hogy miért is használnék webes felületet, de biztosan tudna akadna valami, amiért ránéznék.
-
őstag
Mekkora sorok vannak a 2db fiókban ? Gondolkodok hogy esetleg személyesen nyitok számlát, mert a szelfis nyitáson szeretnek ülni, tavaly már próbáltam, de az ígért időn belül nem nyitották meg(sokan jártak így, volt akinek 2hét volt mire megnyitották) így inkább lemondtam a nyitási kérelmet, mert berágtam. Néztem hogy a nyugati pályaudvarhoz nagyon közel van az egyik fiók(westend city center), de a lechner ödön fasori sincs vészesen messze a nyugatitól. Budapest GO-t néztem, autistaként odatalálnék mindkét fiókhoz, bevállalható távolságon belül vannak, azthiszem nem tévednék el. Melyik fiókban vannak általában kevesebben ? Gondolom nyitásra érdemes odaérni hogy az elsők között sorra kerüljek. Ha személyesen nyitok számlát akkor azonnal élni fog nyitás után ?
Most revolutot meg wise-t használok, de parázok hogy valamelyik beutalást megállíthatják, igazolást kérhetnek a jövedelem forrásáról(munkatársam számlájáról utalgatok a két fintechre), jobb lenne egy magyar számla ahol nem kötözködhetnek.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RX 6700 XT 12GB GDDR6 - 1TB-4TB NVMe SSD - 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!
- Pioneer PD-D6-J CD/SACD Player Gyönyörű Újszerű Állapotban!
- Kedvező ár! Acer Aspire ES1 laptop (Intel/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- X1 Extreme Gen5 27% 16" QHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 650 G1 laptop (15,6FHD/i5-G4/8GB/500GB/Magyar) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen