- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K53TA-SX051D notebookom, de valamiért az USB 3.0-at nem látja, valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudok hozzá drivert letölteni?
A CD-jén nem volt, illetve az ASUS honlapján sem találtam hozzá drivert!Előre is köszönöm!
-
vilmaboy
őstag
válasz Sobod87 #40556 üzenetére
fent kell legyen a support oldalon nade ha mégsem, akkor szedd le ezt a driverkeresőt. megkeresi neked. Milyen oprendszer amúgy?
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
pixelblondie
senior tag
válasz Kiglerx #40526 üzenetére
Off:
Az ingatag lábakon álló oprendszer az a windows 8, kérlek, nem pedig a hetes Tudom, mert a nyolcast teszteltem/tesztelem.
A hetes réges rég kiforrott, az hogy bizonyos cégek még mindig a múltban élnek, és nem írtak rá kompatibilis változatot,akkor az ne a win7 hibája legyen már.
( de legalább megpróbálják : [link] )
Off.[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Baboon
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy az operációs rendszerrel bíró laptopokat, azért nem lehet kipróbálni a termék kifizetése előtt, mert az első elindításkor kezd települni a windows?
Én azt hittem alapból üzemkészek az ilyen laptopok.Köszönöm
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
PapaDoc
csendes tag
válasz Dell XPS #40564 üzenetére
Igen, ez a fekete képernyőnél van, dell felirat alatta pedig a fehér csík aminek végig kellene futni. Egyébként semmilyen módon nem indul, tehát az oprendszerig el sem jut, bootolás közben megáll. A csík kb 50-70% ig megy el onnantól semmi, amikor néha néha elindul akkor is iszonyú lassan bootol be, akár egy órán át is tölt. A hdd-je 100%os szal az is kizárva. Amikor elindult átnéztem de semmire nem írt ki hibát, melegedés sem volt (everesttel néztem)
-
Kiglerx
tag
válasz pixelblondie #40562 üzenetére
Én mechanika és elektronika tervezéssel foglalkozok, a 2010 vagy azelőtti programok 90% nem fut el rendesen a 7-esen. Persze alapból nekem is van, de így rákényszerülök egy emulált XP-re
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
vilmaboy
őstag
Acer ZG5 laptop akksijában lehet tudni, hogy mekkora akkucellák vannak? Gondolok itt a 18650 - 18350 stb méretekre.
-
honfoglalo
senior tag
HP 4530s-ben kéne a wifit működésre bírni. A vezetékes net megy, a wifi ikon nem jelenik meg. A hp wireless assistant-ot telepítettem ott azt írja a wifi le van tiltva a mobilközpontban, a mobilközpontban pedig nincs wifi ikon...
Mi lehet a gond? -
vilmaboy
őstag
válasz honfoglalo #40584 üzenetére
wifi driver... vagy ki van kapcsolva a wifi... FN+F2 vagy valami kis kapcsoló a gépen???
-
vilmaboy
őstag
válasz honfoglalo #40586 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
Tudtok valami jó programot ami kiolvassa egy modem ip.címét? Valahogy elveszett a webfelület??? 192.198.100.1 nem jó!
Üdv, Dell XPS
-
fracture333
aktív tag
mekkora SSD-k léteznek? és mennyibe kerülnek gigánként? mert amit találtam az elég régi bejegyzés
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
wanted5
őstag
válasz fracture333 #40592 üzenetére
mekkora létezik? van 1 terrás is... bár nem hiszem hogy van annyi pénzed rá
az meg h mennyibe kerül tipus, kapacitás és gyártó függvénye, tessék: [link]Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Dell XPS
veterán
válasz fracture333 #40592 üzenetére
Ez itt egész tűrhető:Intel 320series 600GB Solid State Drive
Üdv, Dell XPS
-
wanted5
őstag
válasz fracture333 #40594 üzenetére
ne legyél már ilyen elesett, azért irtam a linket, megnyitod bejelölöd h max 30k és kidobja az összeset, aztán kiválasztasz egyet, beirod a gugliba h "XY SSD Teszt" és fogsz kapni vmilyen általános véleményt róla, itt PH!-n is volt SSD teszt már több is...
itt nemigazán van olyan h megbízható, gyakorlatilag mind ugyanaz, csak más a cimke, és sebességben van különbség (kingmax, kingstone, samsung, intel, ocz... mind jó)
annyit jó ha tudsz h egy ssd-t nem merevlemezként kell kezelni, és ne is várj olyan hosszú élettartamot..
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
belakiraly
tag
Ocz, samsung, corsair stb. Ph-n van sok ssd cikk, erdemes elolvasni oket.
-
Dell XPS
veterán
Intel 320 80GB Solid State Drive Kedvezménnyel:30k
Üdv, Dell XPS
-
fracture333
aktív tag
válasz belakiraly #40597 üzenetére
ok, de annyira nem érdekel a dolog hogy a napomból órákat elpazaroljak a tesztek keresésével meg olvasgatásával.
(#40596) wanted5 - előszőr is kicsit vegyél vissza magadból kérlek, másodszor talán van olyan ember aki nem akar órákat azzal tölteni hogy tesztek után rohangál, élvezem az életet, nyaralok, feljövök 5 percre néha h megtudjam mit válaszoltak a fórum társak. és tudtommal a fórumok arról szólnak hogy aki nem tud valamit és megkérdezi akkor kultúrált hangnemben elmagyarázzák neki. amúgy kösz
[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest