- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
xgamer.pc
csendes tag
válasz Zoli0726 #40949 üzenetére
Igen, csak elirtam 6520g!
Áhh inkább a netezési sebesség a lényeg, meg hogy filmet nézzek rajta, minthogy a játék, tehát i5-2450m-et választok!
http://logout.hu/blog/xgamer_pc/index.html Megbizhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=xgamer&submit=
-
Zoli0726
aktív tag
Csinálj már egy furmark benchmarkot a következő beállításokkal:
fullscreen:1366x768,
anti aliasing: off
a settingsben:
a 3dsettingsben kapcsolj ki mindent.
60mp-re állítva a bechmark időt.
És nyomj egy benchmarkot user settings-el.
Nekem 1.10.1-es furmarkom van, ha esetleg neked más van, írd meg. vagy ha más beállításokat használtál, akkor azt.[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz princeps27 #40936 üzenetére
Elakadtam a sorok között, most vettem észre a válaszod... OS nélkül vásároltad és telepíted a géped?
Üdv, Dell XPS
-
endruboy1
senior tag
válasz Dell XPS #40958 üzenetére
Értem, akkor sajnos nincs más hátra mint a BIOS hack. Mert hogy más, újabb modelleken működik az Optimus és csak annyi a különbség hogy erősebb procit illetve 5xx szériás VGA-t raktak bele. A GT330M-nek meg támogatnia kellene az Optimust ahogyan ennek az i5 430M-nek is. A chipset HM55-ös, szintén kompatibilis szerintem. Úgyhogy ha a rejtett opciókat sikerül elővadásznom BIOS edittel akkor nem látom akadályát hogy ne menne...
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy:
Adott egy Asus F3M-AP113 típusú laptop, ami a tegnapi napig tökéeltesen működött. A mai nap során bekapcsoláskor felzúgott a HDD, majd folyamatosan járt, de a gép még a BIOS-ig sem jutott el. Azóta minden egyes bekapcsoláskor ezeket produkálja. Kipróbáltam másik HDD-vel, de ugyan ez a probléma.
Van ötletetek arra, hogy mi romolhatott el? Előre is köszi. -
Tybe3e
tag
válasz Dell XPS #40962 üzenetére
annyit tudtam tenni, hogy kivettem a RAMot, megfújkáltam és visszatettem (sajna a másik itthoni gépben már másmilyen a RAM, így azt nem tudtma kipróbálni) de nem történt semmi. Igen, teljes sötétség a képernyőn, fel se villan semmi. Az egész gépen egyedül a power led világít. A venti se megy, csak a HDD jár.
-
Alex45
csendes tag
Szevasztok!
Ma vettem egy Easynote F5211-BZ-231HG notebook-ot, a gyári CD-ről a drivereket rátelepítettem, minden működik, kivéve a billentyűn jobb felül a hangerő le-fel-ki gombok és az úgynevezett közösségi elérés gomb. Így sem zenehallgatás, sem filmnézés közben nem tudok hangerőt állítani bill-vel. Mi lehet a megoldás, kérem segítsetek?! Előre is köszi. -
endruboy1
senior tag
válasz Dell XPS #40961 üzenetére
Találtam már hozzá egy unlockolt BIOS-t, csak most nem merem egyenlőre rárakni . Elméletileg működik csak nem tudni mi történik ha valamit átállítok. Valszeg nem indul be a gép ha nem jó és akkor szedhetem szét az alaplapig hogy lehúzzam a gombelemeket a resethez . Ehhez most nem sok kedvem van szal talán holnap ha frissebb leszek nekivágok.
-
Enjoy
addikt
Szép estét a fórumlakóknak!
Olyan kérdésem lenne, hogy EZ a fajta SSD bele tud menni a noti HDD helyére?
Méretre (2,5") elvileg okés, de nem értek hozzá, hogy biztosra menjek.
Szerintem ennyi pénzért jó vétel.► més que un club ◄
-
endruboy1
senior tag
válasz Dell XPS #40969 üzenetére
Látod én se értem a dolgot. Valszeg az van hogy a gyári BIOS-ban nem látszik a VGA váltó menü (egyik, másik, mindkettő egyszerre) és alapból csak a dedikáltra van állítva. Ezért remélem hogy a moddolt BIOS-ban ez a menü is fel van oldva. Az meg hogy miért nem tud alapból Optimust... passzolok, valószínűleg nem volt érdekük utólag képessé tenni erre.
-
Zoli0726
aktív tag
válasz Alex45 #40965 üzenetére
Szia. Nekem is PB-m van. A közösségi gombot még sosem sikerült semmivel sem beüzemelni, nem tudom mihez találták azt ki, a hang le-fel-ki viszont nekem működik, de már nem emlékszem, lehet, hogy csak azután működött hogy egy programot felraktam, az a neve, hogy Launch Manager, viszont a wifit normálisan ki-be kapcsolni csak az után tudtam hogy ezt feltettem, addig gagyizott. Vagy a cd-n volt, vagy a netről szedtem le, már nem emlékszem, próbáld ki!
-
xgamer.pc
csendes tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy vettem egy lenovo v570 1066xb2 laptopot intel i5-2450m procival. Van rá lehetőség, hogy beletegyek egy mSata foglalatos 128gb-os SSD-t?
Köszi előre is!
http://logout.hu/blog/xgamer_pc/index.html Megbizhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=xgamer&submit=
-
Dell XPS
veterán
-
Zoli0726
aktív tag
Nekem egy 99 ezres teszkós Packard Bell gépem van
Radeon 6650m-el, ami lényegében ugyan az a gpu mint a 6770 csak alacsonyabb órajelen, viszont simán bírja a 725 mhz-et is, a ram viszont csak gddr3, és érdekelne, hogy ddr5-tel mennyivel gyorsabb a 6770. Nem tudom hogy mennyit számít furmarkban a proci, a tied simán hazavágja az én amd-metm szóval lehet sokkal több pontot fogsz kapni, nekem 780 pontom lett. De szedem le a 3dmarkot, a furmark nem épp a legalaposabb benchmark amit láttam. -
Dell XPS
veterán
válasz belakiraly #40979 üzenetére
Minden csodát Utility-kel oldanak meg, ( Zoli is említette) de ezt a hangerő le-fel történetet nem értem.....Ez alap, vagy nem!?
Üdv, Dell XPS
-
Zoli0726
aktív tag
-
princeps27
tag
hy vettem egy laptopot rakok a windows7et, mikor befejezi, kiírja hogy leállítás újraindul és folyamatosan újraindul mintha nem lenne rajt oprendszer
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz princeps27 #40989 üzenetére
Ez egy olyan program, ami egy rejtett partícióról visszaállítja a rendszert.Bekapcsoló gomb mellett a gépen van egy gomb, remélem...
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz princeps27 #40996 üzenetére
OK, akkor nem hozott be rendszert..., most ha megpróbálod...
Üdv, Dell XPS
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest