Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz HUN_Sector #1777 üzenetére

    5 CD-s volt az első rész (esetleg ha volt olyan kiadás, amiben a TotSC is benne volt, akkor lehetett 6 CD).

    De megihlettél, így gyorsan előkerestem a dobozokat, és lőttem egy fotót! :)) (A ToB nem jött ki anno rendes dobozban, csak az akkorra divatossá váló DVD tokban.)
    És igen, igen: a Baldur's Gate II-ből gyűjtőim van. Amiben az a vicces, hogy a Media Marktban anno ez olcsóbb volt, mint a DVD tokos alapkiadás!!!


    Ez meg (alább) a szobám fala :K
    (A középső, kisebb méretű térkép a TotSC kieghez járt, és az egyik oldalán Baldur's Gate város térképe látható, a fotón is, míg a másikon - emlékeim szerint - az alapjáték térképe volt fent, megjelölve néhány helyet (mint Nashkel Mines, Cloackwood forest stb.)

    Bal oldalon egyébként a mai napig kedvenc játékomhoz, a Planescape Tormenthez (természetesen az is dobozos kiadásban van meg, és a megjelenésekor vettem meg, mint az összes többi Inifity Engine-es játékot) járó poszter van fent.

    Más játékokhoz, egyebekhez nincs ilyesmi a falamon, de ezek egyetemi éveim örök emlékei (soha nem volt annyi rengeteg időm játékra, mint egyetemistaként :D ), és így a negyvenes éveim derekán is ott díszelegnek még. Nem szégyellem őket!

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák