- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2011-es PC-m amiben annak idején vettem egy Geforce GTX560Ti Gigabyte videókártyát. Két ventilátoros. Sajnos az egyik ventilátor a pc bekapcsolásától számítva pár percen belül nagyon hangos lesz és lassabban is forog mint a másik ventilátor. Kitisztítottam az alatta lévő részt, elég dzsuvás volt, de a helyzet változatlan, szinte nyekereg, mintha a végét járná. Feltelepítettem az MSI afterburner progit hogy növeljem a fordulatszámot. Ha közvetlen bekapcsoláskor indítom el és 100%-ra állítom a ventilátorok sebességét nem nyekereg a hibás ventilátor csak hangosabb lesz a nagyobb fordulatszám miatt. De ha lecsökkentem vissza 40%-ra pár perc és elkezd szenvedni megint. Mi lehet a gond szerintetek? Van erre vmi gyógymód egyáltalán? Lehet csak az egyik ventilátort cserélni ennél a típusnál?
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
válasz Csupingo #75651 üzenetére
Csavaros volt az alja, de kár volt szétszedni mert nem néztem meg tüzetesen a ventilátor felépítését és alulról a matrica levételével csak az áramkörhöz lehet hozzáférni. A felső matrica levételével pedig egy vékony műanyag, átlátszó ablak fedi a mechanikus részt. Viszont szerencsére van egy kis hézag az áramköri rész és a mechanikus rész között ahová betoltam a wd 40 vékony fúvókáját és belespricceltem több oldalról is a tengelybe. Most megy negyed órája a gép és úgy néz ki bevált, csendes és nem kínlódik hangosan . Köszi a tanácsot!
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Intel integrált videókártya amely támogatja a 4k mellett a HDR-t is? Az Intel® UHD Graphics 630 4k-t tud de HDR-t nem támogat ha jól tudom. Más ötletek? Ha nem integrált akkor mit tudnátok ajánlani? Középkategóriás gépet raknék össze többek között 4k filmezéshez és a HDR fontos lenne, de játszani nem fogok, így nem kell izmos kártya csak a 4k HDR menjen zökkenőmentesen.
[ Szerkesztve ]
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan Intel integrált videókártya amely támogatja a 4k mellett a HDR-t is? Az Intel® UHD Graphics 630 4k-t tud de HDR-t nem támogat ha jól tudom. Más ötletek? Ha nem integráltat akkor mit tudnátok ajánlani? Középkategóriás gépet raknék össze többek között 4k filmezéshez és a HDR fontos lenne, de játszani nem fogok, így nem kell izmos kártya csak a 4k HDR menjen zökkenőmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER GDDR6 - ELADÓ! 35.000.-
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Gigabyte GTX 1050 2GB vga korrekt áron és állapotban eladó!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest