- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
...egyébként... ti mi alapján választjátok ki, hogy ha sok driver van egy laptop oldalán, akkor melyiket tegyétek fel?
találomra?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
legenda
válasz w.miki #14752 üzenetére
jobb esetben tudja service tag alapján, hogy milyen típusú hardverek vannak egy notiban - bár ez gyártó függvénye is -, ellenkező esetben tudni kell a wifi modul...stb pontos típusát, mert többfélével is szerelik egy szérián belül is a notikat, és intel alá hiába teszi fel valaki például a broadcom...stb illesztést, az nem lesz okés...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz w.miki #14756 üzenetére
azok eltérők, wifi illesztés, alkalmazás, lan illesztés, régebbi wifi illesztés...stb.
ezeken még el is lehet menni, de amikor egy üzleti szériás notihoz beömlesztenek egy rakat alkalmazást, korrekt leírást meg nem, és google...stb kell hozzájuk, a nevük alapján keresgélni, hogy mire jók, na az a szép munka...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Maarki
aktív tag
hellotok!
Most raktam fel egy win8.1et egy asus x552cre és van egy pci-eszköz amit nem hajlandó felismerni valaki találkozott már ilyennel ?
Válaszotok előre is köszönöm!
üdv: Maarki
-
félisten
-
Maarki
aktív tag
válasz szabonagyur #14765 üzenetére
igen azok meg vannak amit lehetett hozzá mind fel raktam [innen]
-
Maarki
aktív tag
Kösz a tippet meg is találtam a win 8 alatt meg találtam és a Card Reader Driver hiányzott még
jah még egy kérdés egy HP 2000-2d03SH gépel is szenvedek arra win7et kért a tulaj és nem találom a sm buszvezérlőt és a lan háló kártyát win7 driverben win8al működhet vagy ki fog röhögni hogy hülye vagy fiam ülj le 1es
[ Szerkesztve ]
-
hawrlantb
tag
Szerintetek mennyit ér?
Egy fejlesztő ismerősöm árulja 100.000 Ft-ért, és azon gondolkodom hogy vegyem e meg.
Mit tudtok erről elmondani?HP EliteBook 8560w
+AMD Fire Pro 5950M 1GB DDR3
+Ujjlenyomat olvasó
+HD Webkamera1,5 éves használt ketyere.
Azt mondta hogy a billentyűzet kopottas, de egyébként jó állapotban.Előre is köszi
-
félisten
-
Mantin
aktív tag
Ebben a GT840 csak elírás?? 150k ért..
[link]GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Van egy elromlott Packard Bell Easynote F6244-HC-450HG nálam.
A hiba:
Nem kapcsol be se akkuval se akku nélkül. Fel se szisszen. Ha be van rakva az akku és a töltőre is rá van kötve, akkor az akkut jelző led kéken világít. De ezen kívül más életjelet nem mutat a gép. A memóriát már megpróbáltam kicserélni és kipróbálni másik slotban. Én alaplapi gondra gyanakszom.
Szerintetek, hogy lehetne kiszűrni a problémát?Üdv,
adatfalo
www.adatfalodesign.hu
-
Karkarosz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ma egyszercsak gondolt egyet a laptopom és úgy döntött, hogy mostantól a SHIfT-et csak bizonyos gomboknál fogja használni... Mint látjátok pl f-ből nemtudok nagybetűt kihozni, de ilyen az "a", "b", "k" betű is például... Viszont ha benyomom a caps lock-ot, akkor méltóztatik beírni a nagybetűs karaktert, de attól még marha idegesítő. Újraindítást nyilván próbáltam. Ez egy asus K53B és Win7 van rajta...
Valakinek valami ötlet? -
Mantin
aktív tag
Igen, csak azt nem tudom - tesztek hiányában - hogy az i5-3337u val párosított GT740M vagy az i3-4010u-val párosított GT840M jobb-e a játékokban. A 840M a Notebookcheck szerint 30%-kal gyorsabb a 740M-nél, de csak egy i7-tel van tesztelve, nem tudom az i3 ki tudja e használni
Bonyolult[ Szerkesztve ]
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani a gépemen a BIOS frissítést? Akárhogy próbálom sehogysem sikerül.
SSD-t tettem a gépbe és nincs benne az AHCI vezérlő. 2007-es a BIOS, gondolom ezért.
A gép: Packard Bell Easynote MX52. Az alaplapi lapkakészlet: AMD MV960. BIOS: American Megatrends Inc (AMI) 2007.10.23-as (210-es verzió)
Sehogysem sikerül frissítenem ha pedig eljutok letöltésig valami fizetősbe botlok. Az AHCI hiányzik az SSD miatt mert így IDE a vezérlő.
Köszönöm a segítséget.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
félisten
-
Doky586
nagyúr
válasz Gery1987 #14779 üzenetére
Mi köze a Bios frissítésnek az SSD-hez és a AHCI-hoz?
Bios frissítést egyféleképp csináld ahogy a gyártó leírja.. és ne használj olyan progit ami átverésből fizetős frissítést ajánlgat..Egyébként IDE módban is működik a Trim és az alignálás is, egyedül a sebessége kicsit alacsonyabb, de ennek az SSD topikban nézz utána.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
A laptopomban van egy wifi modul:Intel(R) "WiFi Link 5100 AGN "
Kérdésem, hogy aktív igénybevételkor mennyi az üzemi hőmérséklete a wifi modulnak az alaplapon, mert én lebontott laptopburkolat mellett kb70-80! fokot tapintottam ki! Normális ez, hogy tűz forró a wifi kártya?
Aktív igénybevételnek full hd filmek stream-elését értettem universal media server -el.És még az lenne a kérdésem, hogy a wifi modulom tudja-e 300Mbps adatátvitelt, mert a routerem ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Hello!
Van egy Lenonovo G580-om, ami már kétszer járt szervizben. Elsőként a CPU throttlingolt, ezt meg is csinálták, de mikor visszakaptam, akkor terhelés alatt azonnal túlmelegedett a GPU. Valószínűleg rosszul rakták össze és nem volt a heatpipe a helyén. Visszaküldtem, megcsinálták, de most ismét ugyanez a problémám. Ráadásul a jack dugóba kötött fejhallgatónak/hangszórónak sokszor csak az egyik oldala szól, vagy épp egyik se. Ilyenkor ha jobb oldalt jó helyen nyomogatom a palmrest-et, akkor megjavul. Gondolom ott is szétcsúszott valami, vagy csak rosszul érintkezik. De már a tököm tele van a szervizbe küldözgetéssel. Mennyire lehet egy ilyen gépet szétszedni? Úgy gondolom magam is orvosolni tudnám ezeket a problémákat, de a garanciát nem szeretném bukni (ha később el akarom adni, fontos lehet).
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok, Dell vostro 3360-ba tennék msata ssd-t és az lenne a kérdésem, hogy kell csavarral rögzíteni, vagy elég, hogy a hátlap odafogja? Nem kaptam csavart se a géphez, se az ssd-hez...
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy Lenovo E49L laptop és driverek kellenének hozzá windows 7 hez
tudna valaki segiteni ? mert nem talalok semmitHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
félisten
-
Rotor82
aktív tag
válasz szabonagyur #14788 üzenetére
Hőmérőm sajnos nincsen a wifi kártyához, így kénytelen voltam kitapintani!
Mellesleg vele egyidőben "kitapintottam" a ramot is és a heat pipe -t is és azok sokkal "hűvösebbek" voltak, mint a wifi modul.
Jelenleg amúgy az everestben a cpu/1.mag/2.mag 50/60/60 C mutat. gpu 50C, winyó 45 C. -
az_órás
újonc
válasz Rotor82 #14789 üzenetére
Tapasztalatom szerint, az amin még tartósan rajta tudod tartani a kezed, az max. 55-60 C fok körül lehet, és nem emlékszem, hogy ennél melegebb wlan kártyával találkoztam volna, de mivel általában kis fémház takarja őket, az alatt a chip lehet jóval melegebb is. Megnéztem néhány wlan kártya működési hőmérsékletét, van amelyikre 0-70C, de van olyan is ami -40-+85 C fokot írnak, persze ez nem azt jelenti, hogy neki kell melegednie annyira, de valószínűleg azon még üzemszerűen működik. De azt se felejtsük el, hogy majd nyáron a nagy melegben 15-20 fokkal is lehet magasabb a külső hőmérséklet, és az alkatrészek melegedése ahhoz hozzáadódik. Szerintem keress rá a neten a saját kártyád típusára, és üzemi hőmérsékletére, hátha dokumentálták.
[ Szerkesztve ]
-
Neologizma
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel...
Van nekem egy Samsung R60 plus-os notebookom.
Biosban a cd/dvd rom not install-ként látszik.
Szeretnék rá telepíteni windows 7-et, de így optikai meghajtó híján nem egyszerű...
Ami benne van Hdd az üres.
Sajnos nincs pendrive-m, csak külső hdd-k.
Windows 7 USB DVD Download tool, sajnos nem látja ezeket a HDD-ket.
Mi ilyenkor a megoldás?
Hogyan tudok rávarázsolni egy oprendszert (lehet akár ubuntu is).
Persze, tudom a google segít, csak eddig bármelyik megoldást végig olvastam a hozzájuk linkelt alkalmazások, már rég nem elérhetők...
Ezért csak naprakész megoldás jöhet szóba!Köszönöm előre is!
Dob és basszus, no meg miegymás.
-
Dell XPS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest