Hirdetés

Aktív témák

  • edgR^

    csendes tag

    legyszives irjon ide aki tud barmifele segitseggel szolgalni! a problema a kovethezo: gef fx 5600, 256mb-os a vga-m. 1, azaz 1 fele directx - driver komboval, megpedig a 9.0b & 56.55 -tel hajlando mukodni a counter-strike 1.6, amivel rendszeresen jatszom. azaz ezzel is csak mukodne, mind1, a lenyeg, hogy ha ezeket hasznalom elfogadhato.. DE. barmelyikbol a 2 kozul, ha ujabbat teszek fel, vagy pillanatnyi fagyas es keposszeomlas a jellemzo nehany percnyi jatek utan, vagy teljes fagyas.
    szoval: ha nem teszek fel ujabb drivert es/vagy directxet ugy, ahogy tudok jatszani par orat. igy azonban az ujabb demok/jatekok el sem indulnak koszonhetoen a directx-nek es a regi drivernek. ha pedig felteszek ujabb drivert es/vagy directx-et, az ujabb jatekok elindulnak ugyan, de ugyanazoka a fagyasok/keposszeomlasok tapasztalhatok lesznek bennuk is.
    azert hangsulyoztam allandoan a directx-et es a vga drivert, mert velemenyem szerint ez a hiba oka, de korantsem biztos. aki tehat barmilyen infoval tud szolgalni, vagy hasonlo problemaval talalkozott mar, az irjon ide pls...
    esetleg ilyet is szivesen fogadok h melyik driver a legjobb a videokartyamhoz..
    elore is koszi

Aktív témák