Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz specterlich #15566 üzenetére

    én kisebb tetelekkel jártam igy a mult év elejen 2db-ot rendeltem 1-et kuldtek.... tobbfélét rendeltem vmi kimaradt.... 3 helyett 2 vagy 4 helyett 3 érkezett meg csak.... volt olyan ami serulés es bontas mentes volt..... de volt olyan is ami nem.... vegul is osszertekben mar tobb mint a tied ami csak 1 darab :( ..... volt video volt biztositas volt fizetett TN etc etc... igergettek fut fát hogy kuldik.... azota mar az is elveszett a hosszu uton..... nem szeretnem mister "V" -t kiakasztani mit is csinalnak az ugyfel szajaba.... mostanaban a virus helyzet miatt meg veszelyes is lenne :DDD :DDD
    sajnos ezt bele kell kalkulálni.... azota egyenkent es keveset rendelek surun ingyenes postaval de biztivel.... megjott mind es 1-1db-on nincs mit elfelejteni belerakni vagy esetleg visszabontani azt a nagyon biztosnsagos nejlonzacsit kiemelni azt visszaragasztani :)
    tobbet rendelek Alirol de nagyobb értekek miatt a BG EU-priority-je meg nyero....

    sok jora ne szamits! persze probald valahogy kinyomni beloluk az igeretet hogy ujra kuldik! utanna PP-nel is mar jobb helyzetben lehetsz hisz volt igeret! azaz elismertek hogy hibaztak!

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák